Dodaj do ulubionych

Do Aleksandraantek :-)))

26.08.04, 10:29
Ola,
Czy dobrze mi gdzieś mignęło, że jesteś wege ?
Pytam, bo ja też :-)))

Pozdrawiam,
Iza
Obserwuj wątek
    • aleksandraantek Re: Do Aleksandraantek :-))) 26.08.04, 18:42
      Hej Iza!

Dobrze Ci mignęło!!!

Pozdrawiam serdecznie
      ola
      • iza_luiza Re: Do Aleksandraantek :-))) 26.08.04, 18:51
        Oj, to się cieszę :-)))
        I dobrze wiedzieć jakby co :-D
        • aleksandraantek Re: Do Aleksandraantek :-))) 26.08.04, 18:55
          Bardzo mi miło :o)

PS. pierwszy raz na jakimś wątku prowadzę prywatną rozmowę :)))))))) ale to
          miłe!
          Pozdrawiam ola
          • iza_luiza Re: Do Aleksandraantek :-))) 26.08.04, 19:53
            To ja sobie Antka obejrzałam, jest po prostu cudny, a najbardziej mi się podoba
            zdjęcie na tle tęczy :-)))
            A zdjęcia ze spotkania rówieśników robią wrażenie, nie powiem...
            Ktoś mógłby się pomylić i zapytać o cenę...:-)))
            Ja zdjęcia Maciusia mam nadzieję mieć jutro, to wreszcie zamieszczę :-)
            A Antoś też "na diecie" ?

A, i ja też rodziłam w Orłowskim, zresztą chyba kiedyś pisałaś o tym w jakimś
            poście pod moim, dobrze pamiętam ? Ja miesiąc później.

Pozdrowionka,
            Iza
            • aleksandraantek Re: Do Aleksandraantek :-))) 26.08.04, 20:10
              Cieszę się że Ci się mój Antek podoba! I czekam na zdjęcia Maciusia :)))))

Antoś nie jest na diecie - wręcz przeciwnie chyba by mu taka dieta kompletnie
              nie pasowała :)))))

Szczerze to nie pamiętam czy coś pisałam prawda jest taka że mam duży sentyment
              do tego szpitala więc mogłam się mądrzyć :0)
              Ja za to przeczytałam że też miałaś cesarkę :)))!!! Na forum nic się nie ukryje
              hihihihi

To jeszcze coś dodam o rehabilitacji żeby nie było że my tu nie na temat :)))))
              Z tych zdjęć które znalazłaś to ja znam niektóre ćwiczenia! Jedno z nich
              nauczyło Antka trzymania głowy a w dodatku bardzo mu się podobało i mogliśmy je
              robić kilkanaście razy dziennie! A dwa z nich mamy teraz na rozluźnienie rączek
              i poprawienie (a raczej nauczenie) podporu!

Pozdrawiam całuski dla Maciejki :)
              • iza_luiza Re: Do Aleksandraantek :-))) 26.08.04, 21:18
                Ojej, to napisz mi koniecznie ktore to cwiczenia !
                Ja tą stronkę tak wogóle znalazłam przypadkiem buszując po sieci...

A co do Orłowskiego to trafiłam tam przypadkiem i mam nie najlepszą opinię :-(

Pozdrawiam gorąco,
                Iza
                • aleksandraantek Re: Do Aleksandraantek :-))) 26.08.04, 21:52
                  Nam pomogło ćwiczenie 13 z tych na zdjęciu tylko ja trzymałam mu jedną ręką
                  prawą nóżkę i rączkę i drugą lewe i najpierw prekręcałam go na boki i
                  generalnie nim kiwałam a potem doszło sadzanie go w tej pozycji (ciągnęłam go
                  za te rączki-nóżki lekko je rozszerzając) nie wiem czy rozumiesz o czym Ci
                  piszę bo to chyba bez składu i ładu (wolałabym pokazać :))))) ale Antek
                  strasznie to lubi i w przeciągu tygodnia zaczął trzymać głowę- choć na początku
                  wyglądało że mu się szyja złamie ;)
                  Na zdjęciu 10 jest coś co pomaga przy przewracaniu na boki i na brzuch - mój
                  Antek jest w tym słaby więc też to ćwiczymy!
                  Zdj 9 coś takiego ćwiczyliśmy na NDT jak mały miał 3 m-ce taka pomoc w pełzaniu
                  Teraz ćwiczymy głównie to co jest na zdj 8 czyli podpór! Nogi blokuje pod
                  swoimi pachami i karzę mu się podeprzeć rękami! Podobne ćwiczenia mamy na wałku!

Pewnie nic nie zrozumiałas z mojej dziwnej i zagmatwanej paplaniny ale ja
                  jestem umysł ścisły i prędzej to narysuje niż opiszę!

Pozdrawiam ola

PS a ja lubie szpital Orłowskiego bo tam pracowała moja babcia - była
                  neonatologiem :))) więc znam tam lekarzy! Ale wiem że atmosfera tam czasem jest
                  różna! Ja miałam rodzić na Żelaznej ale mnie nie chciali z powodu cukrzycy :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka