ogabignac 05.02.04, 12:22 Chyba jednak jest jakiś wpływ złej sytuacji biometeorologicznej na liczbę powstających tytułów "W zastępstwie admina" i to w kilku wątkach. Właśnie dziś pan Andrzej Zalewskiz Eko-Radia ostrzegał;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
all2 Re: Sytuacja biometeorologiczna. 05.02.04, 12:26 Sytuacja. Biometeorologiczna. Aha. Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Rals, uważaj 05.02.04, 12:32 Ostrzą sobie zęby na fotel Szeryfa? Hmmm, swój stołek mogę oddać w dobre.... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Rals, uważaj 05.02.04, 13:47 awee napisała: > Hmmm, swój stołek mogę oddać w dobre.... Hmmm, stołek powiadasz? A nie masz może jeszcze fotela? To bym się skusił... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: 05.02.04, 18:23 freewolf napisał: > A nie masz może jeszcze fotela? Tylko fotel bujany.... > To bym się skusił... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokesz1 Re: 05.02.04, 18:31 awee napisała: > Tylko fotel bujany.... A most zwodzony? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: 05.02.04, 19:14 kokesz1 napisał: > A most zwodzony? ;) Nie :) Stały. Mur-beton. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sytuacja biometeorologiczna. 05.02.04, 20:38 Spokojnie, ja tu tylko sprzątam. Jako, że nikt ostatnio nie bru(ź)dzi, to i nie ma zapotrzebowania na sprzątanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sytuacja biometeorologiczna. 05.02.04, 21:58 ogabignac napisał: > Chyba jednak jest jakiś wpływ złej sytuacji biometeorologicznej > na liczbę powstających tytułów "W zastępstwie admina" i to w kilku > wątkach. Właśnie dziś pan Andrzej Zalewskiz Eko-Radia ostrzegał;) Pan Zalewski jest niesamowity. Od lat słucham z dużą uwagą jego porannych audycji. Nikt inny nie potrafi tak zajmująco opowiadać o pogodzie. Latem, gdzieś na Pogórzu, zawsze mamy ze sobą małe radyjko. I obowiązuje zasada, że włączane jest wyłącznie na Eko-radio. Żadnych stresów związanych z wiadomościami z kraju i ze świata. I to są chyba jedyne dwa tygodnie w roku, w których nie słyszę o nowych aferach... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Sytuacja biometeorologiczna. 05.02.04, 22:29 Dają mu tylko trzy minuty i to często okrojone biosteronem. Mówi o pogodzie z pasją i zaraża optymizmem. Co ciekawe korzysta chyba z najlepiej w Europie prowadzonych analiz meterologicznych z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sytuacja biometeorologiczna. 05.02.04, 22:32 I nawet Niemcy wiedzą, że pogoda na przedgórzu bieszczadzkim rządzi się swoimi prawami i nie zawsze chce się podporządkowywać ogólnym trendom pogodowym... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Sytuacja biometeorologiczna. 05.02.04, 22:43 Często wchodzę na imgw.pl by sprawdzić jak tam w kraju sytuacja. Są duże zmiany na lepsze ale dalej brakuje mapy opadów tzw. radaru a to jest zależne od zainstalowania całej sieci urządzeń. Poza tym przedgórze bieszczadzkie może nie podlegać ogólnopolskim prognozom ze względu na bliskość gór - to tak jak u nas w Bawarii. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sytuacja biometeorologiczna. 05.02.04, 23:00 Otóż to. Często w całym kraju upały - a tam chłodno i deszcze. Innym razem wszędzie pada a tam słońce i prawie 30 stopni. Nieraz już się przekonałem... Odpowiedz Link Zgłoś