freewolf 30.05.04, 18:08 Tego na tym forum jeszcze nie było, więc czas założyć. Moje pierwsze zażalenie: Albo mi się wzrok pogarsza, albo Czarny coraz mniej pisze... Poza tym, Dzikiej też ostatnio ni widu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 20:56 Jak sie pojawiam na forum to wszyscy sa bardzo zajeci i przychodza tylko wtedy gdy mnie nie ma. To niesprawiedliwe;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:18 anahella napisała: > Jak sie pojawiam na forum to wszyscy sa bardzo zajeci i przychodza tylko wtedy > gdy mnie nie ma. To niesprawiedliwe;) Wpisuję się i nie mogę doczekać odpowiedzi. A nie mam czasu tak tkwić gapiąc się w ekran bo jestem człekiem zapracowanym. Zażalam się na brak odpowiedzi na moje posty. Zaznaczam - zależy mi na odpowiedziach życzliwych, dowcipnych i bez wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:25 habitus napisała: > > Wpisuję się i nie mogę doczekać odpowiedzi. A nie mam czasu tak tkwić gapiąc > się w ekran bo jestem człekiem zapracowanym. Zażalam się na brak odpowiedzi na > moje posty. Zaznaczam - zależy mi na odpowiedziach życzliwych, dowcipnych i bez Prawda. To trafiony zarzut w stosunku do mnie. Niestety skończyło mi się zimowe lenistwo i mam przed pracą pół godziny przy kawie a po pracy ręce same osuwają się pod biurko. Co robić? Przestać w ogóle forum TT odwiedzać? Myślę, że na żarliwe dyskusje powinniśmy się częściej umawiać na czata. > wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:28 O prosze! Ledwo wpisala sie do ksiegi to sie okazalo ze dwie osoby sa na forum w tym samym czasie co ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:30 anahella napisała: > O prosze! Ledwo wpisala sie do ksiegi to sie okazalo ze dwie osoby sa na forum > w tym samym czasie co ja:) No widzisz!! I teraz co, musisz słowo "nigdy" zamienić na "najczęściej" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:38 habitus napisała: > No widzisz!! I teraz co, musisz słowo "nigdy" zamienić na "najczęściej" :)))) Jasne, dwa dni temu obiecalam sobie, ze nigdy nie wezme zadnego kredytu;) A dzis juz kombinuje z ktorym bankiem zwiazac sie na parenascie miesiecy:> Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:29 ogabignac napisał: > habitus napisała: > > > > Wpisuję się i nie mogę doczekać odpowiedzi. A nie mam czasu tak tkwić gapi > ąc > > się w ekran bo jestem człekiem zapracowanym. Zażalam się na brak odpowiedz > i > na > > moje posty. Zaznaczam - zależy mi na odpowiedziach życzliwych, dowcipnych > i > bez > > Prawda. To trafiony zarzut w stosunku do mnie. > Niestety skończyło mi się zimowe lenistwo i mam przed pracą pół godziny przy > kawie a po pracy ręce same osuwają się pod biurko. Co robić? > Przestać w ogóle forum TT odwiedzać? > Myślę, że na żarliwe dyskusje powinniśmy się częściej umawiać na czata. > > > wyzwisk. Ogi, pretensje były ogólne a nie do Ciebie :))) Bardziej one są do mojego braku cierpliwości niż o co inkszejszego.... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:37 Ale jest wyjście. Jak już se kupię te pierwszą w życiu komórkę to od razu taką z łączem internetowym. Będę mógł sobie do Was poklikać podczas jazdy metrem do pracy; w sumie dobre 1,5 godzinny dziennie więcej;) PS. Też boleję nad tym, że rzucam temat i znikam ale ta specyfika pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:39 ogabignac napisał: > PS. Też boleję nad tym, że rzucam temat i znikam ale ta specyfika pracy... Jestes testerem jakosci w fabryce czapek-niewidek?