Dodaj do ulubionych

Nowe przedszkole na Dąbrówki

29.06.07, 16:16
Czy ktoś coś wie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • marbla4 Re: Nowe przedszkole na Dąbrówki 29.06.07, 17:47
      Wiem tyle co widzialem na ogloszeniu.
      Przedszkole jest na miejscu starej swietlicy na osiedlu Targowka.
      Cena bodajze 160 PLN (albo 120) za miesiac + 6PLN za dzienne wyzywienie.
      Przyjmuja juz od 2 lat

pozdr
      M.
    • mikimou Re: Nowe przedszkole na Dąbrówki 02.07.07, 13:54
      O tym nie słyszałam ale jest coś na Siennickiej na godziny, językowe. Ktoś wie
      coś więcej?
      • sandra967 Re: Nowe przedszkole na Dąbrówki 02.07.07, 14:48
        Nie wiem, ale zchęcią się coś więcej dowiem o tym "na godziny" na Siennickiej.
    • eszi up up - też mnie to interesuje.. 03.07.07, 08:20
      • ewciag5 Re: up up - też mnie to interesuje.. 06.07.07, 08:50
        To na Siennickiej to super sprawa. Czynne od 6.30 do 18.30. Zostawiasz dziecko
        np na 4 godziny i za tyle płacisz. Nie ma miesięcznego czesnego. Po za tym
        dzieciaczki będą się uczyły angielskiego bo podobno przedszkolanki to także
        anglistki. Mam telefon do tego przedszkola. Jak ktoś chce się dowiedzieć czegoś
        dokładniej to bardzo proszę: 502 894 965
        • eszi już mnie nie intersuje 06.07.07, 09:57
          dzwoniłam (dzięki za telefon) generalnie jest to raczej "przechowalnia " dzieci
          niż przedszkole...... może będzie fajnie, ale 150,00 zl za 4 godziny (można się
          umówić na 8 godz. 300 zł....) z rozmowy wynikało, że to raczej raz na jakiś
          czas a nie na stałe okresy miesięczne, ale może się mylę - zresztą nie ma
          możliwości zostawienia dziecka na 8 godzin tylko w własnym prowiantem - nie ma
          przygotowywania posiłków..... z tym językiem to chyba też przegięcie skoro
          dziecko z zasady ma chodzić raz na jakiś czas... chyba że ktoś będzie wysyłał
          dziecko na 1-2 godzinki każdego dnia - raczej na sam angielski to może zda
          egzamin - mnie interesuje przedszkole .... funkcjonujące na zasadach
          przedszkola....:-))
          • mikimou Re: już mnie nie intersuje 06.07.07, 17:09
            no, ja też dzwoniłam, ale zrozumiałam że 4,8 albo 12 godzinek co dzień cały
            miesiąc tak jakby abonament, chyba że źle zrozumiałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka