Dodaj do ulubionych

NIE Polecany Hydraulik - M.Lesiński

19.05.08, 09:23
Niestety,
nie mogę polecić tego hydraulika! Jest niesolidny (zostawił same
dziury w ścianach po instalacji grzejników) nieterminowy (nie
dotrzymał ani jednego umówionego terminu) i nierzetelny. Po kasę to
przyleciał jak na skrzydłach ale do montażu trzeba było czekać w
kolejce, bo on zawsze był zajęty!
Najważniejsze to złapać klienta i go mamić terminami, których i tak
nie dotrzymuje!
Zdecydowanie odradzam współpracę z tym Panem!
Obserwuj wątek
    • czachoo Re: NIE Polecany Hydraulik - M.Lesiński 05.05.09, 20:31
      Potwierdzam, p. M.Lesiński nie jest godny polecenia - u mnie robił całą
      hydraulikę... NIE POLECAM.
    • czosnek69 Re: NIE Polecany Hydraulik - M.Lesiński 20.07.09, 23:04
      A ja polecam z całą odpowiedzialnością firmę M.Lesińskiego.
      My nie mieliśmy żadnych problemów z tym wykonawcą, a najbardziej podobało mi się
      to, że ma tak szeroki zakres usług, że u niego załatwiliśmy wszystko: przyłącza
      wody, gazu, instalacje w domu i wszystkie formalności.
      Fakt małe opóźnienie było, ale to chyba prawie normale, zresztą my też
      zaczeliśmy wydziwiać i się im dłużej zeszło.
      Jeżeli ktoś chce mieć załatwione wszystko w jednym miejscu to polecam.
    • edek24 Re: NIE Polecany Hydraulik - M.Lesiński 29.07.09, 14:14
      A ja tam nie narzekam. Kompleksowo, fachowo a i odbiory doniósł w eleganckiej
      teczce. Z terminem zawsze wbijałem się w tydzień zlecenia. Czasami po telefonie
      był na miejscu w ciągu kilku godzin a nawet kwadransa. Na wypłatę poczekał po
      prośbie kilka tygodni. Ja tam polecam P. Lesińskiego.
    • monikabs Re: NIE Polecany Hydraulik - M.Lesiński 27.04.16, 23:04
      Absolutnie NIE POLECAM!!! Robiłam u p Lesińskiego cała hydraulikę i nie mogę polecić współpracy. Nie skupie się w opisie na niezadowoleniu z wykonanej usługi lecz na kontakcie z p Lesińskim który jak już napisano jest mocno olewczy w stosunku do klientów, nie odbiera telefonów, nie zjawia się w umówionych terminach. Nie mogąc skontaktować się z p L w pilnej sprawie (ciekła woda i napuchła ściana) mąż zadzwonił do jednego z jego pracowników który miał się z nim skontaktować i przyjechać, tak tez się stało - pracownik przyjechał naprawił zapłaciliśmy Pan pojechał, następnego dnia pękła rurka w innym miejscu, jako że męża nie było zadzwoniłam do p L osobiście troche spanikowana z małym dzieckiem na ręku (była godzina 20/21) że leci mi woda w kotłowni nie wiem co robić bo zalewa piec i że był u mnie wczoraj pana pracownik nie wiec co tu robił ale to chyba w innym miejscu (bo cos tam widziałam przy czym stał Pan poprzedniego dnia) pan L zapytał o adres stwierdził że nic o tym nie wie i że skoro załatwiam sobie jego ludzi prywatnie to żebym dobie robiła to sama. Nie interesowało p L czy piec jest czy nie na gwarancji, nie ważne że chodziło o inna sprawę niż dnia poprzedniego nie ważne było że to ich najlepsze miedziane rurki puściły - nie było szansy wyjaśnić ani powiedzieć NIC bo pan stwierdził ze się rozłącza i że nie będzie odbierał ode mnie telefonów - tak że z przestroga dla innych: Brnijcie na przód po kostki w wodzie próbując dodzwonić się do pana L czekajcie na reakcje może i 2 tygodnie i nie liczcie na żadne! gwarancje a juz na pewno nie na kompleksowość jest to idealny przykład braku profesjonalizmu i braku jakiejkolwiek komórki ludzkiej. Słyszałam juz masę złych słów na temat współpracy z panem.. I mocno żałuje ze jednak wybrałam jego firmę!
    • lczar Re: NIE Polecany Hydraulik - M.Lesiński 05.03.17, 10:55
      podzielam. Znam tego typa. Robił u mnie hydraulikę. Partacz i co gorsze gbur.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka