Dodaj do ulubionych

www.e-garwolin.pl

01.09.06, 17:36
Oficjalnie już chciaęłm poinformować że mini portal o garwolinie wystartuje
2.09.2006r.
NA dzień dobry będzie posiadał on forum, tablicę ogłoszeń, informację o
mieście, repertuar kina, galerię zdjęc, i inne ciekoawostki.
Już dzis zapraszam do rejestracji na forum i udzielanie sie na nim.
Obserwuj wątek
    • andy1976 Re: www.e-garwolin.pl 02.09.06, 10:02
      wszystko OK, tylko dlaczego nie można się zalogować ? Zgodnie z procedurą
      przeprowadziłem proces rejestrecji, potem kliknąłem na link wysłany na e-mail i
      dupa... "twoje konto zostało zablokowane" ...
      Drugi raz się rejestrował nie będę skoro mnie nie chcecie...
      • fenix75 Re: www.e-garwolin.pl 02.09.06, 10:32
        Przykro mi że coś takiego wystąpiło , właśnie przeprowadziłem test logowani i
        wszystko powinno być ok, zarejestrowałem konto jako testLogowania a potem
        otworzyłem linka potwierdziłem rejestrację i bez problemu zarejestrowałem się.
        Spróbuj uruchomić ponownie stronę i teraz się zalogować. JA dostałem
        potwierdzenie e-mailem o twojej rejestracji i wszystko powinno być ok. Logowałem
        sie bezpośrednio na stronie www i na forum i wszystko działało.
        Proszę o informację gdyby było coś nie tak, jeden problem już zgłosiłem do
        administratora serwera (akurat w nocy z 1 na 2 przenosili serwer)i mam nadzieję
        że będziesz zadowolony
        pozdrawim
        • sooya Re: www.e-garwolin.pl 02.09.06, 11:42
          hej hej
          zajrzalam na ten portal :)
          calkiem milo wyglada, podoba mi sie!
          dodalabym tylko troszke wiecej barwy na stronie startowej
          by nie byla za szara
          poza tym: bomba!!!
          rubryka z ogloszeniami super!!
          buzka
          • fenix75 Re: www.e-garwolin.pl 02.09.06, 14:14
            W przyszłości będzie można wybrać sobie jedna z kilku templatek i przy otwarciu
            strony będzie ci się ona wyświetlała, a na innym komputerze może być już inna
            ale to bedzie w połowie października teraz muszę jeszcze dodać kilak innych
            rzeczy , brakuje jeszcze telefonów, rozkładu jazdy PKS, działu sportu ...
            • stasi1 Re: www.e-garwolin.pl 03.09.06, 23:44
              A można jeszcze raz dostać adres tego czegoś? To może i ja bym zerknął tam?
              • fenix75 Re: www.e-garwolin.pl 04.09.06, 07:04
                adres jest w tytule www.e-garwolin.pl
                • dagg Re: www.e-garwolin.pl 04.09.06, 15:21

http:www.e-garwolin.pl

• dagg Re: www.e-garwolin.pl 04.09.06, 15:23

Może teraz się uda :)

GARWOLIN
                • stasi1 Re: www.e-garwolin.pl 05.09.06, 14:10
                  fenix75 napisał:

> adres jest w tytule www.e-garwolin.pl

Chyba za mało korzystam z komputera bo mi to do głowy nie przyszło. Byłem tam
                  a co do wrażeń to jeszcze się zastanowie.
    • fenix75 Re: www.e-garwolin.pl 07.09.06, 06:34
      Atak na serwer u mjego dostawcy sprawił że mam małą przerwę, chyba zacznę
      rozglądac się za nowym dostawcą
      • fenix75 Re: www.e-garwolin.pl - już dział ponownie 07.09.06, 20:01
        znowu zaczęło działać ale prawdopodobnie w okolicy 16-17 września będą
        przenosiny na inny serwer
        • thunder20hz Re: www.e-garwolin.pl - już dział ponownie 14.09.06, 20:56
          Nie działa.Przenieś się:)
          • fenix75 Re: www.e-garwolin.pl - już dział ponownie 15.09.06, 16:31
            masz rację przenoszę wszystko z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę.
            Niestety mój wcześniejszy dostawca padł całkowicie i nie uda mi się odtworzyć
            wszystkiego co było wcześniej (ogłoszenia, księga gości, forum - niewiele tego
            było ale zawsze coś) niestety dzień przed planowanym backupem wszystko poszło
            się ... 0 kontaktu z dostawcą więc znowu nie przespane noce
            • to.ja.rutka Re: www.e-garwolin.pl - już dział ponownie 15.09.06, 21:14
              szkoda, ze nie działa. Bo nie dość, ze strasznie mało odwiedzany - sądząc po
              forum, to jeszcze problemy na starcie.
              A szkoda - wyjątkową wenę twórczą miałam :)
              • fenix75 Re: www.e-garwolin.pl - już dział ponownie 17.09.06, 07:41
                Mam nadzieję że okres wieku dziecięcego będę miał szybko za sobą i problemy
                które były szybko miną i zapomnę o nich a co do odwiedzin to zgodzę się tylko w
                połowie. "szkoda, ze nie działa.Bo nie dość, ze strasznie mało odwiedzany -
                sądząc po forum," tu masz rację bo niewiele osób udzielało się na forum , ale
                czy ty coś napisałaś ??? czy tylko biernie przeglądałaś?. Na stronę do 13.09
                czyli przez 13 dni weszło około 1330 osób takie dane były do 18:00 póki nie padł
                serwer, co daje 100 odwiedzin dziennie(jak na początek to chyba nieźle). Inna
                sprawą jest to że z tych 1300 osób na forum udzieliło się tylko 3 osoby (nie
                liczę siebie, większość tak jak ty przyglądała się i to wszystko, ale mam
                nadzieję że w przyszłości to się zmieni. O nowego startu na forum już nie trzeba
                będzie się logować co mam nadzieję powinno rozruszać je.
                • thunder20hz Re: www.e-garwolin.pl - już dział ponownie 17.09.06, 09:03
                  No wiesz zawsze na początku mało luda się udziela.

Ps.Możesz mi dać moderatora na forum,bo chętnie bym pomoderował sobie jakieś
                  forum,bo już z moim skończyłem:)
                  • fenix75 Re: www.e-garwolin.pl - już dział ponownie 18.09.06, 06:55
                    Ok nie ma sprawy masz to załatwione, ponowny start niestety musi zostać
                    przełożony (weekend miałem zawalony i nie wyrobiłem się :( ale do wtorku forum
                    powinno działać. Dziś posiedzę to główny silnik strony postawię i zainstaluję
                    SMF a potem tylko rejestracja i masz załatwionego moderatora.
                  • fenix75 Re: www.e-garwolin.pl - już dział ponownie 21.09.06, 21:24
                    Thunder20hz - forum już zainstalowałem na razie jest jeszcze nie widoczne, muszę
                    dodać tematy ale zawsze możesz wdepnąć www.e-garwolin.pl/smf/index.php
                    po rejestracji daj znać to dodam ci moderatora.
                    p.s. Może masz jakieś propozycje do tematów (jak nie to wracam do starych jakie
                    były na poprzednim forum - jak tylko znajdę notatki)
                • to.ja.rutka Re: www.e-garwolin.pl - już dział ponownie 18.09.06, 11:43
                  oj pisałam, pisałam. JAko jedna z bardziej udzielających się - chyba oprócz admina.

