16.12.11, 06:38
jak traci się wszystkie dane w kompie - będąc zmęczonym nieustannym włażeniem na pulpit propozycji zainstalowania najnowszej MF, wyraża się wreszcie na nią zgodę.;
Cholera jasna psiakrew. Zaufałam Sejfowi tożsamości, że bezpiecznie przechowa wszystkie hasła. Do kont bankowych, do poczty, na forum, do wielu innych. Wsio paszło w cziorty. Nie zabezpieczyłam sobie kopii.

jak odzyskuje się hasło - po nerwowych próbach odzyskania bierze się tabletkę na uspokojenie. Odkłada się sprawę na potem. Potem myśli się ot tak, niezobowiązująco, jakie hasło przyznałabym macie.hari. Eureka ! :)))

Z pozostałymi, ten knyf zawodzi. Intensywnie myślę.
Obserwuj wątek
    • matta.hari Re: Know-how 16.12.11, 06:53
      jak bez specjalnych starań, pozywać się kasy - można było kupić papiery wartościowe w 2007 r.

a dzisiaj? - można sobie kupić Samsunga z internetem w miksie, solidnie doładować i zapomnieć o fakcie zakupu na dwa dni. Potem zająć się konfigurowaniem i stwierdzić, że na koncie jest tylko 2,07 zł. A dlaczego? Bo aparat gorliwie aktualizował sobie co się tylko dało w inter.
    • zbyfauch A ja myślałem, że o psi będzie... 16.12.11, 09:29
      co to wie, hau.

A w temacie, coby się nie uhaślić naśmierć zainicjowałem projekt unifikacji wszelkich (na ile to możliwe) passwordów, haseł tudzież pinów. Wiem, że takiemu szpionowi czy terroryście (czy właściciel złośliwego terriera to terrierysta?) wystarczy zdobyć jednego "sezama", coby mnie wyzerować nieomal wszędzie, niemniej sędziwemu łbu łatwiej z jednym.

P.S.
      Piesek galanty, Xsiężniczko.
      • matta.hari Re: A ja myślałem, że o psi będzie... 16.12.11, 15:29
        Dziękuję Xiążę.
        Niech czas jak dotąd będzie dla Ciebie łaskawy :),
        do ciągu liczb dodajesz następną ?
        • kanuk Re: A ja myślałem, że o psi będzie... 18.12.11, 05:37
          36,6
          goraczka sobotniej nocy.
          offtopicznie
          • matta.hari Re: A ja myślałem, że o psi będzie... 18.12.11, 06:16
            > goraczka 36,6
            za to leniwa myśl chyżo biegnie na peryferia centralne...;)
            oxymoronOfficznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka