Dodaj do ulubionych

Małe mieszkanko lub działka

14.05.07, 15:48
Dzien Dobry,

Szanowni Panstwo - prosze o podpowiedz : czy sa szanse na zakup w Minsku
/ chyba na rynku wtórnym, bo develperzy poki co juz wyprzedali lokale/

- małego mieszkanka do kwoty maksymalnie 100- 120 tys złotych?

- lub dzialki budowlanej malej takiej 600-700 m. do kwoty maksymalnie 60-
80tys

Bede wdzieczna za wszelkie sugestie.

pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • balczyk1 Re: Małe mieszkanko lub działka 14.05.07, 16:46
      Raz jescze ja- przepraszam, za małą zmianę loginu na " balczyk1", ale niestety
      dopiero co zakładałam konto i zapomniałam hasła :-)wiec musiałam nieco
      zmodyfikować login.

Proszę Państwa - jeszcze jedno pytanie- moze mozecie Panstwo wskazac mi gdzie
      moge poszukiwac ogłoszeń prywatnych o sprzedazy nieruchomosci w Minsku?

Oczywiscie zapytanie odnosnie małego mieszkanka czy działki równiez podnosze i
      liczę na Panstwa uprzejmosc, ze ktos mi cos podpowie..

z góry serdecznie dziekuje
      • marbla4 Re: Małe mieszkanko lub działka 14.05.07, 21:50
        minskmaz.com.pl

pozdr
        M.
        • balczyk1 Re: Małe mieszkanko lub działka 15.05.07, 10:22
          dziekuje za podpowiedz.
          Obdzwoniłam juz kilka ofert i z tego co widze chyba niestety nie uda sie zakup
          w takich cenach. Ludzie nie dysponuja kawalerkami do 30 m czy tak malymi
          dzialkami :-(

a szkoda... bo na duze mnie nie stac
          • mmpio Re: Małe mieszkanko lub działka 15.05.07, 10:29
            trochę cierpliwości:) moze popytaj znajomych, zawsze ktoś coś wie;) przejrzyj lokalną prasę, tablice ogłoszeniowe... Może się uda.
            A jak działki są za duże, zawsze można kupić na spółkę i podzielić:), może gdzieś w okolicach MM udało by się taniej?
            • eszi ostatnio zastanawiałam się 15.05.07, 12:05
              nad sprzedaż swojego - usłyszałam że 120 tys. za 39 m2 to dużo bo mnieszkanie
              do remontu - ale bez przesady - nie trzeba ścian burzyć.... glazurę wymienić i
              tyle....odświerzyć sanitariaty - to się chyba standardowo robi....więc teraz
              nie wiem gdzie leży prawda - czy to w końcu dużo czy mało w takim razie
              • balczyk1 Re: ostatnio zastanawiałam się 15.05.07, 13:38

O! Wlasnie dzwonilam na to ogloszenie :
                minsk-mazowiecki.nieruchomosci-online.pl/mieszkania/sprzedaz/10551.html
                Niestety ten Pan sprzedal w kwietniu. To nie bylo nowe budownictwo, ale
                mieszkanie wyremontowane. Za 30m2 poszlo za 83.000 Czyli ten pan chcial po
                2.767 zl z1 m2.

szkoda ze poszlo:-(((

ale okazuje sie ze zdarzaja sie w takich cenach
            • balczyk1 Re: Małe mieszkanko lub działka 15.05.07, 13:15
              To prawda. Trzeba byc dobrej mysli. Dziekuje
              Bede szukac, moze trafi sie cos w miare moich mozliwosci finansowych :-)

Co do ceny 120 za mieszkanie w starym budownictwie- to nie wiem czy 120 tys. to
              duzo. Za 32 m. w blokach BMSystem Pani jedna chce 145-150 k - nowe bloki,
              wszystko urzadzone i nowe zostawia. dzwonilam wlasnie z ogloszenia ... wiec
              mam swieze informacje:-)

pozdrawiam
              • eszi BMS System zbankrutował 16.05.07, 09:27
                a te ich bloki nie są najlepsze.... poza tym nie może być nowe..... moja
                siostra mieszka w takim mieszkaniu przy Sniadeckich - porażka - wychodzi grzyb
                na ścianach, popękane sufity i ściany.... głośno za nic nie zamieniłabym
                się.... nawet spokojnie posprzeczać się nie można bo wszyscy słyszą...
          • eszi chcesz nowe kupić? 15.05.07, 12:03
            • balczyk1 Re: chcesz nowe kupić? 15.05.07, 13:19
              Nie, niekoniecznie nowe. Ale tez w tej kwocie, ktora podalam musialabym
              zmiescic sie z remontem niestety...
              A to mieszkanie do sprzedazy jest aktualne - prosilabym o jakies blizsze
              informacje na PRV
              • eszi wiesz 16.05.07, 09:30
                ja tylko chciałam się zorientować bo cholernie chcę wrócić na wieś, ale na
                razie nic mi się nie trafia - byl fajny domek, ale oczywiście już poszedł - nie
                dysponowałam gotówką i ktoś mnie uprzedził..buu będę więc sprzedawała, ale
                dopiero jak coś znajdę dla siebie... Tobie życzę powodzenia - napewno coś
                znajdziesz, ludzie teraz sprzedają mieszkania prawie tak często jak
                samochody...:-)
                • balczyk Re: wiesz 16.05.07, 10:40
                  Rozumiem.
                  To prawda. Jest zdecudowanie wiecej ofert niz sie spodziewalam. jak zaczelam
                  szukac i dzwonic i calkiem nie tak strasznie finansowo to wyglada.

dziekuje wszystkim za odpowiedzi i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka