IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 21:36
Macie dużo czasu wolnego i lubicie podróże? To znaczy, że możecie być idealnym kandydatem na ambasadora fabryki przyjemności Wedel. A jeśli jeszcze do tego lubicie słodkości Wedla, to na pewno powinniście odwiedzić stronę ambasador.wedel.pl/ i zgłosić swoją kandydaturę.
Obserwuj wątek
    • Gość: magja Re: Podróże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 21:29
      Raz kozie śmierć :) Jutro upływa termin składania aplikacji. CV napisałam, jeszcze tylko filmik (pooglądałam trochę konkurencję ;) i będę trzymać za siebie kciuki. Mnie się ten pomysł strasznie podoba - nie tylko ze względu na kasę, ale przede wszystkim ze względu na możliwość podróżowania.
    • gosia-zosia Re: Podróże 31.05.11, 22:17
      moja siostra wysłała tam swoją aplikację i już jej filmik hula od kilku dni po youtube. swoją drogą fajnie ton sobie Wedel wymyślił, żeby poszukać takiego ambasadora fabryki przyjemności - na pewno zgłosi się do nich mnóstwo oryginalnych ludzi. ciekawe, kogo wybiorą i w jaki sposób się dowiemy o ich wyborze:)
    • miluu-usia Re: Podróże 21.06.11, 20:37
      Wejdźcie na stronę culture.pl piszą wiele ciekawych rzeczy m.in. o realizowaniu polskich przedstawień w Europie..:)
      • Gość: alfik Re: Podróże IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.12, 16:00
        jak już sobie doradzamy to pamiętajcie o uruchomieniu roamingu w telefonach i kupieniu pakietów obniżających koszta połączeń, żeby nie było zaskoczenia. Do tego najlepsza jest wg mnie Heyah, nie ma pakietów na połączenia zagraniczne, a taniej niż w Heyah nie ma nigdzie. 59gr/min z Polski do UE czy USA a z Unii 1zł/min za wychodzące i 49gr/min za przychodzące.
    • Gość: Antonio Re: Podr?e IP: *.gnulinx.org 31.05.12, 15:28
      Film Czarnobyl - Reaktor strachu (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Jame Re: Podr?e IP: 41.191.32.* 27.07.12, 14:11
      Juz mozna obejrzec film O polnocy w Paryzu (2011) online!
    • Gość: Danny Re: Podr?e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 12:19
      Juz mozna obejrzec film Ĺ?cigana (2011) online!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka