agakucz4 18.04.07, 07:57 Czy ktos moze podzielic sie opinia o Pani Kasi jako poloznej.Prosze o info osoby )mamy) ktore rodzily z polozna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orixa Re: Katarzyna Kuchta polozna 20.04.07, 23:29 moja opinia brzmi tak: to wyjątkowo miła i ciepła osoba. Jeżeli będzie odbierać twój poród to możesz być spokojna. Odpowiedz Link
agakucz4 Re: Katarzyna Kuchta polozna 21.04.07, 09:52 Dzieki orixa. Może ktoś jeszcze miał przyjemnosć rodzić z Panią Kasią? Odpowiedz Link
aglod2 Re: Katarzyna Kuchta polozna 15.06.07, 16:05 Była bardzo pomocna często zaglądała, zagadywała. Sugerowała co robić by było trochę lżej. A poza tym miła, uśmiechnięta zajrzała nawet do nas następnego dnia na położniczy. Polecam! Odpowiedz Link
nutencja1 Re: Katarzyna Kuchta polozna 15.06.07, 18:23 Ona chyba prowadzi zajęcia w szkole rodzenia.sprawia wrażenie barzo kompetentnej i miłej osoby, której zawód sprawia wiele satysfakcji. Mam nadzieję, ze będzie miała dyżur podczas mojego porodu:) Odpowiedz Link
eire81 Re: Katarzyna Kuchta polozna 18.06.07, 10:06 A gdzie można do niej pójsć się przebadać?? Odpowiedz Link