c43 08.05.07, 09:58 Gdzie można sprawdzić zawieszenie w samochodzie? Jaki warsztat polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszi w mińsku chyba nie polecę już żadnego 08.05.07, 10:39 może poza tym facetem od szyb przy wylocie na Stojadła.... a już na pewno nie ten na targówku - ul. Jaśninowa czy inna kwiatowa... zdarł z nas taaaką kasę za coś czego nie naprawił tak naprawdę i poszło do naprawy jak kupił części - niby potrzeba było wymienić masę cześci - a jak mąż chciał zabrać te rzekomo popsute - to nie bo po co itp... okazało się że są dobre... zainkasował razem 1 tys. zl. a można było za 300 zł zrobić - wymienił to co nie potrzebne - i co będę się procesować czy iść do innego żeby wsadził stare spowrotem - nie ma już sensu....zwyłky naciągacz - od nhiego z daleka!!! no troszkę mi ulżyło choć trzyma mnie od stycznia.... Odpowiedz Link
c43 Re: w mińsku chyba nie polecę już żadnego 08.05.07, 11:05 A co myślisz o warsztacie Gumtech przy Warszawskiej Odpowiedz Link
c43 Re: nie kojarzę - możesz podać bliższą lokalizacj 08.05.07, 12:55 Jak jedziesz w stronę Warszawy po prawej stronie naprzeciwko skrętu na Kołbiel Odpowiedz Link
c43 Re: podobno OK. Ale sama nie 09.05.07, 08:37 Dzięki serdeczne najpewniej tam podjadę mam nadzieje że to tylko źle wyważone koło Odpowiedz Link