habitus 24.05.04, 11:37 Jest w Krynicy Górskiej. Pogoda barowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: SMS od PoziomKa 24.05.04, 11:38 Przekaż pozdrowienia od nas. A skoro już jest w barze, to niech i za nas szklanicę Żubra wzniesie ;) A wraca kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: SMS od PoziomKa 24.05.04, 11:39 ralston napisał: > Przekaż pozdrowienia od nas. A skoro już jest w barze, to niech i za nas > szklanicę Żubra wzniesie ;) > A wraca kiedy? 1 czerwca. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: SMS od PoziomKa 24.05.04, 11:40 ralston napisał: > Przekaż pozdrowienia od nas. A skoro już jest w barze, to niech i za nas > szklanicę Żubra wzniesie ;) > A wraca kiedy? I niech wody zdrojowej za nasze zdrowie niech się napije. Też :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus PoziomK odpozdrawia. 24.05.04, 11:47 Ma tydzień bez komputera. Zgroza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: PoziomK odpozdrawia. 24.05.04, 11:49 Jak wróci, trzeba go będzie reanimować :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: PoziomK odpozdrawia. 24.05.04, 11:51 ralston napisał: > Jak wróci, trzeba go będzie reanimować :) To Poziomk był animowany??? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: SMS od PoziomKa 30.05.04, 17:42 ralston napisał: > Przekaż pozdrowienia od nas. A skoro już jest w barze, to niech i za nas > szklanicę Żubra wzniesie ;) > A wraca kiedy? BAR był.... :)) a raczej integracje.... :)) Wieczorki koncerty przy zespole JEDEN OSIEM L, a raczej JEDEN I PÓŁ L (litra) :))))) a na poważnie.... jak stąd wyjeżdżałem to nie chciało mi się jechać, a potem ciężko było wracać, nie chodzi już o te Jeden i pół ale o atmosfere i to po co tam pojechałem Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: SMS od PoziomKa 24.05.04, 19:02 habitus napisała: > Jest w Krynicy Górskiej. Pogoda barowa. Gdyby byl w Zakopcu to moglby pojsc na stok na narty;) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: SMS od PoziomKa 30.05.04, 17:36 habitus napisała: > Jest w Krynicy Górskiej. Pogoda barowa. > Już jezdem :)) spowrotem Z Białego wyjechałem to była wiosna, przyjechałem do Krynicy a tam śnieg. Może biało się nie zrobiło ale sypało równo. Po 2 dniach było lepiej ale raz deszcz, raz słońce... w sumie nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś