camilcia 19.01.10, 19:29 w USA już ruszyła promocja za 8 naklejek [img] http://www.hasbro.com/littlestpetshop/en_US/discover/images/platypus_ inpack_image_2.png[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 19.01.10, 19:35 U nas pewnie pojawi się na wiosnę, tak jak w zeszłym roku. Info pojawi się na stronie hasbro.pl i w piśmie Zakątek Zwierzątek. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 19.01.10, 19:36 Koniecznie dajcie znać. Prosze, w zeszłym roku sie spoźnilysmy. A te naklejki to obojętnie jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 19.01.10, 19:45 Na koalę z zeszłego roku sie nie załapałam, bo córka jeszcze wtedy nie zbierała LPS, za to po słonia pognałam pierwszego dnia promocji :-D. Mam nadzieję, że nie ograniczą naklejek tylko do tych z nowej serii, bo będzie klapa, starych mamy kilkanaście, nową tylko 1 ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
ona_green słonik za naklejki 20.01.10, 01:33 jeżeli kogoś interesuje słonik z naklejkowej promocji to warto zapytać w sklepach w których ta promocja obowiązuje koleżanka córki wymieniała naklejki (6 szt) na słonika w ubiegłym tygodniu sklep w Krakowie, ul. Wielicka, nazywa się bodajże Miki lista sklepów z całej Polski była na stronie hasbro Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: słonik za naklejki 20.01.10, 10:48 serio? ta promocja była do konca listopada ... jest jakas ulotka też australijska, widać tam jaguara i labradora, moze to nastepne edycje są ??? [img] http://i437.photobucket.com/albums/qq93/dogfin88/platypusoffer.jpg [/img] Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: słonik za naklejki 20.01.10, 10:51 Lista była, ale już jej nie ma, bo zmienili cała stronę - jest teraz niefajna, żadnych wiadomości i informacji :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ona_green Re: słonik za naklejki 20.01.10, 11:48 lista sklepów jest np. tutaj: lps-km.blog.onet.pl/Lista-Sklepow-Promocja-ze-slon,2,ID393317487,n promocja rozpoczęła się 01.11.09 i miała trwać do wyczerpania słoników może nie wszędzie się już wyczerpały? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Dziekuje za informacje! 28.01.10, 16:33 Dziekuje za informacje o sloniku! Bylam dzisiaj w sklepie i tak zapytalam czy czasami nie maja slonikow.Pani odpowiedziala jeszcze sa.Ja mowie ze nie kupilam u nich zwierzatek ale mam naklejki.Pani powiedziala ze nie ma problemu.Mamy juz slonika w domu, jest sliczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Dziekuje za informacje! 28.01.10, 17:12 Raju, a gdzie one są mam właśnie 6 naklejek, może mogłabyś mi jeszcze odebrać słonika:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Dziekuje za informacje! 28.01.10, 17:34 Uśmiecham się bardzo nieśmiało do Ktosco:-) Oczywiście pokryję wszelkie koszty dodatkowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: mielin 29.01.10, 16:02 Droga Motylko, słonika załatwia mi już koleżanka Ktosco, dziękuję za pamięć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: mielin 29.01.10, 16:04 Nie widziałam, żeby odpowiadała na Twojego posta, dlatego myślałam, że zostałaś bez słonika. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: mielin 29.01.10, 16:11 Dzięki raz jeszcze dziewczyny za chęć pomocy. CMOK. Nie ma to jak Forum:-) U nas po nich nawet śladu... ale może napisz dla innych gdzie jeszcze są dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: mielin 29.01.10, 16:18 No właśnie nie do końca są dostępne. Dzwoniłam i Pani powiedziała, że za naklejki już nie ma, ale daje je jako gratis do zakupu. Ale nie wiem jakiego zakupu, ani za ile... A pytałam w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Dziewczyny :) 28.01.10, 21:52 Nie ma problemu piszcie na gazetowego ktosco@gazeta.pl Zadzwonie do nich i zapytam czy maja jeszcze sloniki?Jesli tak, to czy mi je odloza?Wzielam nawet do domu kartki ze sloniem co nalepia sie te nalepki.Mam 3 szt w domu.Piszcie na maila podam Wam adres, na ktory wyslecie swoje 6 nalepek.Jutro dam znac co mi powiedzieli w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: Dziekuje za informacje! 28.01.10, 20:16 Będziesz może jeszcze w tym sklepie? Mogłabyś i dla mnie odebrać słonika? Oczywiście pokryłabym wszelkie koszty. Niestety nie mam możliwości zrobić tego sama, bo do najbliższej miejscowości, w której sklep bierze udział w tej promocji mam 80 km. Byłabym baaaaardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco misialla 29.01.10, 10:15 zarezerwowalam dla Ciebie tego slonika prosze o szybki kontakt :) na maila Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: misialla 29.01.10, 11:46 prosze o jeszcze jednego maila bo nic do mnie nie dotarlo :) jesli dasz rade wyslij naklejki dzisiaj w mailu wytlumacze dlaczego zalezy mi na czasie :) do milego... Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 19.01.10, 19:49 na forum w USA piszą, że mogą być stare i nowe :) my juz mamy 12 na koalę też się nie załapałyśmy bo nie wiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 19.01.10, 19:59 W pudełeczku mamy odłożonych 15 naklejek, ale jeszcze sporo nowych zestawów mam poukrywanych w tajnym schowku z nagrodo-prezentami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 19.01.10, 21:30 Będę musiała szeroko się do Was uśmiechnąć. Może znajdzie się dobra dusza, która nas poratuje i wymieni nasze naklejki. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 19.01.10, 21:41 Nie ma sprawy, wymienię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 20.01.10, 10:57 Ja też mogę Ci wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 20.01.10, 15:13 Dziękuję bardzo. W takim razie, kiedy tylko zacznie się promocja, to będę się szeroko do Was uśmiechała. Mogę odwdzięczyć się zakupami w Niemczech, nie tylko pet shopów. Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 20.01.10, 00:50 Taaa, wszystkie naklejki (ze 30?) zeskrobię, bo Maja namiętnie je przykleja wszędzie gdzie się da. Ostatnią ma ręce, ale też zeskrobię... Odpowiedz Link Zgłoś
morsk2 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 20.01.10, 11:24 Nie śmiejcie się, że sie głupio zapytam, ale w temacie LPS raczkuję;- ) O jakie naklejki chodzi? O te NA opakowaniu (taki cień zwierza) czy te, które są W środku? Odpowiedz Link Zgłoś
morsk2 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 20.01.10, 12:23 Dziękuję za uświadomienie;-) Znaczy należy naklejkę dziecku z łapy wyrwać zanim nalepi bylegdzie:-D Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 20.01.10, 13:01 Moja wszelakie naklejki wkleja do takiego zeszytu na naklejki. ma radoche że zbiera, a ja potem odkleję i radość podwójna. W tych zeszttach naklejki nie traca kleju więc nie ma problemu., Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 20.01.10, 15:05 ja na słonia miałam zdrapane z futryny ;) przyjęli hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco do morsk2 25.01.10, 16:31 to pytanie wcale nie bylo glupie,ja wogole nie wiedzialam ze w srodku sa jakies naklejki i chcialam powicinac te z pudelka :), zaniesc do sklepu i wymienic na slonika :) Odpowiedz Link Zgłoś
morsk2 Re: do morsk2 26.01.10, 09:50 Dzięki za wyrozumiałość;-) Tak z ciekawości zapytam, może wiecie - te naklejki to są od dawna? Bo moje dziewczyny po raz pierwszy dostały LPS na poprzednią Gwiazdkę, czyli ponad rok temu i wtedy chyba naklejek w pudełku nie było? A może to były jakieś strasznie stare zestawy? Szczerze mówiąc kompletnie się nie orientuję, które to "nowe", a które "stare". Na razie moje córki cieszą wszystkie zwierzaki jak leci, tylko mam jedno specjalne zmówienie na urodziny - ośmiornicę. To chyba juz nie jest nowość? Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: do morsk2 26.01.10, 10:27 Są ośmiorniczki nowe i stare. Nowe i stare (ubiegłoroczne, chociaż w ubiegłym roku wychodziły już nowe) róznią się opakowaniem i oznaczeniem że w środku jest naklejka. No i numeracja. Tu powinna głos zabrać specjalistka, czyli camilcia, ale chyba od 1370 zaczynają się tegoroczne. A od około 1300 są nowe opakowania. O tu masz zdjęcie ubiegłorocznego królika jeszcze w starym opakowaniu. Znaczek że jest naklejka to jakby cień kotka photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/885/52/68/885526882 A tu masz ubiegłoroczne w nowym opakowaniu. Znaczek to jakby odcisk łapy photos01.allegroimg.pl/photos/oryginal/895/61/75/895617551 Tu masz ośmiorniczkę w nowym opakowaniu img163.imageshack.us/img163/185/1309g.jpg a tu w starym photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/886/13/64/886136453 A i jeszcze. U większości nowych zwierzątek oczy są tylko malowane (nie ma wytłoczenia). W starych są oczy wytłaczane (no i oczywiście malowane). Mnie się bardziej podobały te wytłaczane, ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: kiedy u nas? 29.01.10, 12:10 zadzwonilam dzis do sklepu gdzie bylam po sloniki nie mają już, ale pani bardzo miła poinformowała, że co pół roku taka akcja jest i w przyszłym tygodniu będzie przedstawiciel to coś więcej się dowie czyżby u nas na wiosnę? Odpowiedz Link Zgłoś
franianiania Re: kiedy u nas? 01.02.10, 16:38 witam, co to za naklejki na wymiane , córka zbiera LPS ma sporo ale ja sie nie bardzo orientuje , moze podpowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: kiedy u nas? 01.02.10, 17:52 Dzieki temu forum, niedawno dowiedzialam sie o wymianie naklejek na zwierzaka :)W kazdym pudelku ze zwierzakiem, w srodku jest jedna okragla, kolorowa naklejka z wizerunkiem zwierzaka.Takie 6 naklejek zamienia sie, teraz jeszcze mozna, w niektorych sklepach na slonika.Dajesz naklejki i dostajesz bezplatnie slonika :)Na wiosne ma ruszyc nowa wymiana :) Odpowiedz Link Zgłoś
franianiania Re: kiedy u nas? 01.02.10, 18:54 hmm, szkoda bo nasze naklejki ponaklejane w domku LPS. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: kiedy u nas? 01.02.10, 19:13 To nie ma znaczenia :) ktos pisal ze odlepial naklejki z futryny,moze warto sprobowac to tylko 6 szt.Przeczytaj dokladnie ten watek i gdzies jest link z adresami sklepow ale warto sie pytac bo wiele sklepow nie ma na liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 03.02.10, 21:01 ale numer! Hasbro w USA właśnie ogłosiło, że jest promocja i daje 2 dziobaki za 1 komplet naklejek :o tyle, że oni wysyłają specjalny dziennik naklejkowy i dostają pocztą te zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 09.02.10, 21:57 Czy to ten koala był za nalepki w PL jeszcze przed słonikiem? [img]https://ecx.images-amazon.com/images/I/31N1YiXIndL._SL500_AA213_.jpg[/img] I czy ktoś wie gdzie można go nabyć poza Amzonem(34USD!)? Jest boski tak jak i słonik, który szybko awansował na mojego faworyta! Te co znalazłam na Allegro, nie przypominają KOALI wcale (ale może nawet wcale nim nie są?) tiny.pl/hm2rs Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 09.02.10, 22:00 tak to ten koala :) też mi się bardzo podoba i też nie mam ;) te pandy na allegro też widziałam hehe, nawet do 1 napisałam ale nie zmienił opisu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ koala 09.02.10, 22:17 Był koala w styczniu na allegro www.allegro.pl/item890423755_littlest_pet_shop_koala_unikat_limitowana_edycja.html Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 od 27 lutego u nas 18.02.10, 16:59 W najnowszym zakątku zwierzątek jest info, że od 27 lutego można odebrać dziobaka w smyku. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: od 27 lutego u nas 18.02.10, 17:04 A te śliczny dziobak to za ile naklejek ??? Za 8 jak w US? Coś napisali o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: od 27 lutego u nas 18.02.10, 17:43 Na ulotce kolekcjonerskiej jest napisane, że za 6 naklejek. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: od 27 lutego u nas 18.02.10, 17:51 jest tez info ze od 1 lutego! na ulotce w gazetce tak widze! ktos wie czy za nowe czy stare? nie trzeba paragonu? bo ja nie mam i mam wiekszosc starych naklejek, ale mysle ze nie bedzie problemu, skoro wiekszosc takich sprzedają zwierzakow Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: od 27 lutego u nas 18.02.10, 18:16 A jak to właściwie działa? Idę proszę o ulotkę w sklepie, naklejam naklejki i dostaje dziobaka? Jest gdzieś jakaś lista gdzie można je odebrać? Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: od 27 lutego u nas 18.02.10, 18:18 no niby na str hasbro ostatnio bylo tak ze sloniki sie odbieralo za naklejki, panie przyklejaly w sklepie i dawaly slonika teraz z ulotki wynika ze w smykach (?) ciekawe czy nieograniczona ilosc ;P bo my mamy troche juz tych naklejek ja chyba zostawie na nastepny raz, bo juz nowych nie zamierzam kupowac, a jaguar super fajny :] Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: od 27 lutego u nas 18.02.10, 18:34 To wiesz co będzie i nie dajesz linka? Pokaż tego jaguara. Z gazetki wyczytałam, że w smykach tylko, ale trzeba by się przejść do smyka i wziąć ulotkę. Jutro się pofatyguję. Na razie to wiem tyle co Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: od 27 lutego u nas 18.02.10, 18:41 Byłam u nas w Smyku, na razie o niczym nie mają pojęcia, a rozmawiałam z kierowniczką. Powiedziała, że sieć Smyk ma inwentaryzację i nie przyjmują żadnego towaru. Mają to zakończyć w przyszłym tygodniu, więc wtedy będzie tez dostawa nowości z LPS i wtedy też najprawdopodobniej dostaną kupony oraz dziobaki. Co prawda na tej ulotce do przyklejania naklejek napisano jak byk, że dziobaki można odbierać w Smykach od 1.02., ale jednak cała akcja ogłoszona jest od 27.02. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: od 27 lutego u nas 18.02.10, 18:45 ja nie wiem co będzie, kiedyś tylko widziałam australijską ulotkę i liczę na to, że u nas też będzie kiedyś :D [img] http://i437.photobucket.com/albums/qq93/dogfin88/platypusoffer.jpg [/img] Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 18.02.10, 18:12 na str hasbro nic nie ma czy ja nie widzę? Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 18.02.10, 18:20 Też szukałam i nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
go_pa Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 19.02.10, 22:33 Dziewczyny dajcie znać czy już jest w Smyku? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 19.02.10, 23:07 Nie ma, dzwoniłam dzisiaj do pozostałych Smyków i wiedzą juz, że akcja ma być ale nie dostali jeszcze ani kuponów, ani dziobaków. Akcja rzeczywiście chyba zacznie się ok 27.02. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_ana Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 20.02.10, 03:22 Nie orientujecie się czy będą honorowane naklejki z opakowań z kotkiem czy te z zieloną łapką? pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 20.02.10, 08:17 w USA przyjmowali też stare naklejki, te z opakowań z kotkiem, logiczne byłoby gdyby przyjmowali te stare też, bo jednak nowości na rynku mało jeszcze - smyk zawalony starociami :) Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 20.02.10, 15:00 A czym różnią się naklejki ze starych i nowych opakowań? Mam 6 szt. ze starych i mam nadzieję na zdobycie dziobaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: nowe a stare naklejki 20.02.10, 17:08 nowe [img]https://i.ebayimg.com/10/!BiT5+)gBGk~$(KGrHqUOKjMEsnr2+M8!BLORv (DQn!~~_35.JPG[/img] stare [img]https://i.ebayimg.com/02/!BmYiw6w! mk~$(KGrHqQOKiwEtk6dnLhpBLfZuNko(g~~_35.JPG[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: nowe a stare naklejki 20.02.10, 17:09 czyli nie kwiestia zwierzaka, ale wzoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: nowe a stare naklejki 22.02.10, 12:23 Mam nadzieję, że będą honorowali też te bez logo bo tych z logo mamy tylko 2 sztuki. Jak ktoś będzie coś więcej wiedzieć niech da znać. Odpowiedz Link Zgłoś
morsk2 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 22.02.10, 21:31 poproszę oblatane koleżanki o poradę: czy da się jeszcze gdzieś wymienić naklejki na słonia? jak nie, to co lepiej zrobić z naklejkami (mam 10 starych i 2 nowe) - wymienć na 2 dziobaki czy 1 i resztę zostawić z nadzieją, że będą jeszcze w kolejnej jakiejś promocji wymieniać te stare naklejki? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 22.02.10, 21:37 Proponuję: wziąć 2 dziobaki a jednego sprzedać na Allegro i za tą sume kupić słonika:-) No chyba, że jesteś z Krakowa, niedawno jeszcze były tam słoniki na Nowej Hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
morsk2 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 22.02.10, 21:46 no niestety, ja znad morza jestem:-( i na dodatek nie handluję na Allegro:-( Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco do morsk 22.02.10, 22:23 Moge podac tel. do sklepu gdzie tydzien temu jeszcze mieli sloniki moze znajdzie sie ktos mily z obslugi i wysle za przeslane naklejki slonika Ja niestety teraz w ciagu 2 tygodni nie moge tam podjechac :( Sklep Elemek Kalisz podaje nr tel 781402466 Moze uda sie zalatwic?Niech Pani powie ze dzwoni Pani z daleka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: do morsk 22.02.10, 22:28 Tak samo ten sklep z Krakowa i u nich chyba latwiej zalatwic zamiane naklejek na slonika, bo oni wysylaja zabawki poczta.Wtedy nie bedzie dla nich problemu aby wyslac Pani slonika.Tylko nie widze juz na ich aukcjach ze sa jeszcze slonika ale mozna zapytac :) www.allegro.pl/item927422784_figurka_littlest_pet_shop_szynszyla_promocja.html Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: SŁONIK _ OKAZJA!!! 25.02.10, 00:08 www.allegro.pl/item936796070_figurki_little_pet_shop_okazja_bcm.html Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Czy są już kupony w Smykach warszawskich? 23.02.10, 12:48 Czy ktos juz wymieniał naklejki na dziobaka? Ja mam tylko naklejki niebieskie, czy przyjma mi z takimi? Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: Czy są już kupony w Smykach warszawskich? 23.02.10, 13:09 promocja rusza od 27 lutego - tak napisali w gazetce, chociaż na zdjęciu jest ulotka i na tejże jak byk napisali od 1 lutego na stronie nadal nie ma info :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Czy są już kupony w Smykach warszawskich? 23.02.10, 13:23 W moich Smykach nadal nic, ale jak ktoś chce być na bieżąco moze codziennie dzwonić do Smyków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Czy są już kupony w Smykach warszawskich? 23.02.10, 13:33 Ja byłam dziś z rana w Smyku i Pani już wiedziała ze będzie ale ulotek jeszcze nie maja. Przy okazji akurat jest wyprzedaż pojedynczych zabawek o 50% Np laleczki Evi, jakieś bobasy, domki dla lalek, dla chłopców załoga G i coś tam dla niemowlaków ale na tym to ja juz sie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: hasbro ... 23.02.10, 14:23 dzwoniłam do Hasbro z zapytaniem o promocję zapytałam o datę - promocja rusza 27 a data na ulotce to błąd w druku zapytałam o regulamin - pani powiedziała, że jest na stronie, ale ona teraz nie jest przy kompie, żebym zadzwoniła za 20 min, zadzwoniłam za 45 i pytam, a ona od razu 'regulaminu nie ma tylko informacja, ona nic takiego nie mówiła, przecież wie co mówiła itd - mało grzecznie, po czym poprosiła żebym poczekała, bo ona musi otworzyć stronę, następnie nie mogła otworzyć strony i przełączyła do koleżanki, gdzie włączyła się poczta hehheh no bosko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: też dzwoniłam 23.02.10, 14:51 Też dzwoniłam do Hasbro i odebrała miła Pani. powiedziała, że promocja rusza 27 lutego dotyczy tylko SMYKóW. Pawdopodobnie będzie 6 naklejek chyba star i nowe. ale, ale .... powiedziała, że RGEULAMIN PROMOCJI BĘDZIE 27 LUTEGO NA STRONIE HASBRO!!!! no to zobaczymy. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
kfcja regulamin 25.02.10, 10:26 Hasbro w regulaminie zamieścił Warunkiem uczestnictwa w promocji jest: a) Odebranie ulotki kolekcjonerskiej dostępnej w sklepach Smyk. Do odebrania ulotki nie jest potrzebny dowód zakupu w sklepie Smyk, b) zebranie 6 (sześciu) naklejek znajdujących się wewnątrz opakowań wszystkich produktów Littlest Pet Shop, c) naklejenie 6 (sześciu) naklejek na ulotce kolekcjonerskiej Littlest Pet Shop, czyli nie ma znaczenia które naklejki mają być. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kfcja Re: regulamin 25.02.10, 10:53 Asia jak wejdziesz na stronę hasbro masz odnośnik "Sklep". Klikasz na to potem na "Marka" a potem na "Littlest Pet Shop" i wybierasz "Wejdź na stronę LPS" i tam masz "Promocję".Mam nadzieje że znajdziesz po mojch wyjaśnieniach. Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: regulamin 25.02.10, 11:10 o! czyli już wstawili cytat Dla uczestników Promocji przewidziano następujące nagrody rzeczowe: 20000 szt. figurek dziobaka o wymiarach 6 cm x 4 cm x 4 cm w kolorze beżowym o wartości 5 zł brutto każdy. no to nieźle z nas zdzierają ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tyska12 Re: jest dziobak!! 25.02.10, 12:42 Hej dziewczyny!! Poznań ma dziobaka, niestety mam tylko ulotkę bo Pani twierdzi że nie może wydawać wcześniej niż 27.02. Czyli jeszcze troche cierpliwości.(faktycznie tylko sklepy smyk, 6 nalepek i obojętnie stare czy nowe) Pozdrawiam Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
misialla do tyska12 26.02.10, 21:06 W którym Smyku byłaś? Podesłałabym tam koleżankę, bo sama do najbliższego Smyka mam 80 km. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 26.02.10, 09:59 Na Allegro już się pojawił: www.allegro.pl/item938062766_littlest_pet_shop_dziobak_nowosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
tyska12 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 26.02.10, 10:09 Więc inni nie muszą czekać do 27.02 ! Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 26.02.10, 10:14 Może ktoś z USA go ma albo pracuje w Smyku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Mnie nie urzekl dziobak 26.02.10, 10:54 Tak jak koala i slonik bardzo mi sie podobaja,to ten dziobak jak narazie mnie nie zachwycil :)Gdyby nie te kolorowe kwiatki to juz wogole bylby malo atrakcyjny.Tutaj gdzie obecnie mieszkam nie ma smyka a do najblizszego mam 150 km.Pewnie jak nadazy sie okazja to zamienie te naklejki :)na tego zwierza. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 26.02.10, 19:56 A może wcale go jeszcze nie ma, a wie, ze jutro dostanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 26.02.10, 11:00 Dziewczyna wcale nie musi mieć tego zwierzaka, aukcja skończy się za 4 dni, a wtedy będzie juz mogła odebrać zwierzaka ze Smyka. Ja byłam wczoraj w naszym Smyku i Pani z rozbrajającą szczerością powiedziała mi, że gdzieś te kupony oraz dziobaki mają, ale jeszcze się do nich nie dogrzebali, więc kazała mi przyjść w sobotę popołudniu, albo najlepiej w niedzielę :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 26.02.10, 19:58 jak ktos z Warszawy jeszcze nie ma kuponu, to w każdym razie w Smyku w Wola Parku juz wczoraj leżały przy kasach "w duzych ilościach", jak okreslil mój mąż, ktorego po kupony wysłałam. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: do pia_ 26.02.10, 21:11 A w którym Smyku byłaś? Bo ja byłam dziś w Magnolii i Pani szczerze powiedziała, że nie mają ani ulotek ani dziobaków i wcale nie ma pewności, że do jutra dotrą :( Jutro będę na Grunwaldzkim więc wstąpię do Pasażu i tam sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do pia_ 26.02.10, 21:18 Byłam w Magnolii. Mówiła, że mają inwentaryzację i mnóstwo nieotwartych jeszcze kartonów. W którymś z nich mają ulotki i dziobaki, ale nie mogą się do nich dogrzebać, dlatego kazała mi przyjść w sobotę popołudniu, a najpóźniej w niedzielę. Mówiła, że mnóstwo ludzi przychodzi i pyta się o tę promocję, więc muszą te dziobaki z ulotkami jak najszybciej odnaleść. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do pia_ 26.02.10, 22:35 Dziewczyny, jakby ktos chcial, to moge jutro w Warszawie wziąc kilka ulotek i wysłac chetnym (o ile beda w Arkadii i Zlotych Tarasach, bo tam sie wybieram). Piszcie na gazetowego. aha, nie trzeba mi za to kupowac zadnych soczków czy makaronów ;-) kto zaglada na "Zakupy", ten wie, o czym piszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do pia_ 26.02.10, 22:42 Ulotki, to raczej się nikomu nie przydadzą, bo co z tego jak komuś wyślesz ulotkę i naklei na nią naklejki, jeszcze trzeba ją zanieść do sklepu i tam odebrać dziobaka. Bardziej sensowne jest wysłanie naklejek do kogoś kto odbierze zwierzaka w Smyku i prześle go potem pocztą. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Już mamy 27.02.10, 12:24 Nawet dwa :) Zaskoczyła mnie tylko mała ilość bo dostali jeden karton, no a ile tam może byc sztuk kilkadziesiąt góra setka. Już połowa wybrana. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Już mamy 27.02.10, 15:00 Takze odebrałam dzisiaj dziobaka i to w Magnolii - czyli jednak się dogrzebali do niego. Nie wiem ile mieli figurek, bo kobitka wyciągała spod lady, ale stosik ulotek był bardzo malutki (ulotki leżały za nią i dawała je na życzenie). Odpowiedz Link Zgłoś
kfcja Re: Już mamy 27.02.10, 15:00 My też dołączamy do grona posiadających dziobaka. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Już mamy 27.02.10, 18:46 My też mamy, ale na razie jednego. Jutro pójdę po więcej. Mamy dużo naklejek, za pół roku będą sporo więcej warte (mam nadzieję, że więcej niż 5 zł ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
go_pa Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 27.02.10, 15:37 Ja też już posiadam - znaczy się córcia ma:-) Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 27.02.10, 16:15 Ja/My też mamy dziobaka:-) Śliczny jest, taki delikatny, może takie wrażenie przez te kwiatuszki:-) Wymieniałam go w Smyku przy Kruczej w Warszawie, formularze są wyłożone w takiej paterze z pojedynczymi LPS lub dostępne u Pań w kasach. Natomiast o dziobaka trzeba się upomnieć i jest wydawany głęboko spod lady wiec nie widać ile ich jeszcze jest. Ok. godz 14 w sobotę nikt przy mnie(a była długa kolejka do kasy:-)i w dodatku kupowałam w kilku kasach, nie upomniał się o ani jednego dziobaka!? Może jednak niewiele ludzi wie? Przy kasach i w dziale z LPS są za to banery z reklamą o promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Promocja 1+1 w SMYKU- poszukiwane zestawy 27.02.10, 16:25 Acha i w tym głownym Smyku, jest mnóstwo zwierzątek w promocji: zwierzak pocztówkowy+fig podstawowa za 36,99, ale z kuponem stałego klienta-10% to wychodzi za 33zł, moim zdaniem bardzo się opłaca bo tam sa POSZUKIWANE żyrafy, zebry, tygrysy, iguanki, panda - z pierwszej FALI z pocztówkami oraz królik, krowa i świnka:-) Te dodatki to są świnka z jabłkami, królik żółty z marchewką, piesek ze szklanymi oczkami, rybka skalar z zabawką żabką, kotek tygrysek żółty, papuga pirat. W tej promocji 1=1 za 29,90 + -10% na kartę: Są tez zestawy B np. pingwin na skuterze, chomik- myszka, 2 ptaszki, wieloryb+ ślimak (ale mi się chwilowo po obejrzeniu odpodobał- nie jest tak lśniący jak myślałam:-( ), panda z drzewkiem, kot liżący łapkę, + z dodatkami pojedynczym zwierzątkiem -trochę nowszymi z serii powyżej 1000. Moim zdaniem bardzo się opłaca, pewnie nie tak jak w Leclercu czy Carrefour, ale ja się na tamte nie załapałam:-(. Zestawów jest mnóstwo o ciągle donoszą! Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 27.02.10, 16:33 A w Smyku w Blue City nie mieli jeszcze ani dziobaków ani naklejek :( Pani mówiła, że przyjdą najwcześniej we wtorek z dostawą towaru... Tak więc my nie mamy :( Nie chciało mi się tracić czasu na szukanie po innych Smykach :( Wymienimy w przyszłą sobotę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 27.02.10, 18:05 Ja też już mam. Mąż wymienił w Smyku w Szczecinie w CH Ster. nie wiemile ich było, bo on oczywiście nie pytał :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 27.02.10, 21:00 Oczywiście w Smyku w Pasażu nie było jeszcze dziobaków więc musiałam pojechać do Magnolii i dopiero tu udało się zdobyć zwierzaka. Porównując wszystkie dotychczasowe LPS za naklejki ten najmniej mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 28.02.10, 13:54 a my mamy tylko 2 ;) resztę naklejek zostawiłyśmy, bo na pewno nie będziemy kupować nowosci, a ten jaguar mi się marzy :] wymieniałam w smyku w manufakturze (łódź) Odpowiedz Link Zgłoś
tyska12 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 02.03.10, 09:15 A skąd wiesz o jaguarze? Wiesz może coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 02.03.10, 09:25 Znowu:-( Proszę przeczytaj cały watek, tu wszystko jest:-)! Odpowiedz Link Zgłoś
tyska12 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 02.03.10, 09:48 No już dobrze, nie doczytałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Nasz dzibak Olek:-) 01.03.10, 17:26 Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam mu zdjęcie:-) Moim zdaniem to bardzo sympatyczny zwierzaczek:-) To dla Ciebie Ktosco to zdjęcie, może się przekonasz do dziobaczka? [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fj/gh/gflr/6PyYDVV6H2W0x7ZlpB.jpg[/img] Ale podobnie jak Camilcia nie mogę doczekać się jaguara:-) i też mam nadzieję, że będzie jak najszybciej tj. jeszcze w tym roku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ak2 Kto zamieni dziobaka na słonika 17.03.10, 20:10 z poprzedniej promocji ? Mam dwa słoniki i zero dziobaków :-( Odpowiedz Link Zgłoś
morsk2 Re: Kto zamieni dziobaka na słonika 17.03.10, 20:19 ak2 pisze do Ciebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Kto zamieni dziobaka na słonika 17.03.10, 20:36 Ale szybka jesteś ja też chciałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Sloniki sa w Kaliszu w Elemelku 17.03.10, 20:55 Sklep Elemelek Kalisz Piskorzewie 10 62-800 Kalisz tel 781 402 466 Niestety ja narazie nie moge wymienic naklejek , moze jak zadzwonicie to dogadacie sie ze sprzedawca i wysle Wam slonika? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Sloników nie ma już w Kaliszu 02.04.10, 09:19 Pani poinformowała mnie ,że nie ma już słoników. Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Dziobak - prosze o instrukcje 20.03.10, 12:19 Dziewczyny, czy moglby mi ktos napisac jak sie odbiera takiego dziobaka. Musze wyslac dziadka z naklejkami (rozumiem, ze tylko do Smyka, tak?) i co potem? Gdzie sie idzie, czy cos sie wypelnia, na co nakleic te naklejki (moga byc stare i nowe tak?) Po prostu taka lopatologiczna instrukcje poprosze ;) A jakby jeszcze ktos wiedzial w ktorym Smyku we Wroclawiu sa jeszcze dziobaki to juz bym byla w siodmym niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: Dziobak - prosze o instrukcje 20.03.10, 13:04 prosisz o kupon, naklejasz na kupon i dajesz sprzedawcy - w zamian dostajesz dziobaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ak2 KTO zamieni słonika na Koala?? 18.03.10, 15:13 poprzednio chciałam wymienić na dziobaka, ale dzisiaj okazało sie, że, za "stare" naklejki dostałam dziobaka w Smyku :-)). Myślałam że dziobak jest tylko za jakieś nowe naklejki. To teraz brakuje mi tylko Koala. Może ktos sie chce zamienić ? Pozdrawiam, Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: KTO zamieni słonika na Koala?? 19.03.10, 09:09 Chyba większości z nas brakuje koali. Słoniki są do zdobycia. Dziobaki póki co są dostępne, ale koale to już rarytas. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 20.03.10, 19:07 Dziobaków jest wszędzie chyba jeszcze bardzo dużo, przynajmniej w Warszawie w czwartek wymieniałam kolejnego w galerii na Wileńskiej. Mieli pełne pudło. A najdziwniejsze jest to, jak dobrze one schodzą na Allegro! Czy ludzie nie wiedzą o tej promocji, czy mimo wszystko bardziej opłaca się kupić za 40zł?, a nie kupować 6 zwierzątek w Smyku gdzie figurki podstawowe są najtaniej po 14.99zł. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 31.03.10, 11:09 no właśnie, ja w końcu wystawiłam tego dodatkowego i poszedł za 41zl!!! szok!!! aż się zastanawiam czy nie wymienić jeszcze bo mamy naklejki (mialam je zostawic na nast promo, bo nie zamierzam kupowac nowosci z malowanymi oczami) czyli jeszcze duzo jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 31.03.10, 12:51 Było bardzo dużo, ale przedwczoraj Pani w Smyku powiedziała mi, że już się kończą:-(. Odpowiedz Link Zgłoś
misialla Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 31.03.10, 23:30 Już w zeszłym tygodniu w poznańskich Smykach nie było dziobaków. Odesłano mnie do innego miasta, więc chyba rzeczywiście się kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: zwierzaczek za naklejki - dziobak 01.04.10, 11:36 W Szczecinie juz dwa tygodnie temu nie było dziobaków, mamy dwa Smyki i się skończyły. A. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: W-wa Arkadia - są jeszcze 02.04.10, 17:55 właśnie wysłałam M po drodze z pracy żeby odebrał :) Odpowiedz Link Zgłoś