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:45 anahella napisała: > ogabignac napisał: > > > PS. Też boleję nad tym, że rzucam temat i znikam ale ta specyfika pracy... > > Jestes testerem jakosci w fabryce czapek-niewidek?;) Nieee. To raczej obszar warkotu wiertarek i betoniarek, kurzu cementowego, piwska i ogólnobudowlanego zamieszania. Gdzie tam komu do internetu;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:40 ogabignac napisał: > Ale jest wyjście. > Jak już se kupię te pierwszą w życiu komórkę to od razu taką z łączem > internetowym. Będę mógł sobie do Was poklikać podczas jazdy metrem do pracy; > w sumie dobre 1,5 godzinny dziennie więcej;) > PS. Też boleję nad tym, że rzucam temat i znikam ale ta specyfika pracy... Z góry ostrzegam. Rachunki za takie użytkowanie komórki (przynajmniej w Polsce) bywają kosmiczne. :) Można spróbować wlan - w cywilizowanych krajach w metrze jest już dostępny. I to za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:41 anahella napisała: Jak sie pojawiam na forum to wszyscy sa bardzo zajeci i przychodza tylko wtedy gdy mnie nie ma. To niesprawiedliwe;) Wniosek: To może rozpisać jakiś grafik :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:42 awee napisała: > Wniosek: > To może rozpisać jakiś grafik :) Świetny pomysł. I najlepiej ustawić go tak, żeby zawsze na forum była tylko 1 osoba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:45 awee napisała: > Wniosek: > To może rozpisać jakiś grafik :) :))))))))))))))) Albo napiszcie zbiorowa petycje do szefa IT w mojej firmie, zeby dal mi na te okolicznosc dostep do www;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:46 anahella napisała: > :))))))))))))))) Albo napiszcie zbiorowa petycje do szefa IT w mojej firmie, > zeby dal mi na te okolicznosc dostep do www;) Nie ma sprawy. Prosimy o wzorzec petycji. Przy okazji możemy go też poprosić o podwyżkę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:51 freewolf napisał: > > Nie ma sprawy. Prosimy o wzorzec petycji. Przy okazji możemy go też poprosić > o > podwyżkę. :) Podejrzewam ze szef dzialu IT predzej by sie zgodzil na moja podwyzke niz na dostep do www:) Dlatego ze on nie ma ze mna w sprawie mojej placy nic wspolnego. Rownie dobrze moznaby prosic o podwyzke dla mnie szefa reklamy czy firmy ochroniarskiej, ktora dla nas pracuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 21:54 anahella napisała: > Podejrzewam ze szef dzialu IT predzej by sie zgodzil na moja podwyzke niz na > dostep do www:) Dlatego ze on nie ma ze mna w sprawie mojej placy nic > wspolnego. Rownie dobrze moznaby prosic o podwyzke dla mnie szefa reklamy czy > firmy ochroniarskiej, ktora dla nas pracuje:) A nie słyszałaś nigdy o lobbingu? Gdy oni wszyscy wstawią się za Tobą u Twojego szefa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 30.05.04, 22:08 freewolf napisał: > A nie słyszałaś nigdy o lobbingu? > Gdy oni wszyscy wstawią się za Tobą u Twojego szefa... :) Wiesz co? Latwiej bedzie gdy Ty podpiszesz mi podwyzke, przynajmniej efekt bedzie taki sam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 31.05.04, 08:58 anahella napisała: > Wiesz co? > Latwiej bedzie gdy Ty podpiszesz mi podwyzke, przynajmniej efekt bedzie taki > sam:)))))) W takim razie podnoszę Ci pensję o dwa guziki. A żeby nie było, że jestem skąpy, dorzucę jeszcze ogryzek ołówka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Pomysł numer 2. 30.05.04, 21:31 Proponuję też obarczyć szeryfa obowiązkiem rozwiązywania tych problemów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł numer 2. 30.05.04, 21:32 freewolf napisał: > Proponuję też obarczyć szeryfa obowiązkiem rozwiązywania tych problemów. :) O, Wolf! To było brutalne!:) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Pomysł numer 2. 30.05.04, 21:38 habitus napisała: > O, Wolf! To było brutalne!:) Ale szczere. :) W sumie ktoś musi za nas odpowiadać. :) A szef z definicji to drugi po Bogu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pomysł numer 2. 30.05.04, 21:41 freewolf napisał: > W sumie ktoś musi za nas odpowiadać. :) > A szef z definicji to drugi po Bogu. :) Chcesz odejsc do Boga zastrzelony salwa smiechu Szeryfa?;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Pomysł numer 2. 31.05.04, 08:55 freewolf napisał: > (....)A szef z definicji to drugi po Bogu. :) A kto jest pierwszy po Bogu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Pomysł numer 2. 31.05.04, 08:59 awee napisała: > A kto jest pierwszy po Bogu ? :) Pierwszy po Bogu jest koń. Jakże mogło by być inaczej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Pomysł Trzeci. 30.05.04, 21:40 Zainicjować spotkania na czacie. Może ustalić jakąś pasującą dla większości konkretną godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 21:41 ogabignac napisał: > Zainicjować spotkania na czacie. > Może ustalić jakąś pasującą dla większości konkretną godzinę? A może teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 21:42 ogabignac napisał: > Może ustalić jakąś pasującą dla większości konkretną godzinę? Biorac pod uwage niechrzescijanskie godziny Twoich porannych wpisow to ja glosuje przeciwko Twojej propozycji;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 21:45 anahella napisała: > Biorac pod uwage niechrzescijanskie godziny Twoich porannych wpisow to ja > glosuje przeciwko Twojej propozycji;) W takim razie, aby wszyscy byli zadowoleni, ustalmy godzinę nie pasującą nikomu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 21:49 freewolf napisał: > W takim razie, aby wszyscy byli zadowoleni, ustalmy godzinę nie pasującą > nikomu. :) Wlasnie i wtedy bedzie sprawiedliwie;) Albo zrobmy spotakanie forumowe tak, zeby kazdemu bylo tak samo daleko. Biorac pod uwage forumkow zza roznych oceanow trzeba by bylo zarezerwowac hotel na Wybrzezu Kosci Sloniowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 21:52 habitus napisała: > 3.00 rano! :)) I myślisz, że Ormond się nie zjawi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 21:53 habitus napisała: > 3.00 rano! :)) Dla mnie bomba! Okolo tej godziny klade sie spac;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 21:58 anahella napisała: > habitus napisała: > > > 3.00 rano! :)) > > Dla mnie bomba! Okolo tej godziny klade sie spac;) > To mnie zawsze dziwiło - może to wina księżyca. Dopiero po jego zachodzie wolno Ci iść spać? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:07 ogabignac napisał: > To mnie zawsze dziwiło - może to wina księżyca. Dopiero po jego zachodzie > wolno Ci iść spać? Z tym Ksiezycem to jest tak, ze nie zawsze on zachodzi w nocy. Czasem wstaje rowno ze Sloncem i przed Sloncem zachodzi - tak jest w now, a w pelnie zachodzi w czasie zblizonym do wschodu Slonca. Ale fakt: lubie sie gapic na Ksiezyc, lubie sie zastanawiac skad sie wzial i co by bylo, gdyby nagle zniknal. Albo co by bylo z odplywami i przyplywami gdyby Ziemia miala kilka takich satelitow, jak na przyklad Mars czy Jowisz? Co do godzin moich mejli to moi znajomi maja na to teorie: widza ze nie lubie Slonca (nie opalam sie i w najgoretsze lato jestm blada), nie spie nocami i nie lubie czosnku... skojarzenia nasuwaja sie same;))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:12 anahella napisała: > Co do godzin moich mejli to moi znajomi maja na to teorie: widza ze nie lubie > Slonca (nie opalam sie i w najgoretsze lato jestm blada), nie spie nocami i nie > > lubie czosnku... skojarzenia nasuwaja sie same;))) Wampirz! Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:17 habitus napisała: > anahella napisała: > > > Co do godzin moich mejli to moi znajomi maja na to teorie: widza ze nie >>lubie > > Slonca (nie opalam sie i w najgoretsze lato jestm blada), nie spie nocami > >i nie lubie czosnku... skojarzenia nasuwaja sie same;))) > Wampirz! A jak sie trafi wampir starozakonny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:18 aand napisał: > > > A jak sie trafi wampir starozakonny? ;) Czy to jakaś specjalna odmiana wampirza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:20 habitus napisała: > Czy to jakaś specjalna odmiana wampirza? :) Chodzi o upodobania kulianrne:) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:24 anahella napisała: > Chodzi o upodobania kulianrne:) Wiem, chciałam napiętnować Aanda za antysemityzm, zanim zrobi to kto inny. Mniej życzliwy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:26 habitus napisała: > anahella napisała: > > Chodzi o upodobania kulianrne:) > Wiem, chciałam napiętnować Aanda za antysemityzm, zanim zrobi to kto inny. > Mniej życzliwy :))) Ajwaj, wielkie mi mecyje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:29 ralston napisał: > Ty..., Ty..., Ty... Antysemito!!! Rebe Ralstonie, jestem w rozpaczy... