kkasiulka19 03.05.09, 22:11 może ma ktoś do sprzedania wózek dla dziecka używany ale w dobrym stanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puchatek951 Re: wózek dla dziecka 04.05.09, 08:33 mam do sprzedania wózek DELTIM PUMA gondola + spacerówka, kolor niebieski, stan bardzo dobry Odpowiedz Link
jaworniczka Re: wózek dla dziecka 04.05.09, 09:20 chętnie sprzedam zadbany wózek Bebecar Racer, kolor: zielony + czarne dodatki. W zestawie jest gondola, spacerówka i fotelik samochodowy.Posiada normalne ślady użytkowania. Bardzo dobrze sprawdził się zarówno w mieście, jak i w "terenie" :) Odpowiedz Link
abcde-25 Re: wózek dla dziecka 04.05.09, 10:49 Mam do sprzedania spacerówkę Coneco Traper, używaną zaledwie pół roku, są 3 pozycje siedzenia, używałam gdy dziecko miało już 5 mies. Kolor niebieski. Cena do uzg. Nowa kosztuje 370 zł. Odpowiedz Link
mag.gr Re: wózek dla dziecka 05.05.09, 12:23 mam spacerówkę chicco, rozkładane oparcie do pozycji leżącej( można używać dla malutkiego dziecka), duży kosz na zakupy, w komplecie okrycie na nóżki i folia przeciwdeszczowa, krótko używana, cena 150 zł, mag.gr@op.pl Odpowiedz Link