Dodaj do ulubionych

Najlepsze SPA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 13:56
Witam Panie!

Mam zamiar zrobić swojej żonie prezent, mija nasza 10 rocznica ślubu. Myślałem o jakimś SPA, ale wcale nie mam pojęcia gdzie . Panie mają w tym większe doświadczenie, więc liczę na pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Najlepsze SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 15:07
      Ja polecam hotel Młyn Klekotki. Mają tam nawet specjalną ofertę "Rocznica Ślubu". Nie wiem dokładnie co jest w tej ofercie, ale hotel ma swoją stronę internetową więc można poczytać. Ja osobiście byłam tam służbowo, ale nie zmienia to faktu, że miejsce przepiękne, okolica również. Myślę, że Pana żona będzie zadowolona z takiego wyjazdu. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu.
      • Gość: Sławek Re: Najlepsze SPA IP: *.chello.pl 10.03.10, 22:03
        To zależy gdzie chciałbyś zabrać żonę, w góry, nad morze, na mazury

Tu masz listę Najlepszych hoteli Spa w Polsce www.baza-spa.pl/Hotele-Spa,8

Możesz też tam zarezerwować pakiety pobytowe
    • Gość: monika Re: Najlepsze SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 21:03
      Ja polecam Młyn Klekotki. Byli tam moi znajomi, właśnie z okazji swojej rocznicy ślubu i byli bardzo zadowoleni. Chwalili sobie zwłaszcza krajobraz. Z zabiegów SPA też byli zadowoleni.
    • lubiecalyswiat Re: Najlepsze SPA 06.04.10, 09:27
      Rewelacyjny pomysł, żona na pewno będzie zachwycona! Rocznicowy prezent musi być
      z rozmachem, ale prosze nie zapominać o prezentach bez okazji. Oddanie się w
      ręce wizażystki jest równie miłe jak wizyta w spa, jeśli ktoś ma mniej czasu
      albo woli poszaleć z kolorami. Wiem, że karnety na takie spotkanie oferuje do
      każdej jazdy próbnej salon Nissan Zaborowski, poza tym oczywiście jest mnóstwo
      spotkań przy każdej okazji w galeriach handlowych itp.
      • Gość: meg Re: Najlepsze SPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.10, 09:38
        zamek Ryn
        • pani_okazja Re: Najlepsze SPA 07.04.10, 10:17
          Ja polecam Bryza SPA w Juracie. To chyba jedno z bardziej udanych
          SPA w Polsce. Poziomm naprawdę światowy, a ceny podobne lub
          nieznacznie wyższe niż gdzie indziej:) ja bym była bardzo szczęśliwa
          z takiego prezentu! Słyszałam też, o Tarsis SPA w Kołobrzegu,
          podobno też niezłe.
          • nakvyne Re: Najlepsze SPA 10.04.10, 15:16
            Lista Hoteli Spa pod adresem

www.baza-spa.pl/Hotele-Spa,8
            • 7aj Re: Najlepsze SPA 10.06.13, 12:43
              A ja polecam SPA Luksus Natury w Hotelu Zimnik**** w Lipowej niedaleko Żywca
              • Gość: kameleon123 Re: Najlepsze SPA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.12.13, 13:58
                Hmm, trudny wybór. Sporo tych ośrodków.
    • arturo.loch Re: Najlepsze SPA 07.10.14, 14:23
      A ja osobiście gorąco polecam SPA na termach maltańskich. Dzieciaki wysłane na basen, a ja pozwoliłem sobie na trochę relaksu. Nie trzeba wyjeżdżać nigdzie poza miasto, a efekt ... no bajka :) Polecam!! SPA Termy
    • klaudia_pawlowska Re: Najlepsze SPA 30.07.15, 17:52
      Ja jezdzę w strony Kudowy Zdrój , gdzie w hotelu Adam & Spa czerpię przyjemność z zabiegów kąpielowych i masaży. Polecam z miłą chęcią. Jedzenie świetne , jacuzzi z bąbelkami to to co lubię. Jest tam też basen i sauna. Co do pokoji są utrzymane w czystości a łózka są wygodne.
      • Gość: kasia32 Re: Najlepsze SPA IP: *.static.chello.pl 20.08.15, 12:56
        Ja polecam UMMA PARO SPA - klimatyczne, magiczne, wyjątkowe, świetna atmosfera! Fachowy personel. To pierwsze w Polsce SPA inspirowane kulturą Bhutanu! Poza super i odmienną ofertą ( mają zabiegi i masaże, których nigdzie nie ma), to możecie zobaczyć 3-tonowego Buddę - piękna płaskorzeźba! Polecam UMMA PARO SPA! SPA jest w Warszawie, bardzo blisko pól mokotowskich, na ul. Żaryna 7. www.ummaparospa.pl
    • szogun223 Re: Najlepsze SPA 15.03.16, 23:16
      Na takie wysyłanie to najlepsza jest Talaria pod Warszawa! To SPA tylko dla kobiet, więc przynajmniej możesz spać spokojnie albo zrobić sobie imprezę z kumplami :D a tak zupełnie poważnie - podobno mają tam super klimat, kilka koleżanek z pracy było i trochę się nasłuchałem
    • katarzyna0601 Re: Najlepsze SPA 24.03.16, 11:47
      ja z kolei korzystałam z karty podarunkowej galeriispa.pl - nie miałam pomysłu na prezent więc dałam możliwość wyboru gdzie chcą pojechać...fakt, ze jeszcze nie wykorzystali karty ale zamierzają w jesiennym okresie gdzieś pojechać
    • Gość: karolina Re: Najlepsze SPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.16, 08:17
      POLECAM TALARIE! Jest pyszne jedzenie, piekne miejsce, swietne spa! Na prawde mozna wypocząć i dobrze zrelaksować się przy drinku na leżaku a wieczorem w spa ;) pojeździć na Quadach i popływać łódką :) mój mąż zabrał także wędkę, mają staw wiec mozna łowić ryby! Polecam gorąco to miejsce!!!!
      www.talaria.pl/
    • sylwia_palacz Re: Najlepsze SPA 25.10.16, 12:01
      Jeżeli chodzi o prezent to polecam Panu Hotel Klimek w Muszynie. Posiadają fajne rytułały czekoladowe jak również inne zabiegi pielęgnacyjne :) Byłam mnóstwo razy w hotelu i zawsze jestem zadowolona z takich zabiegów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka