bacha67 06.01.09, 09:50 Witam serdecznie! Chciałbym kupić szampony firmy Avon. Może Ktoś wie gdzie znajdę sklep tej firmy? Bacha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruta.dl Re: Konsultantka Avon 06.01.09, 13:31 Avon nie posiada swoich sklepow - zamowic mozna jedynie przez konsultantki. Ja mam dostep do Avonu - jestem konsultantka tak na wlasne potrzeby. Jesli chcesz moge cos Ci zamowic. Odpowiedz Link
bacha67 Re: Konsultantka Avon 06.01.09, 13:41 Dzieki za odp. Który numer katalogu obecnie obowiązuje? Słuchaj może masz jeszcze szampony z seri tech. adw...gdzie była promocja i za 2 sztuki była cena 11,90? jeśli możesz pisz ma e-mail piorrus@poczta.onet.pl Basia Odpowiedz Link
matogrossom nie ma w tym katalogu promocji na szampony 06.01.09, 14:24 Nie ma teraz tej promocji. Każdy szampon jest po 7,90 zł za sztukę. Odpowiedz Link
magnezja222 Re: Konsultantka Avon 06.01.09, 20:38 ktoś napisał że avon nie ma swojego sklepu tylko przez konsultantkę można.... a jak byś nazwała ten wielki salon avon przy placu starynkiewicza, tam gdzie kiedyś była ikea w centrum, bo moim zdaniem to właśnie jest sklep avon.... sorry za złośliwość ale nie lubię się komuś kit wciska więc bacha jak bywasz w wawie i masz chwilkę i nie chcesz czekać 2 tygodni na szmpon to sobie podjedź, każdym tramwajem jadącym na pl. zawiszy od strony centrum.. Odpowiedz Link
bacha67 Re: Konsultantka Avon 06.01.09, 21:33 Bardzo dziękuję a informację. pozdrawiam Bacha Odpowiedz Link
alaros na starynkiewicza nie ma sklepu Avon 06.01.09, 22:24 Jedna z forumowiczek pisze, że sie kit wciska mówiac, ze nie ma sklepów Avon. Bo nie ma. To jest Centrum Obsługi Konsultantek i z tego, co wiem tylko konsultantki tam kupują np jak nagle czegoś potrzebują i nie chcą czekać na paczkę. Poza tym nie czeka klientka 2 tyg na kosmetyki! Zamawiasz w czwartek i masz już we wtorek lub środę następnego tygodnia. Na allegro jest tanio, jeśli kupujesz coś, co normalnie duzo kosztuje, bo szamponów to chyba trzeba kupić z 8, zeby koszt przesyłki sie zwrócił. Oprócz tego z szamponów jest mały zarobek, wiec na allegro nie ma duzych upustów na nie. Odpowiedz Link
eszi Re: Konsultantka Avon 07.01.09, 08:14 chyba nawet bliżej jest sklep AVON w W-wie - tylko co z tego - wstęp tylko dla konsultantek - no wstęp może nie, ale nie będąc konsultantką nic nie kupisz... Odpowiedz Link
ruta.dl Re: Konsultantka Avon 07.01.09, 08:47 ten wielki salon, jak i kilka innych w Warszawie, to Centra Obslugi Konsultantek. Nie ma mozliwosci tam tak sobie wejsc i kupic. Odpowiedz Link
ne-ek Re: Konsultantka Avon 07.01.09, 08:22 A czy w galerii Partnera konsultantka nie proponuje towaru od ręki? Latem stała pod różowym namiotem przy fontannie, a potem widziałam ją w Patnerze. Odpowiedz Link
magnezja222 Re: Konsultantka Avon 07.01.09, 16:35 sorry dziewczyny jeśli kogoś wprowadziłam w błąd, ktoś mnie źle poinformował znakie tego.... pozdrawiam wszystkie konsultantki Odpowiedz Link