Gość: ala IP: 81.190.106.* 01.12.10, 22:48 Witam! Szukam pomysłu na coś w stylu klasera do przechowywania długopisów. Jest tu ktoś kto zbiera długopisy i ma patent na przechowywanie ich ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dla Ali Re: "klaser" do długopisów IP: *.w109-213.abo.wanadoo.fr 20.12.10, 23:47 Nigdy o takim 'czyms' nie slyszalam,ale jak masz troche cierpliwosci to sama zrob Moze moja rada Ci bedzie odpowiadac.Ja kupila bym z metr grubego materialu jak na zimowy plaszcz,najlepiej czarny kolor,bo dlugopisy sa przewaznie w jasniejszych kolorach,Na cala szerokosc przyszyj czarna gume(majtkowa)nie za szeroka.Gume przyszyj 'wezykiem'bys mogla w kazdy tworzacy sie otworek w ksztalcie U U U wlozyc dlugopis .Mozesz ten material 'naciagnac na gruba dykte ,oprawic w ramke i zrobisz przy okazji dekoracje ,ktora beda mogli podziwiac Twio znajomi.Dlugopisy mozesz ukladac wg kolorow,marki,dlugosci i nie koniecznie w lini bo wymyslec mozesz np kolo .Zycze Ci przyjemnej 'zabawy'i cierpliwosci. A moze juz cos innego wymyslilas? Odpowiedz Link Zgłoś
concretna Re: "klaser" do długopisów 26.12.10, 02:15 widziałam taki "klaser" u pana, który proponował w mojej firmie gadżety, więc napewno coś takiego istnieje. Był on formatu A3-C3 z wszytymi gumkami, które były przeszyte co ok. 1,5-2 cm tak, że tworzyły miejsca na wczepienie pokazowych długopisów. Niestety nie wiem gdzie takie coś kupić. Może zapytaj się w jakiejś agencji reklamowej. Odpowiedz Link Zgłoś
alismorg Re: "klaser" do długopisów 29.12.10, 11:57 Taki klaser widziałam w firmie która dystrybuowała gadżety, może napisz do kilku takich firm, adresy www wyskoczą Ci w googlu, że odkupisz albo coś, wybierz takie, które mają adres sensowny (dojazd) i może się uda? Mają tego dużo, trzymają w tym próbki, ale często wyjmują i wywalają, albo wala się gdzieś w magazynie. Dla Ciebie, jak znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś