kasia68314 23.10.08, 09:13 Czy wiecie gdzie w tym roku będą organizowane bale sylwestrowe w Mińsku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bakusia86 Re: Bal Sylwestrowy 02.11.08, 00:01 pytasz co prawda o Mińsk, ale Stojadła są bliziutko, tam też jest bal, tylko problemem są już miejsca.Cena 320zł za parę.A wie ktoś czy jest sylwester w Mechaniku lub Budowlance i jakie ceny???Bo dużo osób mówi, że 320zł jest drogo, że tam sama elita.A wiem, że sylwester w Latowiczu jest po 360zł. Odpowiedz Link
bobek_22 Re: Bal Sylwestrowy 02.11.08, 13:59 Hej w Kauszynie po 250zl od pary w lokalu nowym naprzeciwko cmetarza sylwester do 100 par :) Odpowiedz Link
ada80 Re: Bal Sylwestrowy 02.11.08, 21:51 A gdzie jest fajnie? Tzn dobry zespół plus jedzonko? Blisko Mińska TIREST, podobno super, ale tylko ze słyszenia wiem, bo sama nie byłaM. Odpowiedz Link
tuptus_88 Re: Bal Sylwestrowy 04.11.08, 14:49 podobno ma być sylwester w Mistowie w remizie z jedzonkiem za 150 zl od pary, słyszałam też, że w Jakubowie są fajne sylwestry tylko cena... chyba 270 zl Odpowiedz Link
bobek_22 Re: Bal Sylwestrowy 04.11.08, 19:28 Nie polecam Jakubowa bawilismy sie wieksza grupa jedzenie w mare dobre akustyka slaba duza sala gimnastyczna slabo bylo slychac co zespol gra siedzielismy sami przy stole po srodku sali i do bylo jedynym plusem tego sylwestra jedzenia na stole jak na 10 osob a napoij to byloa juz nie pamietam ile dokladnie ale chyba pare butelek moze z 5 butelek napoju z biedronki i dwa soki i tyle na na zaproszeniu anpoje cieple i zimne bez ograniczen a tu taka niespodzianka prosimy kelnera zeby doniusl napoje a ten mowi ze nie ma wiecej napoij i ze zaprasza do jakiej tam sali w celu zakupienia sobie czegos do picia cena byla 240zl od pary Odpowiedz Link
gixera Re: Bal Sylwestrowy 05.11.08, 11:13 Ja też byłam rok temu w Jakubowie i spostrzeżenia mam identyczne. Ogólnie Sylwester fajny, jedzenie smaczne, tylko z tymi napojami to pojechali. Odpowiedz Link
rybon0 Re: Bal Sylwestrowy- twój najlepszy w życiu 05.11.08, 11:23 Ja miałem najlepszy bal sylwestrowy w Kazimierzu. Super zabawa. Cudowni ludzie. Z niemal z całej Polski. Orkiestra na parterze dyskoteka na piętrze. Nie wspomnę o jedzeniu i napojach- pierwsza klasa. Ale nie to było najważniejsze. Najważniejsza była atmosfera,klimat oraz towarzystwo. Jakie wy nacie wspomnienia. Odpowiedz Link
mama_on_line Re: Bal Sylwestrowy- twój najlepszy w życiu 05.11.08, 12:47 a była winda, czy trzeba było wspinać się po schodach? Odpowiedz Link
i_ja_tez Re: Bal Sylwestrowy- twój najlepszy w życiu 05.11.08, 13:00 Kilka lat temu dałam się namówić na sylwestrowo-noworoczny wyjazd w góry, z ogniskiem, kuligiem, nartami i zabawą przy goralskiej kapeli. Od tamtej pory jeżdziłam co roku, zawsze było cudownie - klimat niepowtarzalny. Polecam. A mże w Mińsku lub w okolicach mińska sa organizowane imprezy sylwestrowe? Chodzi mi o coś ciekawego, o pomysł na Sylwestra innego niż bal weselny? Czy Mińsk coś takiego oferuje? Odpowiedz Link
pikfol Re: Bal Sylwestrowy 12.11.08, 19:30 polecam sylwester na targówce koło mińska maz byłem rok temu było bardzo fajnie Odpowiedz Link
mama_on_line Re: Bal Sylwestrowy 13.11.08, 09:38 tak sobie poczytałam o tych balach sylwestrowych i doszłam do wniosku, że w wiekszości nie macie pojecia co to bal sylwestrowy, dla was to jakaś potańcówka w remizie, sali gimnastycznej czy podrzędnym lokalu... weźcie przykład z i_ja_też i przekonajcie się jak może przebiegać prawdziwa zabawa sylwestrowa Odpowiedz Link
bakusia86 Re: Bal Sylwestrowy 13.11.08, 16:01 No . no widzę, że mama_on_line cierpi na 100% nadgorliwości, wszędzie wścibskiego nosa wtyka i strasznie się mądrzy, jakby była co najmniej encyklopedią.Lepiej mamusiu on line zajmij się dzieckiem, no chyba że dzieci też wychowujesz on line.... Odpowiedz Link
bakusia86 Re: Bal Sylwestrowy 13.11.08, 16:02 bal w targówce jest ok, trochę ciasno, ale tak to jest w tą nockę:) Polecam bal w budowlance. Odpowiedz Link
chrenata Re: Bal Sylwestrowy 21.11.08, 17:50 jajku, w budowlance już nie ma miejsc i 30 par oczekuje na liście rezerwowej. Takiej inf. udzieliła mi pani w sekretariacie. Czy tam jest aż tak fajnie? Odpowiedz Link