najlepszy.piernik 02.09.09, 18:50 Czy miał ktoś tam wesele? Był może goście? Jakie macie odczucia? Moja siostra bedzie miała tam wesele i warto byłoby wiedzieć na co zwrócić uwagę. Dziękuję za info. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
123ula Re: sala weselna w Latowiczu 03.09.09, 19:19 W tej sali odbyły się wesela moich braci. Sala jest ok niedawno odnowiona przy 260 osobach jest dobrze bo na tyle były te imprezy. Stoły są pokaźnie zastawione, gorące dania smaczne a miałam okazję korzystać z obydwu kucharek. Kelnerzy naprawdę spoko. Odpowiedz Link
najlepszy.piernik Re: sala weselna w Latowiczu 09.09.09, 19:05 Dzięki za info. A powiedz, czy to prawda, że gorące dania są roznoszone na półmiskach, i goście sami muszą sobie je nakładać? Odpowiedz Link
123ula Re: sala weselna w Latowiczu 10.09.09, 19:30 Tak to prawda. To akurat mnie nie przeszkadza ponieważ dania są smaczne i można zjeść podwójną porcję ;-) A kelnerzy obsługują bardzo sprawnie Odpowiedz Link
1.edu Re: sala weselna w Latowiczu 06.09.10, 19:35 czy ktoś może coś wiecej powiedziec o sali w latoewiczu ?? bo niemoge jakos znaleść opinii ludzi ktorzy tam sie bawili Odpowiedz Link
andrze.r Re: sala weselna w Latowiczu 06.09.10, 19:44 Sala bardzo dobra polecam wszystkim byłem tam na dwóch weselach, Odpowiedz Link