ralston 10.05.04, 11:34 Cytat dnia: - Co robisz? - Nic. - Niezłe zajecie. - Niezłe... Ale jaka konkurencja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
all2 Re: Cytat dnia 10.05.04, 11:40 To jak ta gaździna - jak mom cas, to siedze i myśle, a jak ni mom casu to ino siedze... Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: Cytat dnia 10.05.04, 20:27 bardzo zyciowy ten cytat! :-D tylko mnie sie zdaje, ze to nie tylko tego dnia, ale i kazdego dnia sie sprawdza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Cytat dnia 10.05.04, 22:40 Ależ jutro ten wątek będzie znowu brzmiał: "cytat dnia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: Cytat dnia 11.05.04, 13:53 ralston napisał: > Ależ jutro ten wątek będzie znowu brzmiał: "cytat dnia" :) no i faktycznie to dziala!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Cytat dnia 11.05.04, 21:22 Wczoraj, dzis, jutro... Mam wrazenie ze jedno z nich nie istnieje. Pytanie - tylko ktore z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Cytat dnia 13.05.04, 12:44 "Oto cała sztuka: nie wiedzieć i mieć pewność. Oto cała sztuka: nie robić nic i działać. Oto cała sztuka: poddawać się i mieć siłę. Oto cała sztuka: umierać i żyć! Dokładnie tak, jak przyroda. Jest, która jest." Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Cytat dnia 13.05.04, 19:21 awee napisała: > "Oto cała sztuka: nie wiedzieć i mieć pewność. Oto cała sztuka: nie robić nic > i działać. Oto cała sztuka: poddawać się i mieć siłę. Oto cała sztuka: > umierać i żyć! Dokładnie tak, jak przyroda. Jest, która jest." Streszczenie: "Oto cała sztuka: być kobietą." Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: Cytat dnia 13.05.04, 22:03 freewolf napisał: > Streszczenie: "Oto cała sztuka: być kobietą." wyjasnienie: "Oto cala sztuka: byc facetem i napisac takie streszczenie" Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Cytat dnia 13.05.04, 22:35 szpulkaa napisała: > wyjasnienie: "Oto cala sztuka: byc facetem i napisac takie streszczenie" Errata: "Kobiety (niestety) są skomplikowane. My (dzięki Bogu) nie." :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: Cytat dnia 14.05.04, 14:17 freewolf napisał: > Errata: "Kobiety (niestety) są skomplikowane. My (dzięki Bogu) nie." :) tak na moj gust, to tresci w nawiasach powinienes zamienic miejscami i wszystko bedzie ok! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Cytat dnia 14.05.04, 22:48 szpulkaa napisała: > freewolf napisał: > > > > Errata: "Kobiety (niestety) są skomplikowane. My (dzięki Bogu) nie." :) > > > tak na moj gust, to tresci w nawiasach powinienes zamienic miejscami i wszystko > bedzie ok! ;-) :)))) Szpuleczko, masz świętą rację. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Cytat dnia 14.05.04, 09:57 :)))) O proszę, jaki to uniwersalny cytat. Nic dziwnego bo zaczerpnięty był z pisma ekologicznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Cytat dnia 13.05.04, 21:47 Ale ten cytat jest jak najbardziej na czasie. Gdyż albowiem zostałem sobie bezrobotnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Cytat dnia 13.05.04, 21:59 Ojej, to teraz bedziesz mial mniej czasu na pisanie na TT? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: Cytat dnia 13.05.04, 22:05 teraz moze calkiem porzuci "TT" i zalozy forum "Bezrobotni" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpulkaa Re: Cytat dnia 13.05.04, 22:21 no tak... bo przeciez ta cala konkurencja nie spi... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Cytat dnia 13.05.04, 22:23 O kurcze, Ralston nie zdał egzaminów. Ale kto zdaje egzaminy 13-tego ?!?! Tu już zbyt nonszalancko potraktowałeś bycie w XXI wieku - więcej pokory na przyszłość;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Cytat dnia 13.05.04, 22:26 Egzaminy to dopiero w czerwcu. Teraz będę miał więcej czasu na naukę :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Cytat dnia 13.05.04, 23:35 Ufff!!! To dlaczego mnie straszysz! Gadzino! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Cytat dnia 14.05.04, 08:52 A gdzie ja straszyłem? Tylko fakty stwierdzałem. Bez pogróżek było :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Cytat dnia 14.05.04, 08:55 ralston napisał: > A gdzie ja straszyłem? Tylko fakty stwierdzałem. Bez pogróżek było :) Ale te fakty budzą grozę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Cytat dnia 14.05.04, 08:57 Na szczęście nie u wszystkich. Ja się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Cytat dnia 14.05.04, 09:01 ralston napisał: > Na szczęście nie u wszystkich. Ja się cieszę :) Cieszy mnie Twoje szczęście. Chociaż nadal nic nie rozumiem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Cytat dnia 14.05.04, 09:06 A co tu rozumieć? I tak nie chciałem już tam dłużej pracować - więc czekałem aż mi zapłacą za to, żebym sobie poszedł. No i w końcu zdecydowali się zapłacić :) Teraz jestem jednym z najlepiej zarabiających bezrobotnych w Polsce. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Cytat dnia 14.05.04, 09:15 No - z tym odpoczywaniem, to nie tak prędko. Trzeba się do egzaminów przygotować i za jakąś robotą rozglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Cytat dnia 14.05.04, 22:52 ralston napisał: > No - z tym odpoczywaniem, to nie tak prędko. Trzeba się do egzaminów > przygotować i za jakąś robotą rozglądać. Nie przeciągaj tego, bardzo Cię namawiam. Czy Twój stary adres mailowy działa? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Cytat dnia 15.05.04, 19:32 habitus napisała: > ralston napisał: > > > No - z tym odpoczywaniem, to nie tak prędko. Trzeba się do egzaminów > > przygotować i za jakąś robotą rozglądać. > > Nie przeciągaj tego, bardzo Cię namawiam. Czy Twój stary adres mailowy działa? > Jeszcze przez kilka najbliższych dni, ale najlepiej wysyłać na gazetową pocztę - nie wiem kiedy mnie odłączą... Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Cytat dnia 14.05.04, 09:20 ralston napisał: > Teraz jestem jednym z najlepiej zarabiających bezrobotnych w Polsce. :)) ... kurcze... w stolicy nawet bezrobotni więcej zarabiają... gdzie ta sprawiedliwość? :) _____________________________ *zimny maj, zimny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Cytat dnia 20.06.06, 13:12 aanneett napisała: > ralston napisał: > > > Teraz jestem jednym z najlepiej zarabiających bezrobotnych w Polsce. :)) > > ... kurcze... w stolicy nawet bezrobotni więcej zarabiają... gdzie ta > sprawiedliwość? :) > > _____________________________ > *zimny maj, zimny kraj... Fakt - nie ma sprawiedliwości. Nawet mi wtedy nie dali sobie tym bezrobotnym pobyć. Liczyłem na porządne wakacje a tymczasem do roboty musiałem pójść zanim mi się poprzednia umowa skończyła. A teraz to już nawet nie wiem w co najpierw ręce wkładać. Może by się tak znów na czas jakiś na bezrobocie wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Z dzisiejszej poczty 10.05.05, 14:11 Z wykładu z anatomii: - Żeby człowieka dobrze poznać, trzeba go pokroić. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Z dzisiejszej poczty 20.06.05, 01:13 ralston napisał: > - Żeby człowieka dobrze poznać, trzeba go pokroić. to juz wiem czemu jestem taka nietowarzyska:> Odpowiedz Link Zgłoś
awee lekka modyfikacja 20.06.05, 00:31 ralston napisał: > - Co robisz? > - Nic. > - Niezłe zajecie. > - Niezłe... Ale jaka konkurencja... - Robisz coś teraz czy nie ? - Zawsze coś robię. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: lekka modyfikacja 20.06.05, 17:37 awee napisała: >nic też jest po coś Coś też jest po coś, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: lekka modyfikacja 20.06.05, 17:47 > Coś też jest po coś, prawda? A czy ktoś jest po kogoś? (szykuje się laicka rozmowa na nowy wiek) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: lekka modyfikacja 20.06.05, 18:00 wdv napisał: > A czy ktoś jest po kogoś? No pewnie. Jest matka po Kazia. (przedszkolne) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: lekka modyfikacja 21.06.05, 00:19 aand napisał: > Coś też jest po coś, prawda? Prawda (tylko niewiadomo, po co:) Swoją drogą bardzo dobrze zadane pytanie. Sprowadzające właściwie do jednej odpowiedzi. Zastanawiam się tylko, która to będzie z tych trzech prawd :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Cytat dnia 20.06.06, 20:09 Jeden z polskich piłkarzy powiedział, że przegrywali bo koszulki były za ciasne. Powiedział to jeden z uczestników poprzedniego mundialu. Krąg podejrzanych zawęża się do czterech... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Cytat dnia 20.06.06, 20:16 I jeszcze: - Śpieszmy się kibicować, tak szybko odpadają Odpowiedz Link Zgłoś
bijou87 Re: Cytat dnia 21.06.06, 13:38 to może ja coś dorzucę :> "Czasem wydaje nam się, że myślimy, że nie myslimy, ale myślimy - podczas gdy naprawdę to nie myślimy. Myśl to potęga." Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Cytat dnia 28.06.06, 14:15 No weapon has ever settled a moral problem. It can impose a solution but it cannot guarantee it to be a just one. – Ernest Hemingway Odpowiedz Link Zgłoś
sto_bajek Re: Cytat dnia 28.06.06, 15:29 "To jest podatnik, który już nie żyje od dwóch lat. W postępowaniu mają nawet kopię jego aktu zgonu, ale on i tak wciąż jeszcze co jakiś czas wystawia jakąś fakturę." Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Cytat dnia 28.06.06, 22:08 W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu Mariusz Piekarski. Były piłkarz. Z B. Odpowiedz Link Zgłoś