julka-4 04.10.11, 17:01 Magiczny domek na drzewie ,pędzące zwierzątko i odrzutowiec?Ten oststni znalazłam tylko na alegro reszty nigdzie nie mogę znależc:(najlepiej stacjonarnie.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosco Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 04.10.11, 19:04 Czy chodzi o to drzewo ? [img]https://trus.imageg.net/graphics/product_images/pTRU1-10148804dt.jpg[/img] [img]https://trus.imageg.net/graphics/product_images/pTRU1-10148804_alternate1_dt.jpg[/img] To nowosc, ja jeszcze nie widzialam tego w sklepach stacionarnych. Z jakiego jestes miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 04.10.11, 19:10 Tak.Katowice.Młoda zaczyna robic listę prezentów na święta:)Zaczynam się rozglądac:) Odpowiedz Link Zgłoś
a_anetasz Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 04.10.11, 19:24 Ja go widziałam w L.Eclercu w Warszawie , samolot również był, ale ceny nie znam. Jak to ma być prezent dopiero na święta to się wstrzymaj, może będą promocje przed świętami - tak jak w tamtym roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 04.10.11, 19:32 Dzięki:)O promocjach wiem ,poprostu chcę się trochę zorientowac cenowo-bo obawiam się czy moje finanse to wytrzymają;) Odpowiedz Link Zgłoś
mgwelle Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 05.10.11, 00:08 Ja to drzewo widziałam w kilku sklepach ale cenę sprawdziłam tylko w jednym 179 zł. Nie interesuję się tym bardzo bo moja córka chyba oszalała na punkcie lalek monster high (niestety) Już chyba sama będę kupować lpski :( Odpowiedz Link Zgłoś
a_anetasz Re: mgwelle 05.10.11, 08:43 U mnie jest to samo lalki Monster high górą (dla mnie są obrzydliwe) ale jedną kupiłam ;) A lps kupuje dla siebie - jakieś hobby trzeba mieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mgwelle Re: mgwelle 05.10.11, 15:08 No tak hobby trzeba mieć...Może moja młodsza będzie zbierała choć dla niej to już chyba nie jest atrakcyjne. Narazie kupuję dla siebie i nie zanosi się żeby mi miało mi to minąć. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaiz Re: Potrzebuję pomocy-gdzie kupic? 05.10.11, 08:31 jeżeli jesteś z Katowic to drzewo jest w sklepie Fido na oś 1000-lecia\ sklep Belg - na górze jest ogromny zabawkowy, po 250zł Odpowiedz Link Zgłoś