Dodaj do ulubionych

Spinki do mankietów

26.01.11, 14:12
Czy wiecie może gdzie można kupić bazę spinek do mankietów?
Obserwuj wątek
    • revark Re: Spinki do mankietów 20.03.11, 15:26
      Tego niestety nie wiem ale wiem gdzie można kupić eleganckie spinki do mankietu missamber.pl/pl/spinki
      Mają też modną biżuterię dostępną dla każdego a w sklepie dostępne są nowoczesne oraz klasyczne wzory biżuterii srebrnej z bursztynem, ręcznie wykonane w Polsce - missamber.pl - po prostu cudeńka :)

--
      40 milionów lat zatopionych w BURSZTYNIE... czy DOBRE ZDJĘCIA są w stanie nam je pokazać? A może nasza historia jest zapisana w rodzinnych PAMIĄTKACH?
      • o.l.a32 Re: Spinki do mankietów 02.10.12, 14:10
        Podłączę się do wątku, bo mam pytanie, co myślicie o takich niestandardowych spinkach do mankietów? Chciałabym kupić mężowi ale nie wiem czy mu się spodobają.
        • ilkas2 Re: Spinki do mankietów 03.10.12, 13:03
          A masz jakieś konkretne wzory na myśli? Bo to też zależy jak się prezentują i czy będą do czegoś mu pasować.
    • moniacw Re: Spinki do mankietów 29.03.11, 22:19
      www.planetart.pl/sklep/shopping/product_enlarge.php?id=384
      • o.l.a32 Re: Spinki do mankietów 05.10.12, 13:54
        moniacw - nie działa link.
        myślałam o czymś takim, ale nie jestem do końca przekonana allegro.pl/show_item.php?item=2671627233
        • ilkas2 Re: Spinki do mankietów 08.10.12, 12:21
          Ty znasz najlepiej męża, więc przemyśl czy będzie nosił.
          Mi się mega podobają. Jeśli w ogóle nosi spinki to takie uważam mogą być strzałem w dziesiątkę bo są inne..ciekawe..nie takie pospolite...ale też z drugiej strony nie są przesadzone, nie dziecinne.
          • klimek1122 Re: Spinki do mankietów 16.11.12, 23:48
            polecam spinki do mankietów węzełkowe, zakupiłem jakiś czas temu na allegro - dość duży wybór, przystępna cena, świetne na prezent, wystarczy wpisać spinki węzełkowe lub link: allegro.pl/show_item.php?item=2778676091

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka