sequndnik 20.06.10, 03:16 ..... ale ja już w nudzie osiągnąłem mistrzostwo :-) Nawet mam błękitny pas :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arynia Re: Nie chcę się chwalić..... 22.06.10, 19:29 Tak ?.. a to ciekawe, bo ja od kiedy stałam się dorosła już nigdy nudzić się nie było mi dane. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nie chcę się chwalić..... 25.06.10, 20:06 Dziwne, bo dorosłe życie jest strasznie nudne. Nie to co dzieciństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
arynia Re: Nie chcę się chwalić..... 29.06.10, 17:06 W dorosłym życiu nie ma fajerwerków, niespodziewanych zwrotów akcji i codziennych atrakcji, ale..... czasu, czasu brak. Aby się nudzić czas potrzebny jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nie chcę się chwalić..... 30.06.10, 14:25 Biorąc pod uwagę frekwencję na Nudzie masz absolutną rację :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
izyrider Re: Nie chcę się chwalić..... 25.05.13, 14:28 ja mam czasu duzo..dlatego na nude proponuje znajomym wzajemne malowanie genitali przed seksem a po.. sprawdzamy dokladnosc mycia zebow ,to ma tylko zalety..polecam Odpowiedz Link Zgłoś
izyrider Re: Nie chcę się chwalić..... 31.05.13, 10:32 moonalisa napisała: > no tak........... co proponujesz..tyle ze bez kabaretow Odpowiedz Link Zgłoś