Dodaj do ulubionych

bielizna termoaktywna

15.10.10, 15:46
Co sądzicie o bieliźnie termoaktywnej? Naprawdę tak ułatwia uprawianie sportu? Widziałam ostatnio w markecie bardzo tani komplet i nawet zastanawiałam się czy go nie kupić. Opłaca się? Myślałam głównie o nartach* w końcu sezon się zbliża)
Obserwuj wątek
    • kris_wise Re: bielizna termoaktywna 27.10.10, 11:06
      hm, bielizna termoaktywna pomaga zachować komfort cieplny przy dużych różnicach temperaturowych - warto ją stosować jako pierwszą warstwę przy niskich temperaturach, czy np na rowerze lub siłowni - jako jedyna warstwa... skóra w niej oddycha, a nawet jeśli się zgrzejemy, to wilgoć szybko odparuje... całkiem ładne komplety możesz znaleźć na stronie siulagrande.pl, mają bieliznę termoaktywną od ODLO - dosyć znana firma w tej dziedzinie ;)
    • krakowskim_targiem Re: bielizna termoaktywna 30.11.10, 12:40
      ja bawię się w żeglarstwo - na jesień bielizna termoaktywna była mi niezbędna. getry + koszulka, naprawdę dają spory komfort. ciało się nie poci, a jest cieplutko. popatrz w sklepie tanisport, przyzwoite ciuchy mają, w niewygórowanych cenach. a w bieliznę termoaktywną warto zainwestować.
    • panpietruszka Re: bielizna termoaktywna 12.07.13, 11:24
      Tak, "opłaca" się płacic za komfort ;) przynajmniej moim zdaniem, bo mnie stać.
    • witoldksywa Re: bielizna termoaktywna 01.08.13, 19:04
      ja potwierdzam powinno się tak robić bo potem można miećkłopoty z tymi ubraniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka