tahoel 19.02.02, 12:58 w jaki sposob mozna cicho i bezbolesnie odejsc z tego swiata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zientek Re: samobojstwa????? 19.02.02, 13:22 A do czego potrzebne sa ci te informacje??? Bo moze lepiej ich nie podawac? Odpowiedz Link Zgłoś
tahoel Re: samobojstwa????? 19.02.02, 13:39 potrzebuje tego dla wlasnych potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZX Re: samobojstwa????? IP: 213.76.149.* 19.02.02, 13:33 > w jaki sposob mozna cicho i bezbolesnie odejsc z tego swiata? Żadnego bólu nie powinien sprawić Ci strzał w łeb. Nie zdążysz poczuć. Cicho? To z tłumikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
osssa :)))))))) 19.02.02, 14:07 tahoel! Idż na psychologię. Masz ją na głównej stronie. Tam Ci wytłumaczą. Nie wygłupiaj się!!! :)))))))))))))) Nie istnieje powód dla którego warto to zrobić!! Zbyt krótko tu jesteśmy ,żeby sobie tę przyjemność skracać. Wszystko co wydaje Ci ostatecznie złe - minie. Z perspektywy czasu wyda Ci się małe i nieważne! Chyba ,że pytasz ot tak! :)))))))) Pozdrawiam Cię. osssa :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tahoel Re: :)))))))) 19.02.02, 14:28 osssa napisał(a): > tahoel! > Idż na psychologię. Masz ją na głównej stronie. > Tam Ci wytłumaczą. > Nie wygłupiaj się!!! :)))))))))))))) > Nie istnieje powód dla którego warto to zrobić!! > Zbyt krótko tu jesteśmy ,żeby sobie tę przyjemność skracać. > Wszystko co wydaje Ci ostatecznie złe - minie. > Z perspektywy czasu wyda Ci się małe i nieważne! > > Chyba ,że pytasz ot tak! :)))))))) > > Pozdrawiam Cię. > > osssa :)))))))) Ja wiem ze jestesmy TU zbyt krotko zeby skracac sobie ta przyjemnosc ale co robic gdy zrobilo sie juz wszystko co zrobic sie chcialo i widzialo sie wszystko co zobaczyc sie chcialo? Odpowiedz Link Zgłoś
osssa Re: :)))))))) 19.02.02, 14:45 Masz jeszcze dużo do zobaczenia , a jeszcze więcej do zrobienia!!! Wierz mi! :))))) Ten świat jest wielki. Jest tam miejsce dla Ciebie i dla mnie i dla milionów! Znajdż kogoś dla kogo mógłbyś coś zrobić. Takich jest wielu. Czują się gorzej od Ciebie! Nie widzieli nic , nie umieli zrobić nic. Wybierz kogoś , dla siebie. Pokaż mu/jej to co widziałeś. I zrób z nim/nią jeszcze raz to , co zrobiłeś z kimś innym. tahoel! :)))))))))))) Bądż dobry dla siebie! :)))))))))))))))) osssa Odpowiedz Link Zgłoś
maal Re: :)))))))) 19.02.02, 15:04 Tahoel w jakim Ty jesteś wieku, że już wszystko widziałeś i przeżyłes, i że jesteś taki zblazowany. Jak nie masz już co robić dla siebie, to zrób coś dla innych. Jest wielu potrzebujących, a woluntariuszy nigdy za dużo. Osssa ma rację w swoich wypowiedziach. Życzę rozwiązania problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
tahoel ja nie mam zadnych problemow 19.02.02, 15:18 maal napisał(a): > Tahoel w jakim Ty jesteś wieku, że już wszystko widziałeś i przeżyłes, i że > jesteś taki zblazowany. Jak nie masz już co robić dla siebie, to zrób coś dla > innych. Jest wielu potrzebujących, a woluntariuszy nigdy za dużo. Osssa ma > rację w swoich wypowiedziach. Życzę rozwiązania problemów. Moj jedyny problem to brak nowosci, czegos interesujacego. Podkreslam - zrobilem wszystko co chcialem zrobic. Nie bede robil czegos czego nie chce. Bo po co meczyc sie robiac cos na co ochoty sie nie ma? Wolontariat, pomoc innym dlaczego mialbym robic cos dla innych? jezeli ktos czegos nie ma, cos stracil czy to jest moja wina. Zreszta pomagam, gdy ide ulica zawsze dam pare groszy. Ostatnio na ulicy zaczepil mnie facet okolo 30 nawet nie byl brudny, tylko glodny. Plakał, dalem dyche. Taki ma po co zyc on nie ma nic, moze jeszcze wszystko osiagnac. Ja osiagnalem wszystko co chcialem. Wszystkie cele ktore sobie zalozylem w wieku lat 18 juz spelnilem. W ciagu 7 lat zrobilem wiecej niz niektorzy przez cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
tahoel NIE 19.02.02, 15:04 osssa napisał(a): > Masz jeszcze dużo do zobaczenia , a jeszcze więcej do zrobienia!!! > Wierz mi! :))))) > Ten świat jest wielki. > Jest tam miejsce dla Ciebie i dla mnie i dla milionów! > Znajdż kogoś dla kogo mógłbyś coś zrobić. > Takich jest wielu. > Czują się gorzej od Ciebie! > Nie widzieli nic , nie umieli zrobić nic. > Wybierz kogoś , dla siebie. > Pokaż mu/jej to co widziałeś. > I zrób z nim/nią jeszcze raz to , co zrobiłeś z kimś innym. > tahoel! :)))))))))))) > Bądż dobry dla siebie! :)))))))))))))))) > > osssa Kopiuj to, co zostało juz skopiowane. Nie wytwarzaj lecz odtwarzaj, ciągle to samo, raz za razem. Nie bedę tak robił, nie zostanę kasetą, która gdy dojdzie do końca przewinie się sama i znów odtworzy to co już odtwarzała. Piszesz ze oni nic nie zrobili i nic nie widzieli to nie mój problem. Gdybym był taki jak oni to napewno nie myslał bym tak jak mysle. Ale nie jestem, zrobiłem wszystko, w wieku 25 lat moge spokojnie odejsc bo nie ma juz nic co by mnie moglo zaciekawic, od tego odwiezc. Mialem kogos, moge miec kogos lecz po co? To juz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
osssa Tak! tahoel! Tak! :))))) 19.02.02, 16:03 To że kogoś miałeś nie znaczy ,że następny ktoś będzie taki sam i z nim będzie tak samo.Tu nic się nie da powielić! To się nie zdarza! Będzie lepiej , ciekawiej , czulej ... Zawsze jest lepiej. :)))))))) Ja nie namawiam Cię , żebyś robił coś dla kogoś. Zrób to dla SIEBIE. Bądż przez chwilę egoistą. Bądż dla siebie najważniejszy. osssa :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tahoel NIE 19.02.02, 16:30 osssa napisał(a): > To że kogoś miałeś nie znaczy ,że następny ktoś będzie taki sam i z nim będzie > tak samo.Tu nic się nie da powielić! > To się nie zdarza! Będzie lepiej , ciekawiej , czulej ... > Zawsze jest lepiej. :)))))))) > Ja nie namawiam Cię , żebyś robił coś dla kogoś. > Zrób to dla SIEBIE. > Bądż przez chwilę egoistą. > Bądż dla siebie najważniejszy. > > osssa :)))))))) > >Tu nie chodzi ze nastepna osoba bedzie taka sama. Chodzi o sam fakt tego ze juz była. Będzie czulsza i co z tego przecież tamta też była czuła, nie bedzie tak bardzo różna od poprzedniej. Wszystko jest powielane - obecnie wszyscy sie powielają. Chociaż wiek XX był wiekiem najwiekszego postępu to i tak teraz to jest po prostu większe, ale nie nowsze, jest szybsze, ale nie inne, jest prawie dokładnie takie jak było i tego nie da się przeskoczyć. Ludzie tez są tacy sami nudni, szarzy, gdy patrzę na nich nie widzę żadnych szczegółów, widzę masę przyglądam się bliżej i wciąż widzę jedną zunifikowaną postać. Rozmawiam, z każdym o tym samym, żadna rozmowa nie przynosi żadnych nowych wniosków. Schematy myślowe zakorzenione tak głęboko, że wyszukanie indywidualizmu nawet w prywatnej, poufnej rozmowie nie jest możliwe - wierz mi próbowałem. Wszystko już było, ktoś kiedyś powiedział, coś zrobił. Historia się skończyła nastał czas wtórności. Czas KOPII. Wszystko da się powielić to akurat nie szkodzi, ale szkodzi to że wszystko się powiela. Odpowiedz Link Zgłoś
sav-anna tak!!! :))) 19.02.02, 16:41 tahoel! No i co z tego ,że już było? Chcesz za to ukarać siebie? Powtórzę: Bądż dobry dla siebie. osssa :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tahoel Re: tak!!! :))) 20.02.02, 10:50 sav-anna napisał(a): > tahoel! > No i co z tego ,że już było? > Chcesz za to ukarać siebie? > Powtórzę: > Bądż dobry dla siebie. > > osssa :))))))) Ja nie chce ukarac siebie. Wybiore dokładnie to co bedzie dla mnie dobre. Juz niedłigo wszystko stanie sie jasne. Powiedz mi Czy korzystasz z maila na wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
osssa tahoel! :)))))))))) 20.02.02, 12:35 Jak się cieszę!!!! :))))))))))))) Przemówiłeś ludzkim głosem!!!! :))))))))) To dobrze. To bardzo dobrze. osssa , zadowolona :))))) PS. Tak korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: samobojstwa????? IP: *.unl.edu 19.02.02, 15:57 tahoel napisał(a): > w jaki sposob mozna cicho i bezbolesnie odejsc z tego swiata? Odpowiadam. Dozyc 90tki lub lepiej. Wszystkiego Ci sie naturalnie odechce i naturalnie sobie odejdziesz, bez zalu, bolu, i z usmiechem na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka22 Re: samobojstwa????? 22.02.02, 02:48 wszystko , wszystko zjedzone, wszystko, wszystko wypite - masz racje , same kopie na świecie - na szczęście ja spotkałam kogos wyjątkowego, cudownego - czego i tobie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
raisa Re: samobojstwa????? 06.03.02, 15:14 Piszesz o ludziach,ktorym brak jest indywidualnosci,ze nie widzisz w tym szarym tlumie nikogo 'ciekawego'...I twierdzisz,ze wszystko juz widziales?Swiat jest wielki i jest mnostwo rzeczy do odkrycia,mnostwo ciekawych i pasjonujacych ludzi w tym szarym tlumie,do ktorego Ty tez nalezysz.I jetsem pewna,ze nie raz idac ulica i myslac,jacy ci ludzie sa szarzy nudni,mijasz osobe,ktora mysli dokladnie to samo.Albo nawet patrzac na Ciebie,INDYWIDUALISTE(zero ironii,moim zdnaiem kazdy JEST)ktos sobie mysli:oto nastepny szary czlowiek z szarego nudnego tlumu.. jedz na jakas eycieczke,wydaj cala kase na podroz do Afryki,Malezji,tam gdzie nigdy nie byles i nie miales zamiaru byc. A poza tym, uwazam,ze pytanie w stylu'jak bezbolesnie zniknac z tego swiata' i tytul warku'samobojstwa'jest infantylne. Gdyby ktos naprawde chcial to zrobic,to takie pytanie byloby zbedne. To raczej wyglada na wolanie o pomoc,albo chec wygadania sie.. zycze powodzenia,a jak masz jakeis watpliwosci(w co nie watpie) to zajrzyj na forum kobieta.Tam gdzies jest podobny watek(dosc stary,moze ze stycznia)jakiegos..chyba Piotra... ciekawy pozdrawiam i zycze szczerego usmeichu na twarzy i dosc stagnacji. PS.Piszesz,ze wszystkie Twoje zalozenia sprzed 7lat zostaly zrealizowane i to jest koniec.Smiem twierdzic,ze chyba niedostatecznie rozwinales sie psych przez te 7lat,skoro Twoje cele i marzenia przez taka kupe czasu nic sie nie zmienily. Odpowiedz Link Zgłoś