robert_r_w 21.06.07, 08:08 Czy był ktoś ostatnio na weselu na którym grał zespół Nocna Taryfa? Czy można im powierzyć oprawę muzyczną własnego wesela? ;-) Dziękuje ze wszelkie komentarze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: zespół Nocna Taryfa 21.06.07, 11:52 Ja byłam, bardzo mi się podobało jak grali. Ten wokalista ma taki głos, ech... Odpowiedz Link
autobusowiczka1 Re: zespół Nocna Taryfa 21.06.07, 12:35 ma głos?bez komentarza.tez bylam ostatnio na ich weselu.dziadostwo jak sie patrzy.a swoja droga to niezla autoreklama i ponowna proba przypomnienia sie zespolu, bo juz widzialam opinie na ich temat na tym forum.oj nie ladnie chlopcy, nie ladnie... Odpowiedz Link
bobek_22 Re: zespół Nocna Taryfa 21.06.07, 13:25 bylam w tamtym roku u kolegi na weselu i nawet mi sie podobalo jak grali zabawialni gosci weselnych maja szeroki repertuar fajnie konkursy polecam!! Oni beda grac na moim weselu w pazdzierniku :) pozdrawiam Odpowiedz Link
robert_r_w Re: zespół Nocna Taryfa 21.06.07, 14:24 Nie jest to żadna reklama. W związku z organizacją niniejszej imprezy szukam jedynie obiektywnych opinii na ich temat. Pozdr. R Odpowiedz Link
gonius.vip Re: zespół Nocna Taryfa 22.06.07, 12:15 witam. Mam płytkę tego zespołu i tak średnio śpiewają, muzyka jest ok, ale kiedy zaczynaja spiewać już mi się mniej podoba.... ale każdemu co innego sie podoba, ja tylko wyrażam swoje zdanie... osobiscie polecam zespół IRYS Odpowiedz Link
robert_r_w Re: zespół Nocna Taryfa 24.06.07, 22:13 Szukam też jakiś namiarów na Zespół Orion Z góry dziękuje za wszystkie informacje. Pozdr R Odpowiedz Link
emeelka Re: zespół Nocna Taryfa 25.06.07, 22:50 Orion zdecydowanie nie polecam.... Taki był kiedyś zespól Sami Swoi, mi się podobało, ale nie mam żadnych namiarów Odpowiedz Link
ewciag5 Re: zespół Nocna Taryfa 06.07.07, 07:21 Zdecydowanie polecam zespół Skandal ze Stanisławowa. Grali na moim weselu i na 3 innych, na których byłam. świetna wokalistka (uczestniczka Szansy na Sukces)i w ogóle wszystko, muzyka, konkursy. Nie słyszałam jeszcze negatywnej opinii na ich temat. Co do Nocnej Taryfy też słyszałam, nieźli, wokalista cudo (chodziłam z nim kiedyś). Odpowiedz Link
filip9936 Re: zespół Nocna Taryfa 08.07.07, 00:12 zespól może dobrze gra o zespole ze stanisławowa mogę powiedzieć że gra rewelacyjnie, i ta dziewczyna o słowiczym głosie coś pięknego. a po za tym grają całe wesele na żywo a nie jak więkrzość zespołów gra z dyskietek- sądzę że Nocna Taryfa również . jedynym mankamentem może być cena biorą ok. 3500 od więkrzości zespołów w naszych okolicach to troszkę więcej, ale wesele ma się tylko raz (zazwyczaj)i jak się chce udanego wesela to warto zapłacić każdą cenę. info do koleżanki o pseudo ewciag5 nie mogłaś z nim chodzić bo on od skończenia podstawówki jest gejem. (chodziłem z nim do klasy w liceum) Odpowiedz Link
bbqueen Re: zespół Nocna Taryfa 08.07.07, 10:46 może chodziła w 6 klasie podstawówki? przecież nie napisała kiedy :))) Odpowiedz Link
ewciag5 Re: zespół Nocna Taryfa 08.07.07, 17:24 w sumie dziwny to on był, muszę przyznać. Boże chodziłam z gejem!!! To tłumaczy skąd ma tak piękny głos, normalny facet raczej nie śpiewa jak skowronek. Info dla kolegi filipa: chodziłam do tego samego liceum. Odpowiedz Link
aniusia_u Re: zespół Nocna Taryfa 08.07.07, 22:57 To jeśli jest gejem to może trzeba jego narzeczoną poinformować(za 2tyg ślub),pewnie to taka przykrywka,żeby ludzie nie gadali. A o którego wokalistę wogóle chodzi-bo z tego co wiem teraz tam każdy z tego zespołu śpiewa(5osób) Odpowiedz Link
poip Re: zespół Nocna Taryfa 10.07.07, 12:33 ewciaG(k) to pan m. jest jeszcze zazdrosny?? niepotrzebnie!! i info dla wszystkich... gejem nie jestem (a może i szkoda bo tylu fajnych facetów dookoła) ;) pozdrawiam i zapraszam na www.nocnataryfa.pl Odpowiedz Link
ewciag5 Re: zespół Nocna Taryfa 10.07.07, 21:44 Proszę wybaczyć mi ostatni post, szczególnie zwracam się do poip. Zaszło pewne nieporozumienie, które zostało już na szczęście wyjaśnione. Naprawdę nikt nie miał nic złego na myśli. Jesteś w porządku, według pana m. również. Acha, i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Pozdrawiamy Odpowiedz Link
autobusowiczka1 Re: zespół Nocna Taryfa 11.07.07, 11:40 filipie9936 piszesz takie rzeczy ze nie zdziwiła bym sie gdyby wokalista NocnejTaryfy wyciagnoł z tego konsekwencje.Bez wzgledu na to kim jest nie masz prawa pisac o tym na forum wkroczyłas na jego prywatne terytorium. Odpowiedz Link
filip9936 Re: zespół Nocna Taryfa 11.07.07, 12:22 wiem JEST MI NAPRAWDĘ GŁUPIO przepraszam najmocniej i z całego serca wszystkich forumowiczów, a przede wszystkim kolegę z zespołu NOCNA TARYFA. moje zachowanie było poniżej pasa. Kolego z zespołu N T życzę Tobie Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia i dużo tłuściutkich dzieci drogi kolego. nie wiem co mi przyszło do głowy i dla czego tak się zachowałem. jeszcze raz PRZEPRASZAM!!! co do samego zespołu gracie naprawdę dobrze odwiedzilem waszą stronę SUPER!!! a głos wokalisty jest naprawdę arcy-ładny. mam nadzieję ze mi wybaczysz, forumowicze rownież. jeżeli nie to opuszczam forum NA ZAWSZE. mam nadzieję że pozwolicie mi na nim pozostać. a obiecuję że już nie będę stwarzał problemów. pozdrawiam. filip9936 Odpowiedz Link
autobusowiczka1 Re: zespół Nocna Taryfa 11.07.07, 16:15 nikt nie jest doskonały i kazdy popełnia błedy. Twoja skrucha do mnie trafiła ja ci wybaczam i mówie zostan to co napisałam niech bedzie przestroga dla innych. Odpowiedz Link
poip Re: zespół Nocna Taryfa 11.07.07, 22:50 luzik ;) nie ma za co przepraszać, toć to tylko żarty... mam nadzieję!! :) pozdrawiam wszystkich. w szczególności Mariana :) Odpowiedz Link
wojcm1 Re: zespół Nocna Taryfa 09.07.07, 13:50 prosze nie wypisywac tu takich glupot i nie obrazac mojego sasiada! toz to typowy samiec w calym tego slowa znaczeniu ;) pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link
hera21 Re: zespół Nocna Taryfa 19.07.07, 20:52 Bardzo fajny zespół bo inaczej by nie grali u mnie na weselu:))) i bardzo są sympatyczni, a jeśli chodzi o głos wokalisty to rzeczywiście wpaaaada w uszko;-). gościom też się podobali tym bardziej, że jedna para już zamówiła ich na swoje wesele w Legionowie, także jeszcze ich usłyszę. Cud miód:))))))wiem co piszę. Odpowiedz Link
hera21 Re: zespół Nocna Taryfa 19.07.07, 20:56 Zapomniaaaałam . Wszystkiego najlepsiejszego na nowej drodze życia dla wokalisty (imienia nie pamiętam:-( )bo coś wspominał, że będzie brał ślub i dużo bobasków;-)))) Odpowiedz Link