Dodaj do ulubionych

Czego sie boisz SUNNYPOL?

IP: 195.94.213.* 12.06.01, 14:33
i czy jesli, jak sama piszesz jestes sama (co w ogole nie znaczy "samotna"), bo
sie boisz, to czy jest to do konca twoja decyzja, czy tylko chcesz wierzyc, ze
to Twoj wybor? i czy boisz sie, ze pokochasz nie tego, czy ze tego "jedynego" w
ogole nie spotkasz, albo bedzie rozesmiany pomykal dorozka z Grazyna
Szapolowska czyli "jest tak idealny, ze zero szans, ze mnie w ogole dostrzeze w
tlumie"

CZEGO SIE BOISZ SUNNYPOL?
Obserwuj wątek
    • Gość: sunnypol do Mariposa IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 12.06.01, 16:15
      Boje sie ze ktoś odejdzie,w kazdym sensie.
      Czy uważasz ze takie osobiste listy powinno sie pisać na forum? Zwłasza
      skierowane do konkretnej osoby? Jeżeli chcesz to w rozmowie do Kasi zostawial
      swoj nr GG.
      Pozdrawiam
      • mariposa Re: do Mariposa 13.06.01, 08:27
        pomimo zludzenia publicznego ekshibicjonizmu takie forum daje chyba wieksze
        poczucie anonimowosci niz prywatny mail. no i nie musisz kazdemu pisac o tym
        samym, bo czyatjac Twoje wypowiedzi reszta wie mniej wiecej w jakim jestes
        nastroju, jakie masz watpliwosci i o czym chcesz pogadac. zawsze zreszta mozesz
        zmienic nick'a i zniknac na zawsze ;-).
        sama nie wiem......
        bo po co tak wlasciwie ludzie wymyslili forum?
        • Gość: sunnypol Re: do Mariposa IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 13.06.01, 09:38
          Forum - oznacza ze kazdy moze sie wypowiedzieć ,ale na jakiś temat a to pytanie
          bylo skierowane tylko i wyłącznie do mnie i nie byloby sensu aby inni brali
          udzial w dyskusji gdy nie wiedzą o co chodzi:)Jakbym napisała wielkimi literami
          Mariposa z czym masz problem .... to też nie byłabyś zachwycona :))))) I albo
          pisałabyś pobieżnie albo wcale.A nie o to chodzi.Nica można zmienić ale to już
          inna sprawa i kojaży mi sie z brakiem odwagi .Z osobą która boi sie przyznać do
          swoich myśli i gdy inni go krytykują to nagle zmienia sie w inną osobę.
          Możesz mi powiedzieć dlaczego jesteś tak bojowo do mnie nastawiona ?
          Pozdrawiam
          • mariposa Re: do Mariposa 13.06.01, 09:52
            bojowo?????
            ja bym powiedziala, ze wrecz przeciwnie!!! objaw mojego zainteresowania Twoja
            osoba, mozesz uznac za prawdziwy komplement! to znaczy, ze uwazam, ze mozna i
            warto z Toba wymieniac opinie.
            a artykulujac moj problem wielkimi literami, to kto wie, moze zrobilabys mi
            spora przysluge, a moze i nie... tego nie wiem.
            w kazdym razie zapewniam o sympatii z mojej strony i zycze przyjemnego dnia!
            • Gość: sunnypol Re: do Mariposa IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 13.06.01, 12:11
              Hej :)
              Bardzo mi miło:) Bardzo mnie tym zaskoczyłaś, bo ja odebrałam te wcześniejsze
              maile wręcz przeciwnie :).I szczeże powiedziawszy nie chcialam z nikim
              prowadzić jakieś nieprzyjemnej dyskusji.Dziekuje za mail.Odpisze.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka