pagaba 06.06.09, 00:21 Kochani dajcie dokładne namiary na dobrą kosmetyczkę w Mińsku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lapwing123 Re: GDZIE JEST DOBRA KOSMETYCZKA W MIŃSKU M.? 06.06.09, 00:41 kochana- weź wpisz w wyszukiwarce: KOSMETYCZKA. Odpowiedz Link
ladybird2009 Re: GDZIE JEST DOBRA KOSMETYCZKA W MIŃSKU M.? 06.06.09, 08:32 jak w Mińsku to tylko Natalia Niezbrzycka na ul.Cichej!bezkonkurencyjna!:) Odpowiedz Link
pagaba Re: GDZIE JEST DOBRA KOSMETYCZKA W MIŃSKU M.? 08.06.09, 15:04 Bardzo dziękuję za pomoc. A jeszcze pytanie- w którym salonie na Cichej P. Natalia N. jest? Niestety nie znam zbyt dobrze Mińska, a tam podobno kilka salonów jest? Odpowiedz Link
2natka9 Re: GDZIE JEST DOBRA KOSMETYCZKA W MIŃSKU M.? 18.09.09, 19:32 Ja polecam panią Sylwie z salonu na ul.Bocznej tel.7583282 czysto, miło,napewno profesjonalnie,pracuje na dobrych kosmetykach a czas u niej spędzony to coś wspaniałego.:----)Tylko nie mają terminala:( Odpowiedz Link
mineza Re: GDZIE JEST DOBRA KOSMETYCZKA W MIŃSKU M.? 06.06.09, 10:03 Potwierdzam, Natalia Niezbrzycka jest bardzo dobra. Moja przyjaciółka chodzi do Venus na Piłsudskiego i jest zadowolona. Natomiast ja ostatnio skorzystałam z nowootwartego Salonu Kosmetologicznego na Mireckiego, nad hurtownią AGD.Dziewczyna jest też bardzo dobra, dokładna. Pracuje na dobrych kosmetykach. Jest po Akademi Medycznej i ... chyba będzie miała konkurencyjne ceny. Ja skorzystałam z promocji z okazji otworzenia salonu. Wyszłam bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link
pagaba Re: GDZIE JEST DOBRA KOSMETYCZKA W MIŃSKU M.? 08.06.09, 15:09 Bardzo dziękuję za pomoc. A jeszcze pytanie- w którym salonie na Cichej P. Natalia N. jest? Niestety nie znam zbyt dobrze Mińska, a tam podobno kilka salonów jest? Odpowiedz Link
nutk-a Re: GDZIE JEST DOBRA KOSMETYCZKA W MIŃSKU M.? 08.06.09, 15:13 w gabinecie kosmetycznym natalii niezbrzyckiej;) 257590683 Odpowiedz Link
sara-9 Re: GDZIE JEST DOBRA KOSMETYCZKA W MIŃSKU M.? 10.06.09, 10:04 polecam p.Agate w salonie Bona-Dea . wyleczyła mnie z trądziku . Odpowiedz Link
mzarek Re: GDZIE JEST DOBRA KOSMETYCZKA W MIŃSKU M.? 29.06.09, 13:51 Zależy co chcesz u tej kosmetyczki robić. Natalia bardzo ładnie maluje, ale generalnie bardzo polecam Justynę z Pas-a-Pas i w ogóle cały salon. tel: 759 65 10. Jest przede wszystkim czysto i profesjonalnie. Mają bardzo wiele sprzętu i zabiegów, a mimo to nie jest drogo. Wszystkie babki z mojej rodziny tam regularnie chodzą :) Odpowiedz Link
pagaba Re: GDZIE JEST DOBRA KOSMETYCZKA W MIŃSKU M.? 29.06.09, 19:41 Dziekuję za wszystkie odpowiedzi, ja chciałabym poprawić stan cery- jakies maseczki itp. Byłam kiedys w Bona _dea- było nieźle-ale jeszcze nie to czego oczekiwałam, -natomiast z salonu na przeciwko ZUS-u -nie byłam zadowolona. Dlateo proszę o namiary na konkretne kosmetyczki z których byłyście czy byliście zadowoleni i ich namiary, zeby trafić do tej dobrej a nie testować na sobie. za pomoc z góry dziekuję. Odpowiedz Link
moni.r Re: GDZIE JEST DOBRA KOSMETYCZKA W MIŃSKU M.? 22.07.09, 15:46 również polecam panią Natalię Niezbrzycką. jest profesjonalna, sympatyczna, w salonie jest czyściutko i przytulnie i pracuje na kosmetykach dobrych firm. Odpowiedz Link