zlota20 29.06.07, 16:16 Czy ktoś coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marbla4 Re: Nowe przedszkole na Dąbrówki 29.06.07, 17:47 Wiem tyle co widzialem na ogloszeniu. Przedszkole jest na miejscu starej swietlicy na osiedlu Targowka. Cena bodajze 160 PLN (albo 120) za miesiac + 6PLN za dzienne wyzywienie. Przyjmuja juz od 2 lat pozdr M. Odpowiedz Link
mikimou Re: Nowe przedszkole na Dąbrówki 02.07.07, 13:54 O tym nie słyszałam ale jest coś na Siennickiej na godziny, językowe. Ktoś wie coś więcej? Odpowiedz Link
sandra967 Re: Nowe przedszkole na Dąbrówki 02.07.07, 14:48 Nie wiem, ale zchęcią się coś więcej dowiem o tym "na godziny" na Siennickiej. Odpowiedz Link
ewciag5 Re: up up - też mnie to interesuje.. 06.07.07, 08:50 To na Siennickiej to super sprawa. Czynne od 6.30 do 18.30. Zostawiasz dziecko np na 4 godziny i za tyle płacisz. Nie ma miesięcznego czesnego. Po za tym dzieciaczki będą się uczyły angielskiego bo podobno przedszkolanki to także anglistki. Mam telefon do tego przedszkola. Jak ktoś chce się dowiedzieć czegoś dokładniej to bardzo proszę: 502 894 965 Odpowiedz Link
eszi już mnie nie intersuje 06.07.07, 09:57 dzwoniłam (dzięki za telefon) generalnie jest to raczej "przechowalnia " dzieci niż przedszkole...... może będzie fajnie, ale 150,00 zl za 4 godziny (można się umówić na 8 godz. 300 zł....) z rozmowy wynikało, że to raczej raz na jakiś czas a nie na stałe okresy miesięczne, ale może się mylę - zresztą nie ma możliwości zostawienia dziecka na 8 godzin tylko w własnym prowiantem - nie ma przygotowywania posiłków..... z tym językiem to chyba też przegięcie skoro dziecko z zasady ma chodzić raz na jakiś czas... chyba że ktoś będzie wysyłał dziecko na 1-2 godzinki każdego dnia - raczej na sam angielski to może zda egzamin - mnie interesuje przedszkole .... funkcjonujące na zasadach przedszkola....:-)) Odpowiedz Link
mikimou Re: już mnie nie intersuje 06.07.07, 17:09 no, ja też dzwoniłam, ale zrozumiałam że 4,8 albo 12 godzinek co dzień cały miesiąc tak jakby abonament, chyba że źle zrozumiałam. Odpowiedz Link