gryzelka1 11.01.09, 22:33 Witam, Macie może namiary na jakiegoś dobrego projektanta wnętrz. Najlepiej jakby nie był bardzo drogi. Kupiłam mieszkanie i potrzebuję kogoś, kto mi zaprojektowałby jego urzadzenie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veronicae Re: Projektant wnętrz 12.01.09, 17:19 co prawda ja projektowałam u niej tylko łazienkę, ale jestem zadowolona. Jak na ceny mińskie to nie zapłaciłam wiele (tyle ze to bylo 2 lata temu). 509111914 Odpowiedz Link
tolek3.5 Re: Projektant wnętrz 13.01.09, 18:01 Polecam Panią, która projektowała mimieszkanie. Pani Ania, nazwiska nie pamiętam, ale mam do niej nr. telefonu. Wcale nie jest droga a bardzo solidna i ma ciekawe pomysły. I co ważne- nie wymyśla jakichś "kosmicznych" i super drogich rozwiązań. Jak się chce, to nadzoruje prace, wszstkiego dopilnuje, co jest dobrym rozwiązaniem, jak się dużo pracuje i nie ma czasu łazić po sklepach i pilnować robotników. Naprawdę mogę ja polecić z czystym sumienie. Tel. 0 600 260 215 Odpowiedz Link
sareczka007 Re: Projektant wnętrz 17.03.09, 18:35 ja projektowałam mieszkanko...właściwie łazienkę i kuchnię u Pana o nazwisku Szuba..cena jak dla mnie ok. kuchnia mimo skosów urządzana ładnie i do tego funkcjonalnie. łazienka również.tel 608 486 297 Odpowiedz Link
olivier-mm Re: Projektant wnętrz 17.03.09, 23:59 polecam michała szube,projektowalismy z zona piekny dom a z jego pomoca wyszedł naprawde super, ceny w miare przystepne ale naprawde warto, szanuje klientów a nie nabierze roboty i zawala potem.nie wiem jak z jego terminami ale nasz dom własnie skonczył.polecam Odpowiedz Link
gryzelka1 Re: Projektant wnętrz 20.03.09, 14:26 "Ceny w miare przystępne" tzn. jakie (tak chociaż w przybliżeniu). Ja kiedyś pisałam do niego na e-maila, to o cenach nic nie chciał powiedzieć, tylko mówił, że musimy się spotkać. Nie chciałabym się spotykać, jeśli to nie mój przedział cenowy, więc gdyby Pan mógł chociaż zakres cenowy podać, to byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link
agguta Re: Projektant wnętrz 20.03.09, 18:53 ja polecam moja kolezankę Lidię, jest solidna, kontaktowa i kreatywna tel.602-241-978 Odpowiedz Link
aranzacje_wnetrz_lublin Re: Projektant wnętrz 23.05.14, 21:27 www.kuchnie-vena.pl Zdjęcia z aranżacji wnętrz w Lublinie Odpowiedz Link
snowcraft Re: Projektant wnętrz 01.06.14, 18:02 Wspomniana Pani Ania to prawdopodobnie Pani Ania Mromon z firmy Artderkor www.artdekor.com.pl/index.php Zdecydowanie polecam bo u mnie zaprojektowano w domu niezły przewrót i bardzo mi się podoba :) Odpowiedz Link