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:32 aand napisał: > ralston napisał: > > > Ty..., Ty..., Ty... Antysemito!!! > > Rebe Ralstonie, jestem w rozpaczy... ;( > > :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:42 ralston napisał: > aand napisał: > > > ralston napisał: > > > > > Ty..., Ty..., Ty... Antysemito!!! > > > > Rebe Ralstonie, jestem w rozpaczy... ;( > > > > > > > :))))))))))) Oj, koledzy doigracie się. Ja, wójt to woma mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:45 Zaraz przyjdzie Alex i wygarnie nam obu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:57 ralston napisał: > Zaraz przyjdzie Alex i wygarnie nam obu... :) E tam wygarnie. Wyśle was,zebyście się pouczyli, nazwie żałosnymi i obarczonymi kompleksami. I przytoczy wiele ogólnie znanych prawd. I nie wytłumaczycie się, że to tylko szutki. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 23:16 habitus napisała: > ralston napisał: > > > Zaraz przyjdzie Alex i wygarnie nam obu... :) > > E tam wygarnie. Wyśle was,zebyście się pouczyli, nazwie żałosnymi i >obarczonymi kompleksami. I przytoczy wiele ogólnie znanych prawd. I nie >wytłumaczycie się, że to tylko szutki. A bo tak jest, jestem niądouczony, żałozsny i mam kómpleksy. A parwda jset taka żę to gorszse nizs zbrodnia - to błąsd... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 23:27 aand napisał: > A bo tak jest, jestem niądouczony, żałozsny i mam kómpleksy. A parwda jset taka > > żę to gorszse nizs zbrodnia - to błąsd... :)))))))) Oj pożałujesz, balansujesz na cienkiej lince :)))))))) Kontakt w sprawie Wału jutro rano. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:28 aand napisał: > > Ajwaj, wielkie mi mecyje... ;) Tak, tak. A kto potem będzie latał bez koszulki, świecąc żebrami :))) Coś tam gołe obiecując? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:30 habitus napisała: > Wiem, chciałam napiętnować Aanda za antysemityzm, zanim zrobi to kto inny. > Mniej życzliwy :))) No tak - ja mam Mniej Zyczliwego na liscie ignorowanych, wiec nie grozi mi jego czytanie. Antysemitka oczywiscie nie jestem - nie oceniam ludzi po pochodzeniu kulturowym, raczej ci "inni" budza we mnie ciekawosc i chec poznania kultury. Ale czosnku i tak nie bede jesc! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:19 aand napisał: > A jak sie trafi wampir starozakonny? ;) Wlasnie, a co z wampirami greckimi - przeciez Grecy chyba tylko do lodow i truskawek nie daja czosnku:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:21 Nie wiem jak z truskawkami, ale lody czosnkowe i owszem się trafiają :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:25 ralston napisał: > Nie wiem jak z truskawkami, ale lody czosnkowe i owszem się trafiają :) ŻARTUJESZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:28 Przy najbliższym spotkaniu z którymś z trójki znajomych Greków upewnię się, że się uprzednio nie przesłyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:35 Oto cytat z wywiadu z jednym z adiunktów na UJ, co prawda nie w Grecji się z tym zetknął, ale potwierdza fakt występowania w przyrodzie lodów czosnkowych: W jednym ze stanów USA, który jest dużym producentem czosnku, co roku odbywa się festiwal czosnkowy, podczas którego wszystkie prezentowane potrawy są przyprawiane czosnkiem. Serwowane są nawet lody czosnkowe! A tutaj link: www3.uj.edu.pl/alma/alma/57/01/14.html Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:32 ralston napisał: > lody czosnkowe i owszem się trafiają :) Widzialam tez jogurt o smaku coca-coli. Do kompletu brakuje gumy do zucia o smaku kielbasy krakowskiej;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:33 