A poza tym przy logowaniu pojawia się komunikat, ze nie ma takiego użytkownika.
                  Mam nadzieje, że wszystko będzie znów OK.
                  I że jakoś to ruszy.
                  • thunder20hz Re: www.e-garwolin.pl - już dział ponownie 24.09.06, 21:09
                    Ludzie włazić.Wszystko działa ok
    • fenix75 Re: www.e-garwolin.pl 27.10.06, 22:08
      Witam,
      Na e-garwolin pl są nowe artykuły z Twojego Powiatu, Tygodnika siedleckiego ,
      trochę teledysków, powoli rozwija sie forum i jest troche nowych zdjec
    • stasi1 głosowałem w temacie tego kto ma zostać 31.10.06, 18:12
      prezydentem Garwolina. Nie znalazłem wyników tych głosowań. Niestety nie wiem
      czy to u mnie ale ten portal miał trudności u mnie z otwarciem
      • fenix75 Re: głosowałem w temacie tego kto ma zostać 31.10.06, 20:59
        małe sprostowanie nie prezydent a burmistrz Garwolina, z tego co widzę to nie
        mam problemów z dostępem do strony i z raportów też to wynika, obecne wyniki
        (20:54) to:
        Marek Janiec 53 głosy 70.7%
        Tadeusz Mikulski 15 głosów 20%
        Ktoś inny 6 głosów 8%

Wyniki jak to wyniki jeżeli w ciągu dwóch dni z 2 wzrasta poparcie do prawie 30
        to może czasem zastanowić, ale to powinno dać tez refleksję nad tym że jedni
        potrafią się zorganizować a drudzy nie, ale zawsze możecie to zmienić głosując.

• krychola Re: głosowałem w temacie tego kto ma zostać 01.11.06, 10:04
          fenix75 napisał:

> małe sprostowanie nie prezydent a burmistrz Garwolina, z tego co widzę to nie
          > mam problemów z dostępem do strony i z raportów też to wynika, obecne wyniki
          > (20:54) to:
          > Marek Janiec 53 głosy 70.7%
          > Tadeusz Mikulski 15 głosów 20%
          > Ktoś inny 6 głosów 8%
          >
          > Wyniki jak to wyniki jeżeli w ciągu dwóch dni z 2 wzrasta poparcie do prawie
          30
          > to może czasem zastanowić, ale to powinno dać tez refleksję nad tym że jedni
          > potrafią się zorganizować a drudzy nie, ale zawsze możecie to zmienić
          głosując.
          >
          >
          A na tym Twoim portalu można z jednego komputera kilka razy zagłosować czy też
          nie? Inna sprawa że w sumie to raczej jak na razie nie wiele osób
          było ,,głosować" więc nic dziwnego że wyniki bardzo szybko się zmieniają
          • fenix75 Re: głosowałem w temacie tego kto ma zostać 01.11.06, 12:00
            Zgadzam się co do ilości osób głosujacych, było ich nie za dużo. Z jednego
            komputera można głosować codziennie a raczej po upływie 24 godzin. Ale nawet jak
            by było głosowanie tylko jeden raz to wszyscy którzy nają neostradę mają zmienne
            IP to wystarczy rozłączyć się i ponownie wejść (będzie nowe IP - tak można
            pobierać pliki z rapidshare) i zagłosować ale ja w to nie ingeruję trzeba to
            potraktować jako zabawę a jaki będzie wynik to wybory pokarzą.
    • fenix75 Re: www.e-garwolin.pl 13.11.06, 22:33
      Zapraszam ponownie do odwiedzenia strony e-garwolin.pl na której znajdziecie
      między innymi gry, informacje o strzelaninie w Miętnem Są też zdjęcia i filmik z
      tej strelanki - (film na razie przetwarza youtube ale jutro czyli we wtorek
      powinien już byc dostępny) są też filmy pokazujące "garby" na ul.Wyszyńskiego,
      oraz jak świętowaliśmy 11 listopada.

Forum znajdujące się na stronie dorobiło się już 100 odpowiedzi - szkoda że
      tylko 17 wątków

zapraszam

• cxz2 Re: www.e-garwolin.pl 14.11.06, 08:28
        To próbujcie zainmteresować ludzi ta strona jakaś informacja w Garwolinie, że
        coś takiego jest
    • fenix75 Darmowy internet w Garwolinie !?!? 17.11.06, 09:20
      Witam
      na forum e-garwolin poruszony został temat darmowego dostępu do internetu (dla
      wszystkich) w garwolinie, może macie jakieś uwagi, a może chcieli byście sie
      dopisać lub zagłosować w mini sondzie?
      zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka