brezly 16.04.10, 11:04 Ejakulacja wulkanu znaczy? Przedwczesna? Nocna spontaniczna? Ale zeby to az samolotom przeszkadzalo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 11:12 kukubandzo.files.wordpress.com/2008/08/wielki-masturbator1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 11:17 CzeZbyf:-) Mam ostatnio polsko-germanskie skojarzenia**, wiesz. i teraz mi sie wymyslil mast-turbator? Jakis tuczny zaklocacz? Spod Turbacza? ** Pieknie jest np. ze slowem "frajer", ajk ono sie w niemieckim znaczeniowo zaweza. Odkrylem ze w gwarze berlinskiej jednym z okreslen na pieniedze (Geld) jest cos co brzmi "pinionce" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 11:38 diabeł w kotle miesza tylko czemu nam chce głowę popiołem sypać? a tu takie coś a propos ładne i bardzo stosowne www.youtube.com/watch?v=ZduDvIBu3EU&feature=PlayList&p=0F289D01598234AD&playnext_from=PL&playnext=1&index=23 bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 11:39 Mast Turbator to przecież zakłócacz Wolnej Europy. :) Mastfrajera jakoś nie kojarzę. :( A "pinonse" słyszałem już kilkakrotnie, bynajmniej nie w kontekście dialektu jakiegokolwiek. CzeBre. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 11:48 Nie mastfrajera. Frajera per se. Wczoraj w stolowce rzucali ulotki ze party jest. Po jednej stronie byla photoshopowana blondie, po drugiej typ w garniturku z lbem jelenia. Bo Jägermeister. Mnie doszly skojarzenia ze znaczeniem slowa "jelen" w slangu polskim i stad mi sie przypomnial frajer. A oni skojarzyli z freierem 2 sensie "klient prostytucyjny"** --- ** Ostatnio trafilem "niemowle aborcyjne" i nie mam juz skrupulow, Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 11:34 zbyfauch napisał: rel="nofollow">kukubandzo.files.wordpress.com/2008/08/wielki-masturbator1.jpg To zdjęcie godzi w moją przyzwoitość.Czuję się opluta w każdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 11:36 modliszka61 napisała: > (...)Czuję się opluta w każdym calu. Chyba ze śmiechu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siyriuzs Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 11:58 Pani się wysłowić bardziej precyzyjnie raczy. No więc ten, co tę nieprzyzwoitość, elevación de la copulación pędzlem wysmarował, nieprzyzwoicie też się wypowiadał. Otóż, stwierdził on, że niemałą rozkosz daje w przytulnym miejscu obserwowanie, drinka popijając, jak w bezpiecznym oddaleniu tragedia przez żywioły wywołana się dokonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 12:19 Wie Pan,ja tam kogoś z mojej rodziny rozpoznałam in flagranti,a to pośrednio godzi w moje dobre imię. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 12:34 Ja bym nie przesadzal z tym przecenianiem dobrego imienia wlasnego i dyfuzji in flagranti wzdluz wiezi rodzinnych. Na szwagra-czarna owce najlepszy tani PR. Pani sie gdzies, za symboliczna oplata (+VAT), w lokalnej prasie pojawi, jak pani jelonki po glowce, albo sluzy do mszy i juz spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 12:56 Przyzwoitość nie pozwala mi z tymi jelonkami tak,bo jednego już głaszczę i to jest infra dignitatem meam ;-} Ale mogę kwiaty sypać w czasie pochodu z tym trzęsącym się daszkiem.Bo to takie spektakularne i jestem w tym dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 13:09 No widzi pani. Jak mawial pan Zagloba: est modus in rebus. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 13:16 et multum in parvo ;-} Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 13:23 Te male kwiatki pani ma na mysli, do sypania? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 13:40 Raczej tak. Jakos siebie nie widzę w tej roli w 1939 na Długiej. Mimo,że sypiąca inaczej ekstazą lico przyoblekła.... img43.imageshack.us/img43/9809/img7617wa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 14:08 A kto to jest za qui est cette dame? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Od biedy ujdzie za wyspę. ;) 16.04.10, 14:50 A nie,nie,to nie jest zdjęcie z albumu rodzinnego.Cette dame est ignota.Kwiecie słała przed srogim wodzem plemiennym,co to za nią zaraz furą przejechał,a w głowie mu huczało od:"Veni,vidi,vici" Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Erupcja wulkanu Eyjafjallajokull 16.04.10, 13:30 A niemieccy kontrolerzy lotów odwołali strajk. :D Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Erupcja wulkanu Eyjafjallajokull 16.04.10, 13:35 Bo to pragmatyczna nacja jest, a poza tym weekend sie zbliza. Odpowiedz Link Zgłoś