anahella napisała: > ralston napisał: > > > lody czosnkowe i owszem się trafiają :) > > Widzialam tez jogurt o smaku coca-coli. Do kompletu brakuje gumy do zucia o > smaku kielbasy krakowskiej;))))) > A co byś powiedziała na śledzia w czekoladzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:42 ralston napisał: > A co byś powiedziała na śledzia w czekoladzie? :) Mysle ze takie danie byloby hitem w restauracji dla przyszlych matek;))))) Moze by zalozyc taka firme cateringowa dla ciezarnych: "dzis w promocji: za kazda zamowiona porcje sledzia w czekoladzie dostaniesz toffi z ogorkiem kiszonym gratis";)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:44 anahella napisała: > > Mysle ze takie danie byloby hitem w restauracji dla przyszlych matek;))))) Moze > > by zalozyc taka firme cateringowa dla ciezarnych: "dzis w promocji: za kazda > zamowiona porcje sledzia w czekoladzie dostaniesz toffi z ogorkiem kiszonym > gratis";)))))))) > Lub porcję kapusty kiszonej z bitą śmietaną. Promocja ważna do wyczerpania zapasów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:55 ralston napisał: > anahella napisała: > > > > Mysle ze takie danie byloby hitem w restauracji dla przyszlych matek;))))) > > Moze > > > > by zalozyc taka firme cateringowa dla ciezarnych: "dzis w promocji: za kaz > da > > zamowiona porcje sledzia w czekoladzie dostaniesz toffi z ogorkiem kiszony > m > > gratis";)))))))) > > > Lub porcję kapusty kiszonej z bitą śmietaną. Promocja ważna do wyczerpania > zapasów :)))) Eeeeeee, ja tam żarłam czereśnie. Bez dodatków. "Żarłam" jest precyzyjnym określeniem. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 22:59 Moja żona zaś wcinała kilogramami winogrona. I to bez musztardy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 23:02 ralston napisał: > Moja żona zaś wcinała kilogramami winogrona. I to bez musztardy! ;) I ja jom rozumię. Miałam tak samo z czereśniamy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 23:06 A moja kolezanka jadla wszystko:) W ciazy miala ksywe "odkurzacz":) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 23:12 Ja kiedyś zjadłem boczek z dżemem. Żeby kolegom w akademiku apetyt odebrać. Użyłem tak naprawdę powideł śliwkowych. Nawet niezłe było. Na Litwie ponoć się jada takie kombinacje jak wędliny lub wędzone ryby z miodem... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 23:17 ralston napisał: > Ja kiedyś zjadłem boczek z dżemem. Żeby kolegom w akademiku apetyt odebrać. > Użyłem tak naprawdę powideł śliwkowych. Nawet niezłe było. Na Litwie ponoć się > jada takie kombinacje jak wędliny lub wędzone ryby z miodem... A boczek z grilla z miodem obił Ci się o zęby? :) Mój brat i jego kolega utuczyli się przez miesiąc do wspólnej wagi 200 kg przez miesiąc wakacji. A był to deszczowy lipiec, więc popijali wodą ognistą, która przecież rozgrzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Pomysł Trzeci. 30.05.04, 23:24 habitus napisała: > A boczek z grilla z miodem obił Ci się o zęby? :) Nie. Ale żeberka na miodzie już przyrządzałem. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 31.05.04, 22:18 ja bardzo przepraszam.. ale czy Ty Wilku coś sugerujesz? jeśli tak, to komuś muszę obciąć języczek.. a przynajmniej skrócić o połowę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 31.05.04, 23:04 czarnyaniolek napisał: > ja bardzo przepraszam.. ale czy Ty Wilku coś sugerujesz? > jeśli tak, to komuś muszę obciąć języczek.. a przynajmniej skrócić o połowę ;) Ja???? Przecież ja niewinny jak owieczka!!!! :] Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 31.05.04, 23:27 taaaa.... Tylko Ty uważaj, co tę owieczkę nie zjedzą wilki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Księga wniosków, skargów, życzeniów i zażalen 01.06.04, 13:57 czarnyaniolek napisał: > taaaa.... Tylko Ty uważaj, co tę owieczkę nie zjedzą wilki ;) Spoko, mam już spory zapas tojadu mordownika. :) I jeszcze dużo aluzji w rękawie. :) Odpowiedz Link Zgłoś