kamlena 04.06.09, 23:18 Które salony piękności w mmaz dysponują stojącymi solariami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mineza Re: Solarium stojące 04.06.09, 23:26 Na pewno salon U Magdy w tzw. Domu Rzemiosła... i chyba w hotelu Partner też.. Odpowiedz Link
szczesliwa23 Re: Solarium stojące 05.06.09, 08:03 Tak, w tzw. MANHATANIE. Nawet wczoraj na nim byłam ale wolę sobie leżeć w solarium, chociaż muszę powiedzieć, że wzięło nieźle:) Odpowiedz Link
shrek2009 Re: Solarium stojące 05.06.09, 11:35 Na w warszawskiej u Ewy polecam ja tam chodze na stojace Odpowiedz Link
paulina.net Re: Solarium stojące 05.06.09, 15:34 ja polecam salon solaris na ul. Kopernika Odpowiedz Link
ja83ja83 Re: Solarium stojące 23.06.09, 15:19 czy ktoś może mi podać jakiś numer kontaktowy do solarium w Planecie? będe wdzięczna :)chciałabym sie zapisać, ale nie moge znaleźć ich strony internetowej Odpowiedz Link
zzosia123 Re: Solarium stojące 25.06.09, 23:08 hey. wczoraj byłam w planecie na stojacym super opala polecam nowe lampy troche sie przypieklam a dziewczyna z obslugi ostrzegała zebym weszła na mniej.ogolnie jest fajnie czysto i molo Odpowiedz Link
ja83ja83 Re: Solarium stojące 26.06.09, 09:23 zzosia123 napisała: > hey. wczoraj byłam w planecie na stojacym super opala polecam nowe > lampy troche sie przypieklam a dziewczyna z obslugi ostrzegała zebym > weszła na mniej.ogolnie jest fajnie czysto i molo A jak opalasz się na stojącym? co z wewnętzrną stroną rąk? jak w ogóle wygląd aopalanie na stojącym? :) Odpowiedz Link
pierun-ek Re: Solarium stojące 26.06.09, 15:38 Jak sama nazwa wskazuje na tym solarium stoisz :)Ale tak poważnie to na ręce są specjalne uchwyty u góry i trzymasz się ich, a ręce opalają się równomiernie i z zewnętrznej i z wewnętrznej strony... i pod pachami też :D Ale jeśli jesteś leniuchem tak jak ja i wole sobie poleżeć to nie wytrzymasz mi np ręce szybko drętwiały i nie chciało mi się stać :D Odpowiedz Link
sonia23.1 Re: Solarium stojące 27.06.09, 12:19 wypróbowałam 3 solaria stojące w Mińsku: u Magdy, u Ewy i w Solarisie. Wszędzie tyle samo minut i zdecydowanie w Solarisie opala się najlepiej. W 2-ch pierwszych po 7 minutach w zasadzie nic nie było widać, natomiast w Solarisie po 7 minutach jestem brązowa. Z początku chciałam wziąć 10 minut, ale dziewczyna w recepcji powiedziała, że u nich wystarczy z powodzeniem 6-7 minut.No i to prawda:)Dużo złego naczytałam się tutaj o Solarisie i mimo, że mam blisko to zawsze omijałam ten punkt, ale teraz muszą przyznać że ogólnie jest tam miło i na pewno co jakiś czas zajrzę tam na solarium.Ja wolę postać niż leżeć w solarium... jakoś wydaje mi sie to bardziej higieniczne:) Odpowiedz Link
mark234 Nie szkoda wam zdrowia drogie panie 26.06.09, 18:09 W wieku 40 lat będziecie pomarszczone jak 70 letnie staruszki Odpowiedz Link
eire81 Re: Solarium stojące 29.06.09, 13:26 A co powiecie o solarium w Pas-a-pas? Byłam tam parę razy w zeszłym roku i w tym ale coś mi się wydaje, że jest słabe... nie mam porównania z innymi niestety... Odpowiedz Link