Gość: Gosc Re: Lech Kaczyński w polifonii IP: *.167.216.81.static.h.siw.siwnet.net 01.04.10, 01:03 "nierozumiem czemu sie tak go czepiacie człowiek nic nie zrobił :(" Wlasnie, a powinien zrobic cala mase , z nauczeniem sie slow do pewnego mazurka wlacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mantis Re: Lech Kaczyński w polifonii IP: *.tmark98.revers.nsm.pl 01.04.10, 02:32 Bzdura - temat nakrecany przez beznadzieje tvn i po - pierwszy porzadny prezydent od czasów Kaczorowskiego - mój prezydent a kto mówi inaczej jest niedouczonym burakiem i tyle! a montaż słaby na poziomie pomponika ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hest Re: Lech Kaczyński w polifonii IP: *.qnt.pl 01.04.10, 07:18 trzeba mu przyznać, że się trochę wyrobił... nabrał ogłady... brat dalej jest dziki ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lech Kaczyński w polifonii IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 01.04.10, 07:44 a gdyby zalozyl normalnie i potargal sobie wlosy -tez byscie sie czepiali....na psa zawsze kij sie znajdzie-takie jest powiedzenie...nie rozumiem jak mozna w taki sposob wypowiadac sie na temat wlasnego prezydnta...to tylko mozliwe jest w takim kraju jak Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Re: Lech Kaczyński w polifonii 01.04.10, 08:26 Do seplenienia i zapluwania się Tuska takiej melodii nie dałoby się podłożyć. Chyba, że chodziłoby o pieśń ,,O cuda twoje Panie". Odpowiedz Link Zgłoś
mack.13 Re: Lech Kaczyński w polifonii 01.04.10, 08:41 Zdziczenie obyczajów w naszym Kraju jest przeogromne, bo ileż trzeba mieć w sobie chamstwa i głupoty, aby tak obrażać własnego Prezydenta??? Czy ktoś z obrażających zastanawiał się co robi??? Czy wzorem obrażających jest alkoholik i PZPR-owiec??? na to wygląda, że tak... Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Re: Lech Kaczyński w polifonii 01.04.10, 10:17 Brawo Pani Agnieszko. To właśnie ilustruje umiejętności oratorskie Prezydenta. Te właśnie nie odczytywane wystąpienia tak wpieniają co głupszych. A te komentarze ? W tą głupotę, w tą hołotę tych komentarzy wdziera się wszystko co anty-polskie, anty-patriotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lech Kaczyński w polifonii IP: 212.160.172.* 01.04.10, 10:25 Dziwię się od skali wyzwisk używanych przez osoby, które uważają taki mix dźwiękowy jak świętokradztwo. Cieszę się że IVRP upadła i nie ma świętych krów, które są poza wszelką krytyką Włączanie Chopina do polityki na końcu przemowy trochę mnie zdołowało. Okazuje się, że prezydent dalej dzieli polaków na tych, którzy stoją po stronie Śniadka i RM oraz na tych którzy stoją po stronie ZOMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Lech Kaczyński w polifonii IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.10, 10:46 to jest jakaś podróba. Pan prezydent nie ma aż tak wyraźnej dykcji. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Re: Lech Kaczyński w polifonii 01.04.10, 12:31 Do dzisiaj nikt mi nie powiedział ,że Chopin był pół Polakiem półn Francuzem / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Lech Kaczyński w polifonii IP: *.ip.netia.com.pl 01.04.10, 19:32 Dla mnie to rewelacja!!! Mam na mysli muzyczną stronę;-) Świetnie podłożona melodia, logiczna, niebanalna harmonia i jeszcze w dodatku chwilami trąci o styl chopinowski. Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Lech Kaczyński w polifonii IP: *.aster.pl 02.04.10, 00:35 JAK TO DOBRZE ZE WASZA ZYCIOWA ROLA JEST BAZGROLENIE NA TYM FORUM I NIC WIECEJ. Zenujacy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Lech Kaczyński w polifonii IP: 62.121.138.* 11.04.10, 21:42 to jest piękne i będę za tym tęsknił. wybacz nam naszą krytykę i nasze złe słowa. Odpowiedz Link Zgłoś