Dodaj do ulubionych

Potrzebuję pomocy-gdzie kupic?

04.10.11, 17:01
Magiczny domek na drzewie ,pędzące zwierzątko i odrzutowiec?Ten oststni znalazłam tylko na alegro reszty nigdzie nie mogę znależc:(najlepiej stacjonarnie.Dzięki.
Obserwuj wątek
    • ktosco Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 04.10.11, 19:04
      Czy chodzi o to drzewo ?

[img]https://trus.imageg.net/graphics/product_images/pTRU1-10148804dt.jpg[/img]

[img]https://trus.imageg.net/graphics/product_images/pTRU1-10148804_alternate1_dt.jpg[/img]

To nowosc, ja jeszcze nie widzialam tego w sklepach stacionarnych. Z jakiego jestes miasta ?
      • julka-4 Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 04.10.11, 19:10
        Tak.Katowice.Młoda zaczyna robic listę prezentów na święta:)Zaczynam się rozglądac:)
        • a_anetasz Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 04.10.11, 19:24
          Ja go widziałam w L.Eclercu w Warszawie , samolot również był, ale ceny nie znam.
          Jak to ma być prezent dopiero na święta to się wstrzymaj, może będą promocje przed świętami - tak jak w tamtym roku ;)
          • julka-4 Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 04.10.11, 19:32
            Dzięki:)O promocjach wiem ,poprostu chcę się trochę zorientowac cenowo-bo obawiam się czy moje finanse to wytrzymają;)
            • mgwelle Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 05.10.11, 00:08
              Ja to drzewo widziałam w kilku sklepach ale cenę sprawdziłam tylko w jednym 179 zł. Nie interesuję się tym bardzo bo moja córka chyba oszalała na punkcie lalek monster high (niestety) Już chyba sama będę kupować lpski :(
              • a_anetasz Re: mgwelle 05.10.11, 08:43
                U mnie jest to samo lalki Monster high górą (dla mnie są obrzydliwe) ale jedną kupiłam ;) A lps kupuje dla siebie - jakieś hobby trzeba mieć ;)
                • mgwelle Re: mgwelle 05.10.11, 15:08
                  No tak hobby trzeba mieć...Może moja młodsza będzie zbierała choć dla niej to już chyba nie jest atrakcyjne. Narazie kupuję dla siebie i nie zanosi się żeby mi miało mi to minąć.
    • barbaiz Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 05.10.11, 08:31
      jeżeli jesteś z Katowic to drzewo jest w sklepie Fido na oś 1000-lecia\ sklep Belg - na górze jest ogromny zabawkowy, po 250zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka