Dodaj do ulubionych

Pogodziły się?

03.03.07, 03:06

Polecam mój wpis na Forum "Między nami strzygami" o "związku" naczelnej "Bez
znieczulenia" z osławioną doktórką...

Obserwuj wątek
    • chrisplebs Re: Pogodziły się? 10.03.07, 11:05
      Co one knuły i knują?
    • alisem Re: Pogodziły się? 14.03.07, 22:03
      szepiet.70 napisał:

>
      > Polecam mój wpis na Forum "Między nami strzygami" o "związku" naczelnej "Bez
      > znieczulenia" z osławioną doktórką.

To chyba już nie twój problem, bo z "naczelną" pożegnałeś się już dawno "drąc
      koty", a teraz nie możesz przeboleć, że obie panie mają jakiś kontakt. może się
      lubią? A tobie chyba nic do tego, tzn. do związków...i nikogo to nie obchodzi,
      co tam sobie piszesz na tym swoim forum, bo ty uwielbiasz gadać sam ze sobą.
      >
      >
      • plebskrzysztof Re: Poniżej poziomu 18.03.07, 00:54
        alisem napisał:
        To chyba już nie twój problem, bo z "naczelną" pożegnałeś się już dawno "drąc
        > koty", a teraz nie możesz przeboleć, że obie panie mają jakiś kontakt. może
        się lubią? A tobie chyba nic do tego, tzn. do związków...i nikogo to nie
        obchodzi, co tam sobie piszesz na tym swoim forum, bo ty uwielbiasz gadać sam
        ze sobą.
        Typowy styl danuty w konwencji zachowawczej (oczywiście napisany
        paluchami "bananka" bo ona komputerowo - i nie tylko komputerowo - niekumata}
        A co do związków danusiu: nie wystarcza ci już lesba Jołasia? Teraz dybiesz na
        Małgośkę, którą nie tak dawno nazywałaś "dójką w różowych gaciach z wielkim
        brzuchem"....Osobiście wolałbym gadać sam ze sobą niż z waszym duetem danuta i
        piotr (oczywiście oboje podpalacze-zleczacze z b. małej litery) bo mnie trudno
        się aż tak zniżać intelektualnie do poziomu paniusi na chrzanowskich
        dobrach"...Wracając do tematu "autka" zarówno tego spalonego, jak i
        tego "mojego dorobku" już wkrótce zapomnicie oboje podpalacze -oszuści o Jeepie
        i Vitarze, bo was nawet na deskorolki nie będzie już stać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka