Gość: banita IP: 151.82.157.* 05.02.11, 13:52 Kochani,czy zostałam tylko ja na wygnaniu czy jeszcze ktoś zyje?Okrutna samotność normalnie mnie zabija:( Może ktoś podejmie temat?Pozdrawiam ewentualnie zyjących:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: banita Re: samotność za granica.. IP: 151.83.74.* 06.02.11, 10:14 witajcie..sami widzicie..nawet tu na forum jest cisza:( Czasem zastanawiam się,jak to jest ?Mówi się,że jestem atrakcyjną,zadbaną,elegancką kobietą ale zastanawiam się również czy ja może już nie żyję?Czy to przez samotność za granicą,z dala od bliskich mi osób,czuję się jakbym była z powietrza,przezroczysta..?Każdy jest zaganiany,pędzi za swoimi sprawami..Na Ziemi są miliardy ludzi.Jak to jest możliwe,że również na tej samej Ziemi jest osoba tak bardzo samotna?? Odpowiedz Link Zgłoś
joannagw1 Re: samotność za granica.. 07.02.11, 02:06 Ja mam już dosyć tej Polski a ty tesknisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita Re: samotność za granica.. IP: 81.81.149.* 08.02.11, 20:21 nie tęsknię za Polską!Tęsknię za ciepłem własnego domu,w którym są moje dzieci..Co prawda już dorosłe,samodzielne ale są..Pozdrawiam Cię joannagw i pozdrawiam wszystkich pracujących za granicami kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lvcas111 Re: samotność za granica.. IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 22:11 rozumiem Cię.. samotność za granicą, tęsknota za ojczystym krajem jest nie do zniesienia. -- Ogłoszenia | mazury | zakopane apartamenty| przetargi krajowe i unijne | badania rynku pracy | tani hosting | Warszawa IT | odgrzybianie klimatyzacji | tworzywa sztuczne | kamery termowizyjne | wycinka drzew | wizytówki | skuter | księgarnia internetowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita Re: samotność za granica.. IP: 164.132.3.* 10.02.11, 21:14 Ty też pracujesz za granicą?Ty też tęsknisz,za domem,Polską?Jeśli tak to może wiesz jak tu żyć żeby przeżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
barry53 Re: samotność za granica.. 10.02.11, 20:59 Witaj, samotność dokucza również w kraju. Mój mąż pracuje w innym mieście, córka mieszka w jeszcze innym a ja pozostałąm sama. Od kiku miesięcy jestem na wcześniejszej emeryturze, wcześniej pracowałam bardzo intensywnie tak więc nie dbałam o znajomości ( nie miałam na to czasu), praca, dom wypełniały mi całkowicie czas. Teraz mam tego efekt w postaci pustki wokół.Niestety płacę wysoką cenę. Podejrzewam że jesteś młodsza ode mnie lecz jeśli chcesz pogadać to napisz na email barry53@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś