Gość: Woju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 09:35 ZBurzyc :PP Dzieci jest coraz mniej a szkol jest duzo pomieszcza sie w innych ta szkola jest bardzo szpetna i moze ja zastapic piekny rynek :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Żyleta Re: LPR broni Króla Maciusia IP: 217.153.159.* 28.10.03, 21:20 No nie już nie moge z ta ligą polskich rodzin ;-)))Skąd ci ludzie sie biorą???Było by fajnei gdyby powstał tam rynek,kawiarenki itd.A n pan Chruszcz i inni jemu podobni niech idą ze swoja partią np. do goleniowa a nie do miasta którego celem jest rozwój turystyki a takie miejsce pomogło by napewno w rozwoju Szczecina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dete Re: LPR broni Króla Maciusia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 23:27 powoli coś się w naszym centrum buduje, będzie studyjno - awangardowy teatr, będzie klub jazzowy z prawdziwego zdarzenia (www1.gazeta.pl/szczecin/1,34939,1747705.html), jest szansa na rynek... ale jak zwykle najłatwiej protestować, na zasadzie nie bo nie, albo: dobry pomysł, ale zróbcie to gdzieś indziej po raz pierwszy w tym mieście jest szansa, że stworzy się coś czego do tej pory tak bardzo brakowało. dzisiaj przechodziłam deptakiem, jest nowa kameralna kawo-herbaciarnia, nazwy nie pamietam, jest nowa galeria szkła i ceramiki galle, coś się dzieje... najłatwiej kapitał zbija się na protestowaniu. tylko gdzie interes nasz, mieszkańców, otoczonych hipermarketami i sklepami monopolowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: LPR broni Króla Maciusia 28.10.03, 23:35 Na ironie zakrawa fakt, ze Sylwester Chruszcz jest architektem. Przeciez taki potworek w srodku miasta powinien byc sola w oku kazdego czlowieka, ktory ma minimalne poczucie estetyki. Jednak najbardziej dziwi mnie, ze akurat LPR broni szkoly im. Krola Maciusia. Przeciez Janusz Korczak byl... i tutaj powinna sie pojawic nazwa narodowosci, ktorej dzialacze LPR i Mlodziezy Wszechpolskiej mowiac oglednie nie darza zbyt wielka estyma. Wniosek jest jeden: chcieli sie pokazac w mediach jako obroncy ucisnionych. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: LPR broni Króla Maciusia 29.10.03, 10:48 a czego się można spodziewać po takich oszołomach? .okreslenie to powinno lpr. zastrzec sobie w prawach autorskich ,ewentualnie podzielić się z nim z samoobroną. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: LPR broni Króla Maciusia 29.10.03, 15:28 Nie. Samoobrona to zwykla swolocz, natomiast LPR to wlasnie takie czarne sotnie, czyli oszolomy. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: SP54 im. J.Korczaka 29.10.03, 11:02 absztyfikant napisał: > Jednak najbardziej dziwi mnie, ze akurat LPR broni szkoly im. Krola Maciusia. > Przeciez Janusz Korczak byl... Gwoli ścisłości: Szkoła Podstawowa Nr 54 JEST im. J. Korczaka Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: SP54 im. J.Korczaka 29.10.03, 14:22 Tym bardziej sie dziwie:) > Gwoli ścisłości: Szkoła Podstawowa Nr 54 JEST im. J. Korczaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferd Wystarczy im powiedzieć, że Korczak był Żydem, a.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 18:04 ...jest szansa, ze sami ją zburzą. Tylko nie mówcie im, że Chrystus też, bo podpala kościoły, matoły jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wystarczy im powiedzieć, że Korczak był Żydem 29.10.03, 22:16 chyba rok temu czytałem że w jakimś mieście (nie pamietam)lokalni działacze lpr., radni, skutecznie zablokowali nadanie jako patrona szkoły właśnie korczaka ,a w innym brzechwy bo nie podobało im sie jego żydowskie korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferd To znaczy, że tymi matołami z LPR łatwo jest IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 09:03 manipulować. Trza tylko trochę pogłówkować. Odpowiedz Link Zgłoś