nie.my 13.09.07, 10:43 Witam, mam chęć zacząć biegać i w związku z tym pytam czy ktoś z forumowiczów biega? Ja się pytam gdzie, kiedy, ile? Nie pytam dlaczego bo to jasne. Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: Bieganie 13.09.07, 11:49 Ja raz biegałam w wakacje, głównie po bocznych ulicach w okolicach rynku, bo tam jest najmniej ludzi, dobrze biega się też wzdłuż Warszawskiej, ponieważ są równe chodniki, ale dla kierowców jest to ogromna sensacja sensacja. Odpowiedz Link
nie.my Re: Bieganie 13.09.07, 12:46 gixera napisała: > Ja raz biegałam w wakacje, głównie po bocznych ulicach w okolicach > rynku, bo tam jest najmniej ludzi, -->Nie bardzo wyobrażam sobie bieganie po ulicach, samochody, spaliny, przechodnie, raczej myślę o stadionie/bieżni lub parku/lesie. dobrze biega się też wzdłuż > Warszawskiej, ponieważ są równe chodniki, ale dla kierowców jest to > ogromna sensacja sensacja. -->Może biegałaś podobnie do uczestników skeczu Ministerstwo Głupich Kroków lub ... . Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
audi Re: Bieganie 14.09.07, 10:19 gdzie?- boisko budowlanki, wiesz ile przebiegniesz, choć to pewnie nudne biegać w kółko ile?- ile sił starczało kiedy? - laaata temu Odpowiedz Link
nie.my Re: Bieganie 08.10.07, 09:02 audi napisała: > gdzie?- boisko budowlanki, wiesz ile przebiegniesz, choć to pewnie > nudne biegać w kółko -->A wiesz może jaką długość ma bieżnia na Budulu? Może ktoś ma dobrze skalibrowany licznik w rowerze i może to zmierzyć? Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
jackussi Re: Bieganie 14.09.07, 11:03 nie.my napisał: > Witam, > mam chęć zacząć biegać i w związku z tym pytam czy ktoś z forumowiczów biega? > Ja się pytam gdzie, kiedy, ile? > Nie pytam dlaczego bo to jasne. gdzie? lasek za stadionem, jest dużo ścieżek - nie jest monotonnie.Może mnie zmobilizujesz, kiedys biegałem dużo, teraz nie, lecz zamierzam. Odpowiedz Link
nie.my Re: Bieganie 24.09.07, 09:34 jackussi napisał: > gdzie? > lasek za stadionem, jest dużo ścieżek - nie jest monotonnie.Może mnie > zmobilizujesz, kiedys biegałem dużo, teraz nie, lecz zamierzam. -->I jak, zacząłeś? Ja biegam od tygodnia. Odpowiedz Link
sk0t Re: Bieganie 16.09.07, 09:56 Witam. Od niedawna biegam w terenie niezabudowanym do miejscowości Borek i spowrotem. Przegotowuję się do "runwarsaw". Pzdr Odpowiedz Link
nie.my Re: Bieganie 16.09.07, 18:02 sk0t napisał: > Witam. > Od niedawna biegam w terenie niezabudowanym do miejscowości Borek -->Borek pracuje w Centrum Zdrowia Dziecka, a miejscowość to pojęcia nie mam gdzie jest? i > spowrotem. Przegotowuję się do "runwarsaw". -->Rozumiem, że na 10kaemów Odpowiedz Link
sk0t Re: Bieganie 16.09.07, 20:18 Borek jest ok 6km na północ od centrum Mińska. Biegnę oczywiście na 5km, bo przy 10 to bym się chyba pos**ł :) Mieszkam na północnych peryferiach więc tam i z powrotem mam 5km. Nigdy wcześniej nie biegałem na 5km, max ok 3. Pozdro Odpowiedz Link
nie.my Re: Bieganie 08.10.07, 09:03 sk0t napisał: Przegotowuję się do "runwarsaw". -->Jak było? Ładny ten medal? Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
nie.my Re: Bieganie 24.09.07, 09:37 Czuwaj, ja się pytam czy ktoś poza pewną koleżanką na budulu(pozdrawiam) biega rano? Dziś przemogłem się do rannego biegania i póki co nieźle się czuję a i bułki rodzinie kupiłem w drodze powrotnej ;-) Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link