mali_odkrywcy 27.07.09, 19:53 Centrum Małych Odkrywców posiada jeszcze dwa wolne miejsca w grupie maluchów(1.5 do 3 lat) i trzy wolne miejsca w grupie 3-4 latków. Zapraszamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiunia07 Re: WOLNE MIEJSCA W PRZEDSZKOLU !!! 28.07.09, 00:03 Proszę podać wysokość miesięcznej opłaty i adres przedszkola. Mam dwuletnią córeczkę. Dziękuję z góry Odpowiedz Link
mali_odkrywcy Re: WOLNE MIEJSCA W PRZEDSZKOLU !!! 28.07.09, 20:24 Witamy. Opłata miesięczna grupa dwulatków 650 zł ( wraz z wyżywieniem i zajęciami). do końca sierpnia przedszkole znajduje sie na ul.Warszawskiej 235 vis a vis Zakładu Energetycznego od 1 września nowa lokalizacja ul. Łupińskiego 2a. tel. 664 762 702 Odpowiedz Link
jarzenek Re: WOLNE MIEJSCA W PRZEDSZKOLU !!! 28.07.09, 23:24 Miło czytać ogłoszenia o wolnych miejscach w kilku przedszkolach niepublicznych .Teraz czekamy na obniżkę czesnego.W gazecie Co słychać ? Czytałem o wolnych miejscach w Klub Malucha.Pozdrawiam i życzę miłego konkurowania .Ubogi Rodzic Odpowiedz Link
mmpio Rozbudowa Przedszkola Miejskiego 12.01.10, 15:07 Niebawem ma ruszyć rozbudowa jednego z przedszkoli miejskich w Mińsku Mazowieckim, już wybrano wykonawcę. Wiem, ze jest to temat, który jest na tym forum często obecny - brak miejsc w przedszkolach, rozbudowa na pwno troszkę poprawi sytuację:) Wszystkich zainteresowanych zapraszam na forum FMI gdzie wynotowałem trochę cyferek odnośnie inwestycji. Odpowiedz Link