ne-ek 17.06.08, 18:17 O Przychodni Centrum już coś wiemy!Teraz pora na opinie o Melisie. Jakie są Wasze doświadczenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonicha Re: Przychodnia Melisa 17.06.08, 21:42 byłam raz. miła obsługa i fachowa pomoc, polecam Odpowiedz Link
aagata4 Re: Przychodnia Melisa 17.06.08, 21:44 jestem zniej zadowolona... moje dzieci maja tam swojego pediatrę ... zawsze uzyskalam pomoc jak potrzebowałam... pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
waxi Re: Przychodnia Melisa 18.06.08, 22:12 A ja na temat pedaitry nie mam dobrej opinii. Jest tylko jeden. W zimę, w okresie grypowym ma przeważnie po 30 pacjentów więc przyjmuje na odwal. Raz byłam u niej z dzieckiem i nic nie stwierdziła osłuchowo. Na wszelki wypadek dała antybiotyk. A za 2 godziny już byłam z dzieckiem w szpitalu a tam stwierdzili obustronne zapalenie płuc!? Odpowiedz Link
dziczek22 Re: Przychodnia Melisa 15.07.08, 10:26 Co do pediatry to mam to samo zdanie co waxi... Wszystko na odwal i najlepiej antybiotyk.. Dziwię się że jak chodzi się na kontrolę przed szczepieniem nie daje na wszeslki wypadek antybiotyku.. bo tego nigdy za wiele.. Odpowiedz Link
gixera Re: Przychodnia Melisa 17.06.08, 22:04 Moim zdaniem wszystkie te przychodnie nie są nic warte. Biorą kasę ze składek a nic w zamian nie oferują. Odpowiedz Link
misio19982 Re: Przychodnia Melisa 15.07.08, 11:21 Ja też nie polecam tam pediatry, robi wszystko na odwal. I na przeziębienie antybiotyk, a jak nie wie co zrobić jak poradzić to szybciutko odsyła do innego lekarza. Odpowiedz Link
mimiwp Re: Przychodnia Melisa 16.07.08, 13:04 a co to za pediatra? wydaje mi się, że przyjmuje też w innej przychodni (poznałam po zamiłowaniu do ładowania w dzieci antybiotyków) Odpowiedz Link
ne-ek Re: Przychodnia Melisa 16.07.08, 13:55 Pamiętajcie, że Melisa jest na Błoniu i na Topolowej. Przyjmują tam różni lekarze ( pediatrzy także). Odpowiedz Link
elutek.ch Re: Przychodnia Melisa 16.07.08, 15:45 Ja korzystam z Melisy na Błoniu I ogólnie jestem zadowolona. Moze dlatego, z enei korzystam za dużo! Ale tak jak pisza forumowicze pediatra ma duże zamiłowanie do antybiotyku, ale według mnie jest dobrym lekarzem! Ja odnosze jeszcze takie wrazenie, ze jesli dziecku nic nie jest to każdy pediatra jest dobry - myśłe tu o szczepieniach, bilansach i zwykłym katarze. Gorzej bywa w przypadku kiedy to lekarz postawi złą diagnozę. W przypadku ojego dziecka ta dr sprawdzia się w 100 %. Odpowiedz Link