brezly 04.07.10, 21:29 Miejsce ostatecznego starcia Mniejszego Zla z Jeszcze Troche Mniejszym. Na kufle, kije od bilarda i nogi stolowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Bar "Mageddon" 05.07.10, 11:22 Bo drugie biada przeminęło.Oto szybko nadchodzi trzecie biada. I będą pić ,i chwiać się,i postępować jak szaleni z powodu miecza,który posyłam między nich. A tak,skoro jesteś letni,i ani gorący,ani zimny,zamierzam wypluć cię z moich ust. I taki jest wynik bitwy pod Har Megiddo ..... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bar "Mageddon" 06.07.10, 08:48 My do biedy, Panie, tu przyzwyczajeni. Miecz to na zlom sprzedalim i zgrzewke piw kupili. Zadengo szalenstwa, pod spozywczakiem sie polozylim i zakurzylim po calym. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Bear Mago 06.07.10, 09:43 I Gog,i Magog - dwa olbrzymy,co to będą wprowadzać w błąd narody ,na czterech narożnikach ziemi. Tej ziemi.... Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Bar "Mageddon" 06.07.10, 09:37 No szefie...no ja tu zrozumiała,że rzecz o niedzielnym losowaniu kandydatów. :-] I swoje zdanie żem wyłożyła,chociaż mam na to wywalone. ;-P A Pan tak od rana z wózeczkiem ? Od paśnika do paśnika? ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bar "Mageddon" 06.07.10, 10:32 A bo i tak bylo, ale polecialem za skojarzeniami. Ano, od siodmej rano robie, wie pani. Odpowiedz Link Zgłoś