Dodaj do ulubionych

Promyk Słonca-Wrocław

15.11.05, 15:15
Czy ktoraś z Mm chodzi z malenstwem na rehabilitacje ze stopkami szpotawymi.
Mój maly pół roku mial zakladane łuski gipsowe a teraz ma zdjęte i zalecone
rehabilitacje.Który rehabilitant jest najlepszy? Bardzo proszę o rady i
opinie.
Obserwuj wątek
    • pchliczek Re: Promyk Słonca-Wrocław 15.11.05, 20:41
      My chodzimy ale zupełnie z innego powodu. Pytasz który z rehabilitantów jest
      dobry ale nie piszesz na jaki rodzaj rehabilitacji zostaliście skierowani a
      wiadomo, w każdej działce jest kilka osób. Ja mogę tylko powiedzieć nt vojty.
      Chodzimy do p Magdy Paździerskiej i uważam, że jest rewelacyjna. Za nic bym jej
      nie zmieniła. A trafiliśmy do niej dzięki noemi.d z tego forum i zawsze będę
      jej za to wdzęczna :))
      p.
      • sylwik-m Re: Promyk Słonca-Wrocław 16.11.05, 13:30
        Dzieki pchliczek za wypowiedz. My mamy skierowanie na rehabilitacje taka
        ogólnorozwojawą - nie ma żadnej nazwy. Chodzi głównie o nogi, bo ma zdjęte
        łuski a teraz chodzi o to by usprawnić stopy.
        • judy80 Re: Promyk Słonca-Wrocław 16.11.05, 14:58
          czesc Sylwia
          my tez rehabilitowalismy sie u Pani Pazdzierskiej,ale przyjezdzala do nas do
          domu, bo do promyka mamy daleko. Ona jednak specjalizuje sie w metodzie Vojty.
          My po jakims czsia zdecydowalismy sie na Bobath- czyli cwiczenia
          ogolnorozwojowe. Mamy nowa rehabilitantke, przyjezdza tez do domku, jest bardzo
          mila i ma super podejscie do dzieciakow. Jesli chcesz podam namiary ale na gg
          8611678
    • osmag Re: Promyk Słonca-Wrocław 17.11.05, 06:52
      Ale stopę szpotawą bardzo dobrze ćwiczy się vojtą. Oprócz p. Magdy
      Paździerskiej polecam p. Dorotę Zajączkowską.
      • sylwik-m Re: Promyk Słonca-Wrocław 17.11.05, 12:54
        A na czym polega ta metoda vojty?.Bo byłam wczoraj na pierwszej rehabilitacji
        niestety platnej bo na fundusz nie było juz miejsca i dostałam się do Pana
        Jarosza. On ćwiczył mu stopy poprzez masaż a oprócz tego masował też całe ciało
        a na koniec zrobił pare cwiczeń na duzej piłce.Moze to robił metodą vojty?
        • judy80 Re: Promyk Słonca-Wrocław 17.11.05, 13:21
          czesc Sywik
          z Twojego opisu wynika ze byla to jednak metoda Bobath. pozdrawiam
          Judyta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka