szczes 22.10.08, 15:13 czy jest w Mińsku lokal z klimatem który wybierają single którym znudziło sie już bycie w pojedynke ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie.my Re: single !!! 23.10.08, 06:41 szczes napisał: > czy jest w Mińsku lokal z klimatem który wybierają single którym > znudziło sie już bycie w pojedynke ??? -->Nie jestem już singlem ale kiedyś koledzy mówili, że najlepsze "partie" można spotkać na niedzielnej mszy (sam tego nie weryfikowałem). Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
szczes Re: single !!! 28.10.08, 12:23 :) jedno i drugie to nie to samo - ale jak czytałem wiele osób sie sprowadziło w ostatnich latach Odpowiedz Link
zoya.82 Re: single !!! 03.11.08, 21:10 no dobrze, to powiedzmy, że powiedział to singel płci żeńskiej, cierpiący na samotność :) Odpowiedz Link
szczes Re: single !!! 04.11.08, 20:45 :) lista idea czysta lecz trudno osiągalna - ale samotność możemy spróbować zwalczyć ??... Odpowiedz Link
zoya.82 Re: single !!! 05.11.08, 22:43 chciałam Ci coś wysłać na "@" ..... może się odezwiesz na zoya.82@gazeta.pl ??? w celu zwalczania oczywiście :) ...... Odpowiedz Link
gixera Re: single !!! 27.10.08, 12:17 moja znajoma chodziła kiedyś do przyjaźni, z tego co wiem w dalszym ciągu jest "singlem" Odpowiedz Link
nie.my Re: single !!! 28.10.08, 05:01 gixera napisała: > moja znajoma chodziła kiedyś do przyjaźni, z tego co wiem w dalszym > ciągu jest "singlem" -->ROTFL Chodząc do Przyjaźni przegrywasz życie ;-) to hasło na dziś. Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link
szczes Re: single !!! 28.10.08, 12:13 :) hasło gites ale nie na cały dzień - znam osoby ktore tam chodziły 20 lat temu - ten sam klimat od lat Odpowiedz Link
gixera Re: single !!! 28.10.08, 14:15 Przyjaźń to jedyny lokal w Mińsku, w którym jest selekcja, więc byle kto nie wejdzie:-P Odpowiedz Link
dronka Re: single !!! 29.10.08, 09:47 Ja tam chodzilam 20 lat temu, ale klimat nieco inny jednak ;) Kiedys mieli baardzo pyszne desery, mniam, mniam, teraz juz zostaly tylko wspomnienia. Odpowiedz Link
nie.my Re: single !!! 30.10.08, 07:32 dronka napisała: > Ja tam chodzilam 20 lat temu, ale klimat nieco inny jednak ;) Kiedys mieli > baardzo pyszne desery, mniam, mniam, teraz juz zostaly tylko wspomnienia. -->ROTFL Galaretka z kleksem bitej śmietany pokrytej skorupą. To trzeba było być po mocnym spożyciu półsłodkiego wina aby się tym zachwycać. Natomiast na początku lat osiemdziesiątych to była dla mnie atrakcja jak tam byłem na urodzinach kolegi. Pamiętam siedzące tam towarzystwo, same "niebieskie ptaki", dla mnie syna rodziny proletariackiej było to niesamowite przeżycie ;-) Pozdrawiam NieMy Aha, selekcja jest także w Sekcji 8. Odpowiedz Link
dronka Re: single !!! 30.10.08, 09:17 Co Ty piszesz?:P Krem sułtański bardzo dobry, bita śmietana z owocami i czekoladą mniam, i jeszcze lody, rodzynki, orzechy i bita śmietana, ach! Nie wiem gdzie Ty tę galaretkę jadłeś :> Odpowiedz Link
nie.my Re: single !!! 30.10.08, 17:45 dronka napisała: > Krem sułtański bardzo dobry, -->I wszystko jasne, "Dziewczyny do wzięcia" (*), czyli jednak była to knajpa dla poszukujących ;-) Pozdrawiam NieMy * tiny.pl/sj9t Odpowiedz Link
dronka Re: single !!! 30.10.08, 18:33 Hehe, ale ja zjadałam jeden, a nie kilka pod rząd :) No i miałam parę latek. Film znam. Odpowiedz Link
polistyren Re: single !!! 31.08.09, 20:52 ja mam chęc na trójkącik: gregory30@autograf.pl Odpowiedz Link