astronomkrolewski 04.01.11, 16:17 TV, kino , siłka, jakie macie hobby które może wciągnąć znudzonego? Piwo i inne produkty z pod ciemnej gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaraczek_beauty Re: Co najbardziej lubicie robić po pracy 04.01.11, 17:26 Oglądanie ulubionych seriali albo ćwiczenie szarych komórek przy krzyżówkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynka.108 Re: Co najbardziej lubicie robić po pracy 05.01.11, 09:53 Medytacja! Pozwala się wyciszyć, ukoić nerwy, przywrócić równowagę i daje dużo radości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bruise_easily Re: Co najbardziej lubicie robić po pracy 07.01.11, 10:44 Ja uwielbiam po pracy iść na basen, popływać. Bardzo mnie to odpręża, a po za tym moja praca polega na siedzeniu przed komputerem i pracowaniu przy nim przez ponad 7 godzin, także potrzebuje jakiegoś ruchu, sportu. Po za tym uwielbiam chodzić do kina:). Odpowiedz Link Zgłoś
michalzbulowic Re: Co najbardziej lubicie robić po pracy 08.01.11, 20:28 Zabawa z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś