Dodaj do ulubionych

zespół Nocna Taryfa

21.06.07, 08:08
Czy był ktoś ostatnio na weselu na którym grał zespół Nocna Taryfa?
Czy można im powierzyć oprawę muzyczną własnego wesela? ;-)
Dziękuje ze wszelkie komentarze.
Obserwuj wątek
    • gixera Re: zespół Nocna Taryfa 21.06.07, 11:52
      Ja byłam, bardzo mi się podobało jak grali. Ten wokalista ma taki głos, ech...
      • autobusowiczka1 Re: zespół Nocna Taryfa 21.06.07, 12:35
        ma głos?bez komentarza.tez bylam ostatnio na ich weselu.dziadostwo jak sie
        patrzy.a swoja droga to niezla autoreklama i ponowna proba przypomnienia sie
        zespolu, bo juz widzialam opinie na ich temat na tym forum.oj nie ladnie
        chlopcy, nie ladnie...
        • bobek_22 Re: zespół Nocna Taryfa 21.06.07, 13:25
          bylam w tamtym roku u kolegi na weselu i nawet mi sie podobalo jak grali
          zabawialni gosci weselnych maja szeroki repertuar fajnie konkursy polecam!! Oni
          beda grac na moim weselu w pazdzierniku :) pozdrawiam
        • robert_r_w Re: zespół Nocna Taryfa 21.06.07, 14:24
          Nie jest to żadna reklama.
          W związku z organizacją niniejszej imprezy szukam jedynie obiektywnych opinii
          na ich temat.
          Pozdr. R
    • gonius.vip Re: zespół Nocna Taryfa 22.06.07, 12:15
      witam.

Mam płytkę tego zespołu i tak średnio śpiewają, muzyka jest ok, ale kiedy
      zaczynaja spiewać już mi się mniej podoba.... ale każdemu co innego sie
      podoba, ja tylko wyrażam swoje zdanie... osobiscie polecam zespół IRYS
    • robert_r_w Re: zespół Nocna Taryfa 24.06.07, 22:13
      Szukam też jakiś namiarów na Zespół Orion
      Z góry dziękuje za wszystkie informacje.
      Pozdr R
      • emeelka Re: zespół Nocna Taryfa 25.06.07, 22:50
        Orion zdecydowanie nie polecam....
        Taki był kiedyś zespól Sami Swoi, mi się podobało, ale nie mam żadnych namiarów
        • ewciag5 Re: zespół Nocna Taryfa 06.07.07, 07:21
          Zdecydowanie polecam zespół Skandal ze Stanisławowa. Grali na moim weselu i na
          3 innych, na których byłam. świetna wokalistka (uczestniczka Szansy na Sukces)i
          w ogóle wszystko, muzyka, konkursy. Nie słyszałam jeszcze negatywnej opinii na
          ich temat. Co do Nocnej Taryfy też słyszałam, nieźli, wokalista cudo (chodziłam
          z nim kiedyś).
    • filip9936 Re: zespół Nocna Taryfa 08.07.07, 00:12
      zespól może dobrze gra o zespole ze stanisławowa mogę powiedzieć że gra
      rewelacyjnie, i ta dziewczyna o słowiczym głosie coś pięknego. a po za tym
      grają całe wesele na żywo a nie jak więkrzość zespołów gra z dyskietek- sądzę
      że Nocna Taryfa również . jedynym mankamentem może być cena biorą ok. 3500 od
      więkrzości zespołów w naszych okolicach to troszkę więcej, ale wesele ma się
      tylko raz (zazwyczaj)i jak się chce udanego wesela to warto zapłacić każdą
      cenę. info do koleżanki o pseudo ewciag5 nie mogłaś z nim chodzić bo on od
      skończenia podstawówki jest gejem. (chodziłem z nim do klasy w liceum)
      • bbqueen Re: zespół Nocna Taryfa 08.07.07, 10:46
        może chodziła w 6 klasie podstawówki? przecież nie napisała kiedy :)))
        • ewciag5 Re: zespół Nocna Taryfa 08.07.07, 17:24
          w sumie dziwny to on był, muszę przyznać. Boże chodziłam z gejem!!! To tłumaczy
          skąd ma tak piękny głos, normalny facet raczej nie śpiewa jak skowronek. Info
          dla kolegi filipa: chodziłam do tego samego liceum.
          • aniusia_u Re: zespół Nocna Taryfa 08.07.07, 22:57
            To jeśli jest gejem to może trzeba jego narzeczoną poinformować(za 2tyg
            ślub),pewnie to taka przykrywka,żeby ludzie nie gadali.
            A o którego wokalistę wogóle chodzi-bo z tego co wiem teraz tam każdy z tego
            zespołu śpiewa(5osób)
          • poip Re: zespół Nocna Taryfa 10.07.07, 12:33
            ewciaG(k) to pan m. jest jeszcze zazdrosny??
            niepotrzebnie!!

i info dla wszystkich... gejem nie jestem (a może i szkoda bo tylu fajnych
            facetów dookoła) ;)
            pozdrawiam i zapraszam na
            www.nocnataryfa.pl
            • ewciag5 Re: zespół Nocna Taryfa 10.07.07, 21:44
              Proszę wybaczyć mi ostatni post, szczególnie zwracam się do poip. Zaszło pewne
              nieporozumienie, które zostało już na szczęście wyjaśnione. Naprawdę nikt nie
              miał nic złego na myśli. Jesteś w porządku, według pana m. również. Acha, i
              wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Pozdrawiamy
      • autobusowiczka1 Re: zespół Nocna Taryfa 11.07.07, 11:40
        filipie9936 piszesz takie rzeczy ze nie zdziwiła bym sie gdyby wokalista
        NocnejTaryfy wyciagnoł z tego konsekwencje.Bez wzgledu na to kim jest nie masz
        prawa pisac o tym na forum wkroczyłas na jego prywatne terytorium.
        • filip9936 Re: zespół Nocna Taryfa 11.07.07, 12:22
          wiem JEST MI NAPRAWDĘ GŁUPIO przepraszam najmocniej i z całego serca wszystkich
          forumowiczów, a przede wszystkim kolegę z zespołu NOCNA TARYFA. moje zachowanie
          było poniżej pasa. Kolego z zespołu N T życzę Tobie Wszystkiego Najlepszego na
          Nowej Drodze Życia i dużo tłuściutkich dzieci drogi kolego.
          nie wiem co mi przyszło do głowy i dla czego tak się zachowałem.
          jeszcze raz PRZEPRASZAM!!!
          co do samego zespołu gracie naprawdę dobrze odwiedzilem waszą stronę SUPER!!!
          a głos wokalisty jest naprawdę arcy-ładny.
          mam nadzieję ze mi wybaczysz, forumowicze rownież.
          jeżeli nie to opuszczam forum NA ZAWSZE. mam nadzieję że pozwolicie mi na nim
          pozostać. a obiecuję że już nie będę stwarzał problemów.
          pozdrawiam. filip9936
          • autobusowiczka1 Re: zespół Nocna Taryfa 11.07.07, 16:15
            nikt nie jest doskonały i kazdy popełnia błedy. Twoja skrucha do mnie trafiła
            ja ci wybaczam i mówie zostan to co napisałam niech bedzie przestroga dla
            innych.
            • poip Re: zespół Nocna Taryfa 11.07.07, 22:50
              luzik ;)
              nie ma za co przepraszać, toć to tylko żarty... mam nadzieję!! :)
              pozdrawiam wszystkich. w szczególności Mariana :)
    • wojcm1 Re: zespół Nocna Taryfa 09.07.07, 13:50
      prosze nie wypisywac tu takich glupot i nie obrazac mojego sasiada! toz to
      typowy samiec w calym tego slowa znaczeniu ;)
      pozdrawiam normalnych
      • hera21 Re: zespół Nocna Taryfa 19.07.07, 20:52
        Bardzo fajny zespół bo inaczej by nie grali u mnie na weselu:))) i bardzo są sympatyczni, a jeśli chodzi o głos wokalisty to rzeczywiście wpaaaada w uszko;-). gościom też się podobali tym bardziej, że jedna para już zamówiła ich na swoje wesele w Legionowie, także jeszcze ich usłyszę. Cud miód:))))))wiem co piszę.
      • hera21 Re: zespół Nocna Taryfa 19.07.07, 20:56
        Zapomniaaaałam . Wszystkiego najlepsiejszego na nowej drodze życia dla wokalisty (imienia nie pamiętam:-( )bo coś wspominał, że będzie brał ślub i dużo bobasków;-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka