delinka1 05.07.07, 08:55 Słuchajcie, uważam ze powinnismy sie spotkac, poznac, zintegrowac. Podyskutowac o naszych interesach. Co powiecie na ten weekend, np piatek? Moze byc w Wawie lub w Radzyminie w Impresji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superkitka20 Re: spotkanie 05.07.07, 11:57 W ten weekend my nie możemy. Myślę że trzeba nasze spotkanie z większym wyprzedzeniem zaplanować. Odpowiedz Link
dandd69 Re: spotkanie 05.07.07, 13:51 Jestem za więc może w przyszły a może w tygodniu? Odpowiedz Link
mid4s Re: spotkanie 05.07.07, 13:57 Jestem za.. Koniec przyszłego tygodnia bądź już w weekend Odpowiedz Link
superkitka20 Re: spotkanie 05.07.07, 14:06 Koniec przyszłego tygodnia jesteśmy jak najbardziej za, koniec albo weekend. Odpowiedz Link
delinka1 Re: spotkanie 05.07.07, 21:07 a czwartek moze byc? Bo ja w pt jade niestety, no chyba ze pogoda bedzie taka kiepska jak dzis to bede wolna... Chyba ze w niedziele pozno? A moze predzej jakos w tygodniu po pracy? Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: spotkanie 06.07.07, 09:09 ja byłabym za niedzielą 15/7 popołudniu-wieczorem Odpowiedz Link
mid4s Re: spotkanie 06.07.07, 10:08 Widzę, że cos mało osób jest zainteresowanych spotkaniem Dla malej ilosci osób chyba nie ma sensu robić takiego spotkania na którym przecież były by poruszone tematy dot. naszego osiedla. Odpowiedz Link
sport.81 Re: spotkanie 06.07.07, 15:40 Ja to i tak jestem w szoku że tyle osób się deklaruje. Trzeba chyba mieć nadzwyczajne zapędy społeczniakowskie Oglądaliście "ALTERNATYWY 4" ? Odpowiedz Link
delinka1 Re: spotkanie 07.07.07, 13:07 No dla mnie ostatecznie tez moze byc niedziela 15/7 wieczór. czyli juz dwie jednostki są. kto sie dołącza na ten termin? Inaczej nigdy sie nie zgadamy... dobre i kilka osob, bo widzicie jak trudno sie zegrac... Odpowiedz Link
mid4s Re: spotkanie 07.07.07, 21:47 Jestem za, my tez sie piszemy... Ciekawe ile nas będzie Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: spotkanie 08.07.07, 09:51 ile by nas nie było-warto się spotkać i pogadać o nszych wspónych interesach -a jaką chcielibyście miejscóweczkę na spotkanie- ja myślałam o radzymińskiej Impresji -żeby było tak w radzymińskim klimacie- nieopodal naszego osiedla Odpowiedz Link
mid4s Re: spotkanie 08.07.07, 11:53 Proponuje na budowie jak nas cieć wpusci w mieszkaniu kogos z I-go etapu w pustych scianach heh Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: spotkanie 08.07.07, 15:49 byłoby nice ale nie sądzę by się na to zgodzono- poza tym - to jeszcze przed nami- parapetówki się szykują Odpowiedz Link
superkitka20 Re: spotkanie 09.07.07, 10:41 Ja jestem z 1-go i oczywiście możemy u mnie w mieszkaniu, ale wydaje mi się że wygodniej będzie wypić kawę i porozmawiać w tej impresji. Jestem za niedzielą, ustalmy tylko jakąś konkretną godzinę. Odpowiedz Link
delinka1 Re: spotkanie 09.07.07, 21:12 Hej, biorac pod uwage wczesna godzine zamkniecia lokalu, moze tak juz ok 19.00? W Impresji? 15/07? Odpowiedz Link
keyb13 Re: spotkanie 10.07.07, 11:30 Witam wszystkich, jeśli wyrobimy się do 19 to równierz postaramy się pojawić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
delinka1 Re: spotkanie 11.07.07, 11:03 Nie no qrde suuuuper!!!! Jak sie pozanamy , hehehehhe? Wepniemy sobie czerwone róze we włosy czy kazdy przyjdzie z egzemplarzem "Chłopów" w reku? heheh Nie no ale serio to mysle ze zbyt wielu osob nie bedzie w tej impresji - postaram sie wpasc tam wczesniej i zaaranzowac jakis napis przy stoliku czy cos Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: spotkanie 11.07.07, 16:41 Ja proponuje rezerwacje stolika-stolików żeby nie było problemów z miejscem. Delinko czy jako główna koordynatorka naszego spotkania- zarezerwujesz coś czy wziąść to nas siebie? Odpowiedz Link
delinka1 Re: spotkanie 12.07.07, 11:15 no hej, zarezerwowałam na 15 osób na 19.00. otwarci sa niestety tylko do 22, ale moze jak bedziemy tam w tyle osob to troche przedłuzą. pytali czy będziemy jesc . odpowiedziałam ze raczej bedziemy piwo pic Tylko mi teraz nie nawalcie!!! Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: spotkanie 12.07.07, 21:20 spoko...ja mam nadzieję że większość osób przyjdzie - najfajniej gdybyśmy byli w całym składzie który się zadeklarował..myślę że warto wykorzystać tą szansę spotkania by móc porozmawiać o naszych wspólnych sprawach..Czasami fajnie być anonimowym -ale samemu nic sie nie zyska- deweloper będzie nas poważniej traktował jak będziemy w grupie a poza tym wspólnota - pomoc sąsiedzka - fajnie gdybysmy działali w zgranej społeczności Odpowiedz Link
superkitka20 Re: spotkanie 15.07.07, 15:54 Z góry wszystkich przepraszam za moją nieobecność, mam głęboką nadzieje że to nie ostatnie spotkanie. Od tygodnia walczę z grypą i myślałam że w niedziele będę już na siłach ale niestety lekarz źle dobrał lek i wcale nie ma poprawy (( dlatego lepiej moje zarazki zostawię w domu bo nie chciałabym się narazić przyszłym sąsiadom )) Najgorsze że pogoda taka piękna a mi akurat się to przytrafiło.. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
delinka1 Re: spotkanie 15.07.07, 22:45 No i po spotkaniu. serdeczne dzięki dla wszystkich którzy mieli czas i ochotę wpaść i się trochę zintegrować. Bęcki dla wszystkich którzy nie przyszli. Generalnie jednak nieobecni głosu nie maja, więc wspólnota została zawiązana, otrzymałam nawet miano osiedlowego Anioła (hehehe), a pierwszym postanowieniem naszej wspólnoty jest anulowanie czynszu dla wszystkich odwaznych i z inicjatywa, którzy byli dzis w Impresji link do zdjęcia: grono.net/gallery/1847889/11/ o dziwo z okolic Victorii (podjechalismy obczaic pionierów i zjadły nas komary). Osób obecnych było 8, na zdjeciu nasza 6tka przyszłych mieszkanców, a była jeszcze dwójka rdzennych - Sergiusz i Gosia. natomiast na zdj od lewej: Tomek, Ania, Kasia (Kation), Tomek, Ja (Alicja/ delinka), Tomek Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: spotkanie 15.07.07, 23:16 my tez dziękujemy za spotkanko-bardzo chętnie jeszcze się zintegrujemy więc może nieobecni bedą mieli okazję sie zrehabilitować; ) właśnie piszemy regulamin wspólnoty -jeśli ktoś nie pojawi się na następnym spotkaniu- tzn że akceptuje regulamin przez wstrzymanie sie od głosu-tym samym spotkają go przykre konsekwencje-lista lokali zwolnionych od czynszu została już zamknięta; ) Odpowiedz Link
delinka1 Re: spotkanie 18.07.07, 15:48 Teraz nieobecni niech cos powiedzą - kiedy następny termin spotkania, wrzesnien np? Bo pierwsze, mimo iz nie wszyscy dopisali było muy simpatico, prawda? usmialismy sie qrde jakbysmy sie pare lat znali Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: spotkanie 18.07.07, 22:01 potwierdzam- było bardzo miło- zastanawiałam się czy przyjść..a teraz nie żałuje- bo naprawdę było spoko i myslę że przy tworzeniu wspólnoty nowe znajomości będą bardzo cenne baliśmy się że będzie drętwo ale wszyscy się bardzo wyluzowali i było bardzo przyjaźnie- namawiam wszystich na następne spotkanie- w grupie siła Odpowiedz Link
monika412 Re: spotkanie 23.07.07, 15:20 Ja kupiłam juz mieszkanie w 1 etapie.Chętnie,następnym razem, spotkam sie z Wami..zwłaszcza,ze dowiedziałam się o sporych opóźnieniach w oddawaniu nam kluczy do mieszkań..słyszałam nawet,że czas zamieszkania w 1 etapie może nawet przeciągnąć się na marzec! Odpowiedz Link
monika412 Re: spotkanie 23.07.07, 16:40 Jednak liczę na cud-i chcę zamieszkać najpóżniej w lutym! Odpowiedz Link
delinka1 Re: spotkanie 19.07.07, 08:52 no qrde, mało jest osób z którymi laczy az tyle wspólnych tematów banki, spekulacje nt kursu franka, rury od gazu, plytki na podłodze heheheh Odpowiedz Link
delinka1 Re: spotkanie 24.07.07, 14:22 No napewno jeszcze się spotkamy w lato. zagladajcie na to forum. Odpowiedz Link
mid4s Re: spotkanie 12.10.07, 11:43 Keyb13, o ile pamiętam zapowiadałeś się na poprzednie spotkanie. Więc może mnie deklaracji a większa skuteczność Przypominam, że delinka zamawia miejsca w kafeice wiec dobrze aby zadeklarowane osoby przyszły Odpowiedz Link
delinka1 Re: spotkanie 03.08.07, 09:42 hej, proponuję Spotkanie II, mam nadziejęze w jeszcze w większym gronie, zeby omówic sprawy ogrzewania i ewentualnych opóżnien w oddaniu mieszkań. Liczę na deklaracje co do terminów. moze udałoby się jeszcze w sierpniu? W jakąs niedzielę tak jak ostatnio moze? Odpowiedz Link
delinka1 Re: spotkanie 06.08.07, 09:02 Ale chyba się troche wstrzymamy bo odzew zerowy...podejrzewam ze normalni ludzie to teraz na wakacjach Odpowiedz Link
krzycho2005 Re: spotkanie 06.08.07, 12:50 normalni na urlopie ???? a kto przepraszam nie jest na wakacjach ?? pozdrawiam, ja na razie spotkania odpuszczam, formalnie jeszcze nie jestem "powiązany" z osiedlem. na razie tylko wstępna rezerwacja w trzecim etapie...... Odpowiedz Link
sport.81 Re: spotkanie 06.08.07, 15:41 W trzecim etapie?? Nic o tym nie słyszałem, czy są jakieś info. na temat kolejnego etapu w necie? Interesuje mnie położenie trzeciego budynku, ceny/m2 itp. Pozdrawiam sąsiad z pierwszego pawilonu Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: spotkanie 06.08.07, 18:16 qurcze -faktycznie nasze forum jakoś tak "obumarło"- mnie też troszke nie było- myślałam że poczytam coś ciekawego -nowego -ale chyba faktycznie wczyscy wyjechali na wakacje Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: spotkanie 06.08.07, 18:22 sport.81 napisał: > W trzecim etapie?? > Nic o tym nie słyszałem, czy są jakieś info. na temat kolejnego etapu w necie? > Interesuje mnie położenie trzeciego budynku, ceny/m2 itp. na stronce developera nie ma żadnego info- najlepiej zadzwoń do developera i podpytaj-nr masz na stronce Odpowiedz Link
krzycho2005 Re: spotkanie 08.08.07, 20:51 czarnawolga1 napisała: > sport.81 napisał: > > na stronce developera nie ma żadnego info- najlepiej zadzwoń do > developera i podpytaj-nr masz na stronce już jest info na stronce HURRRA III ETAAAAP !!!!! Odpowiedz Link
czarnawolga1 info na stronce - jest już dostępny III etap 08.08.07, 21:25 no to gratulacje to co Krzychu -rozumiem że dołączasz do grona przyszłych mieszkańców ? Odpowiedz Link
delinka1 Re: info na stronce - jest już dostępny III etap 09.08.07, 13:01 To jeszce sie zastanów kiedy na spotkanie mozesz przyjsc i załaduj swoje zdjęcie na gronie, zebysmy Cie mogły z Kasią - Czarną-Wołgą poznać, bo to że jesteśmy Prezeskamito juz chyba wiesz? W sensie Prezeskami wspólnoty? Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: info na stronce - jest już dostępny III etap 09.08.07, 16:07 Ach Alu dzięki za tą samozwańczą nominację ale tak serio -no to tak -my z Alą wiedziemy tu prym- jeśli chodzi o aktywność na forum i zaangażowanie poza tym na ostatnim spotkaniu ustaliliśmy że osoby będące na spotkaniu nie muszą płacić czynszu -więc jak sam Krzychu widzisz -warto być na naszym spotkaniu- zamieszczaj foto- i przybywaj - to może i tobie coś skapnie- z przywilejów bardziej zangażowanych -przyszłych mieszkańców os. Reymonta zapraszamy Odpowiedz Link
krzycho2005 spotkanie :) 10.08.07, 12:38 czarnawolga1 napisała: > no to gratulacje to co Krzychu -rozumiem że dołączasz do grona > przyszłych mieszkańców ? dołączę w swoim czasie dziękuję bardzo za bezpośrednie zaproszenie, na pewno skorzystam. chwilowo jestem bardzo zajęty, nie mam czasu się podrapać ... szykujemy się do ślubu, sporo załatwiania, chwilowo mieszkanko przesunięte na dalszy cel ale też ważny delinka1 napisała: >To jeszce sie zastanów kiedy na spotkanie mozesz przyjsc i załaduj swoje zdjęcie >na gronie, zebysmy Cie mogły z Kasią - Czarną-Wołgą poznać, bo to że jesteśmy >Prezeskami to juz chyba wiesz? W sensie Prezeskami wspólnoty? obawiam się że wspólnota III etapu będzie odrębna ale już żałuje że nie będzie w niej takich prezesek Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: spotkanie :) 10.08.07, 19:42 No to Krzychu- powodzenia na "nowej drodze życia" - pozdrowionka dla przyszłej małżonki- zapraszamy was oboje na spotkanie. Mam wrażenie że większość forumowiczów jest w parach - bo to w sumie tak jest, że zakup mieszkania to jest swego rodzaju przedsięwzięcie i łatwiej jet temu sprostać we dwoje Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: spotkanie :) 13.08.07, 18:48 dla mnie może być proponowany wcześniej 25-26/8 Odpowiedz Link
krzycho2005 Re: spotkanie :) 14.08.07, 08:47 czarnawolga1 napisała: > No to Krzychu- powodzenia na "nowej drodze życia" - pozdrowionka dla > przyszłej małżonki- zapraszamy was oboje na spotkanie. Mam wrażenie > że większość forumowiczów jest w parach - bo to w sumie tak jest, że > zakup mieszkania to jest swego rodzaju przedsięwzięcie i łatwiej jet > temu sprostać we dwoje dziękuję bardzo, ten pamiętny dzień będzie 6 października ale załatwiania straaaasznie dużo Odpowiedz Link
delinka1 Spotkanie Pazdziernik 09.10.07, 11:38 Ok, więc proponuję najblizszą tudzież następną niedzielę w Impresji of course. Wszyscy mile widziani. Deklaracje tu i na maila mojego delinka@o2.pl Do tych co byli ostatnio: Mam nadzieję ze chociaz my się zbierzemy jakoś, a nuz kogos jeszcze uda się poznać. Czarna Wołga, widze ze Ty jak zwykle chętna i z entuzjazmem, więc się cieszę. Nawet jakbyśmy miały byc my i nasi Tomkowie tylko to mysle ze fajnie sie spotkac, pobiadolic na kredyty, posnuc plany i ułozyc biznesplan na inwestycje w radzku.. No więc kto deklaruje? Odpowiedz Link
monika412 Re: Spotkanie Pazdziernik 09.10.07, 11:55 Dobry pomysłJa jednak nie znam dobrze Radzymina..Gdzie jest ta 'Impresja'?Może to ta kawiarenka ,o której wspominałam na gronie? Odpowiedz Link
superkitka20 Re: Spotkanie Pazdziernik 09.10.07, 12:13 Ja oczywiście deklaruję obecność i mam nadzieje że żadna choroba tym razem mnie nie powstrzyma. "impresja" jest na rogu przy pierwszych światłach w centrum Radzymina licząc od Warszawy (na drugich światłach skręca się w lewo na nasze osiedle) Odpowiedz Link
superkitka20 Re: Spotkanie Pazdziernik 09.10.07, 12:15 A zapomniałabym, jeśli chodzi o mnie to absolutnie się dostosuje do terminu bo niedziele mam wolne. Odpowiedz Link
delinka1 Re: Spotkanie Pazdziernik 09.10.07, 12:38 Co za błyskawiczna reakcja! Dobrze to rokuje... Mid4s sie na gronie dopominał spotkania tez, więc mysle ze trochę nas sie zbierze. Mi w zasadzie tez kazda niedziela pasuje. Moze tak jak ostatnio okolo 18.-19.00 w Impresji. Ja szczerze mowiac wolałabym najblizszą niedzielę niz następną (bo wybory), no i nie chce odwlekac bo nie mogę sie doczekac zeby zobaczyc Wasze parszywe "stare" gęby i nowe gęby Odpowiedz Link
mid4s Re: Spotkanie Pazdziernik 09.10.07, 13:05 heh delinka jak prawie zawsze masz racje, spoczko mozecie na nas liczyć. Niedziela jak najbardziej pozdr. all Odpowiedz Link
delinka1 Re: Spotkanie Pazdziernik 09.10.07, 13:21 Ok, więc mysle ze konkretyzujemy. Najblizsza niedziela, 14.10.2007, godz. 18.00 (? - do dogadania) w Impresji w Radzyminie. Z tego co widzę, jestesmy juz MY, Mid4sy, Monika i chyba Superkitka.. pewnie i Czarna Wołga z Tomeczkiem, jak się dowiedzą proszę potwierdzać na 100%, zebym znow nie zamowila za duzo miejsc... Odpowiedz Link
monika412 Re: Spotkanie Pazdziernik 09.10.07, 13:38 Ja potwierdzam ,chociaż wolałabym troche wcześniej/może 17sta/, aby nie wracać po nocy..no i móc podglądnąć zaawansowanie prac na osiedlu Pozdrawiam Odpowiedz Link
superkitka20 Re: Spotkanie Pazdziernik 09.10.07, 14:56 Ja potwierdzam 14.10 godzina mi jest obojętna ale z uwagi że dzień już taki krótki popieram wcześniejszą godz. 17.00. Odpowiedz Link
superkitka20 Re: Spotkanie Pazdziernik 09.10.07, 14:57 aha i ja oczywiście będę ze swoją lepszą połową Odpowiedz Link
czarnawolga1 Re: Spotkanie Pazdziernik 09.10.07, 19:02 no więc ok- "entuzjastycznie" wyrażam ponownie chęć uczestnictwa w spotkaniu - a więc o 17.00 w tą niedzielę- Impresja-prawdopodobnie będziemy z naszym dziecięciem -więc Alu policz nas jako 3 sztuki przy rezerwacji bardzo się cieszę że jest zainteresownie i będzie okazja poznać nowe osoby- "stare gęby" oczywiście też chce bardzo zobaczyć Odpowiedz Link
delinka1 Re: Spotkanie Pazdziernik 10.10.07, 09:45 Ok, 17.00! Czyli tak: Kasia 3 szt, My 2szt, Mid4s 2szt, Monika i Marta, Was tez razy dwa? Odpowiedz Link
delinka1 Re: Spotkanie Pazdziernik 10.10.07, 09:49 Sorrki, dop doczytałam, Marta napisała juz ze we 2. Więc jak narazie 9 osób plus Monika, tylko powiedz czy solo czy we 2 czy moze więcej Odpowiedz Link
monika412 Re: Spotkanie Pazdziernik 10.10.07, 11:20 Raczej sama ale może jeszcze uda mi się namówić męża..jutro dam ostateczną odpowiedź, ok? Odpowiedz Link
delinka1 Re: Spotkanie Pazdziernik 12.10.07, 08:55 Ok, spoko. A wiec bycmoze bedzie nas 5par. Fajnie Odpowiedz Link
monika412 Re: Spotkanie Pazdziernik 12.10.07, 09:03 Jednak nie musiałam wcale męża namawiac, wystarczyło,że wspomniałam..Będziemy razem Odpowiedz Link
keyb13 Re: Spotkanie Pazdziernik 12.10.07, 10:10 Hej to jesli mozna to ja wraz z małżonką tez sie piszemy na niedziele,zostawcie tyko wiadomość o ktorej godzinie i gdze ostatecznie pozdrawiam Konrad. Odpowiedz Link
delinka1 Re: Spotkanie Pazdziernik 12.10.07, 14:57 Ok, to ja rezerwuje stolik na 12 osób, tylko mi nie nawalic, bo sie wq...! jakby ktos chciał wpasc jeszcze to smialo, dostawimy krzeseł, tłumów tam nie ma wiec damy rade. Do zobaczenie więc w najblizsza niedzielę 14.10.2007 o 17.00 w Impresjii (radzymin koło Swiateł w centrum ) Odpowiedz Link
delinka1 Re: Spotkanie Pazdziernik 13.10.07, 17:29 Ok, potwierdzam, stolik na 17.00 na 12 osob zaklepany. Tylko mi się nie wyłamywac!!! Odpowiedz Link
delinka1 Re: Spotkanie Pazdziernik 14.10.07, 20:12 Nom, więc odbyło sie. Dziękuję za liczne przybycie Oby tak zawsze, no i do nastepnego razu juz po odbiorach mieszkan w Iszym etapie Odpowiedz Link
mid4s Re: Spotkanie Pazdziernik 14.10.07, 21:55 Thx all za fajne spotkanko. pozdrawiam Odpowiedz Link
monika412 Re: Spotkanie Pazdziernik 15.10.07, 08:58 Delinko, ja również bardzo dziekujęI podtrzymuję zaproszenie.. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
superkitka20 Re: Spotkanie Pazdziernik 15.10.07, 10:51 Przyłączam się do podziękowań za spotkanie i do następnego razu. Odpowiedz Link
delinka1 spotkanie Długi weekend 21.05.08, 11:34 słuchajcie, czyli kiedy gdzie i o której konkretnie? Odpowiedz Link
easy.maniek Re: spotkanie Długi weekend 21.05.08, 16:54 czy etap III również może wziąć udział w spotkaniu?? Odpowiedz Link
jufinka1 Re: spotkanie Długi weekend 21.05.08, 18:42 jutro (czwartek) pasuje jak najbardziej o kt mniej wiecej? Odpowiedz Link