Gość: Walentynka IP: *.icpnet.pl 18.01.12, 19:41 Wspaniały prezent na Walentynki, zmysłowy kalendarz już o 1zł! allegro.pl/prezent-na-walentynki-jedyny-i-wymowny-gratis-i2055727107.html?source=oo#tabsAnchor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norbert299 Re: Prezent na Walentynki 23.01.12, 21:32 Jeśli chodzi o fajne prezenty na Walentynki to według mnie idealny jest ten: www.podarkinakartki.pl/p195_kolacja_dla_dwojga_w_jaskini_wierzchowskiej.html Romantyczna kolacja dla dwojga - jeszcze w takim miejscu. Zapewni to elegancki, fascynujący i romantyczny wieczór, o którym przez bardzo długi czas nie zapomnicie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
firosetta6 Re: Prezent na Walentynki 31.01.12, 15:07 to oferta zakupów grupowych, dosyć niekonwencjonalna , ale może właśnie o to chodzi?... citeam.pl/oferty/warszawa/extremalne-walentynki-martjack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Prezent na Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 13:28 Myślę,że jednak biżuteria jest zdecydowanie najlepszym pomysłem na prezent dla kobiety. Sam zastanawiam sie nad jakimś fajnym kompletem z okazji Walentynek. Kupię na www.Sklep.Sambora.pl bo maja szeroki wybór i atrakcyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanowy.janusz Re: Prezent na Walentynki 05.02.13, 10:34 Jakbym mial kupowac prezent to poszedlbym z dziewczyna do jakiejs restauracji! Odpowiedz Link Zgłoś
aniafilmex Re: Prezent na Walentynki 08.02.13, 13:02 Fajnym prezentem na Walentynki, poprzedzającym emocjonalny wieczór jest zabawa zorganizowana przez Cinema City, specjalnie z okazji Walentynek! :-) Ja już zrobiłam swój film i świetnie się przy tym bawiłam. Polecam! sprezentujsie.cinema-city.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek Re: Prezent na Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.12, 13:05 ja żonie kupiłem takie serduszko i mam nadzieje że jej się spodoba mrjoy.pl/do/item/LEWSERC/Lewitujace-Serduszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szella Re: Prezent na Walentynki IP: *.net.pbthawe.eu 30.01.12, 11:30 hehe, powiem ci ze mozna go nawet dostac za darmo ;) www.facebook.com/events/176376382467224/ . tylko trzeba poglowkowac i cos fajnego napisac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexia312 Re: Prezent na Walentynki IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.12, 16:56 Poducha w serducha :D www.artillo.pl/product/w-serduszka,13874.html Podoba Wam się ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
atelier_masazu Re: Prezent na Walentynki 31.01.12, 18:23 Oferuję karty upominkowe na masaż - idealny prezent na każdą okazję! Karta może zostać przygotowana w ozdobnym, okolicznościowym etui. Może zostać wysłana pocztą na wskazany adres lub odebrana osobiście. Dzięki temu może być prezentem anonimowym lub niespodzianką. Mogę także w Twoim imieniu zatelefonować do wskazanej osoby i zaprosić ją na masaż sprezentowany przez Ciebie (z podaniem Twojego imienia lub bez). Przyjmuję płatności przelewem i kartą płatniczą (także kredytową) on-line. Zapraszam na stronę internetową www.atelier-masazu.pl i do kontaktu telefonicznego: +48 79 85 69 180. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Re: Prezent na Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.12, 14:05 Fajny prezent. Ja poznałam swojego chłopaka jakieś 2 lata temu przed walentynkami i pierwszy film jaki razem oglądaliśmy to były "krwawe walentynki" więc w tym roku dostanie ode mnie piłe <podobną do tej z filmu:D > www.narzedziowy.pl/25887_MAKITA-Elektryczna-pila-lancuchowa-UC3030A.html Z jednej strony będzie to fajne nawiązanie do tego filmu a z drugiej strony mu się przyda bo ta którą ma się psuje..... Powodzenia wszystkim z szukaniem prezentów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Prezent na Walentynki IP: 193.104.164.* 02.02.12, 18:00 to tylko uważaj, żeby od razu nie zaczął z tą piłą szaleć ;) a innych poszukujących pomysłów na prezenty walentynkowe zapraszam do odwiedzenia mojego bloga o prezentach, gdzie dziś zaczął się specjalny cykl z tej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Prezent na Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 19:46 jestem praktyczny i lubię praktyczne dobrze dobrane prezenty. Nawet na Walentynki można coś takiego kopić i odnieść sukces:))) Moja Pani lubi wszelkie odcienie fioletu. Kupię jej więc coś w jej ukochanym kolorze i praktyczne i eleganckie. Ciekaw jestem czy inne Panie chciałyby dostać taki prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
rogalik333 Re: Prezent na Walentynki 08.02.12, 00:56 Ja dostałam rok temu cudowną herbatę zw sklepu dolina herbaty i to był jeden z bardziej udanych prezentów. Zarazem praktyczny i romantyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumia23 Re: Prezent na Walentynki IP: *.icpnet.pl 10.02.12, 12:13 Mnie by ucieszył taki drobiazg: mrjoygadzety.blogspot.com/2012/02/lustereczko-powiedz-przecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_m_zuza_m Re: Prezent na Walentynki 10.02.12, 15:52 A co to? Darmowa powierzchnia reklamowa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margotta77 Re: Prezent na Walentynki 10.02.12, 18:43 Ja bym chciała spędzić ten dzień wyjątkowo, razem. Wyjść do kina, restauracji, ewentualnie kolacja w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubarta Re: Prezent na Walentynki 13.02.12, 17:32 Idealnym prezentem walentynkowym dla dwojga może być romantyczna sesja zdjęciowa: www.podarkinakartki.pl/p352_sesja_zdjeciowa_dla_zakochanych.html Możecie umówić się na nią w dowolnym momencie, gdy będziecie mieć wolny czas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezent na Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 20:06 A ja wybieram się na darmowy czat na wrozbiarstwo.jimdo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KochajacyMąż Re: Prezent na Walentynki IP: *.icpnet.pl 13.02.12, 21:02 Ja w zeszłym roku kupiłem narzeczonej (dzisiaj już żonie :) ) mrjoy.pl/do/item/PERLASZM/Perla-Szczescia-i-Mi Super sie ucieszyla, że az sie poplakala.... Fajny prezent i nadaje sie nietylko na walentynki:) Na tegoroczne walentynki dostanie pimente.pl/do/item/5001-1/Girona Wiem ze chciala te bluzke kupic a ja ją jak zwykle wyprzedzilem i mam nadzieje ze bedzie mile zaskoczona :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.nowak88 Re: Prezent na Walentynki 01.06.12, 10:25 Serce :) www.e-kalia.pl/swiece/dzien-mamy/swieca-serce-duze.html Odpowiedz Link Zgłoś
crystalcityonline Re: Prezent na Walentynki 01.06.12, 12:53 Wspaniały prezent na Walentykni -> piękna róża, kwiat miłości wygrawerowana w kryszałowej statuetce z osobistą dedykacją :) zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla_faceta Re: Prezent na Walentynki IP: *.devs.futuro.pl 01.06.12, 18:54 A dla faceta może telewizja? Na przykład www.andrino.pl ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Prezent na Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 10:42 Walentynki??? Teraz to już chyba Dzień Ojca! www.ekrawat.pl Super prezenty! Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskim_targiem Re: Prezent na Walentynki 14.06.12, 11:12 krawat na dzień taty? oklepane strasznie. wolałabym mu kupić tshirt nike naszej reprezentacji :) fajna pamiątka z euro. na koszulki.com można sobie coś takiego zamówić z własnym napisem. wiadomo, że wręczenie takiego upominku raczej przed dniem taty, ale radość z tego nie mniejsza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Prezent na Walentynki IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.12, 11:50 Najlepsze pomysły na wolny czas: Weekend za miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrobi04 Re: Prezent na Walentynki IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.13, 14:51 zapewniam, ze taki prezent jak koszula zawsze się sprawdza! ja wybieram zazwyczaj ciuchy wygodne, ale także ciekawe wzory. Duńska firma Anerkjendt ma świetne propozycje, są dostępne już w Polsce na Skoveshop.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAPNASZKUBEK Re: Prezent na Walentynki IP: *.CNet.Gawex.PL 27.01.13, 19:13 tablica.pl/oferta/walentynkowy-hit-walentynki-prezent-ID28cMZ.html piękne prezenty tylko dla was !!! Odpowiedz Link Zgłoś
formafantazja Re: Prezent na Walentynki 02.02.13, 21:13 Uroczy i wymowny ! allegro.pl/listing/user.php?us_id=12404138 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Prezent na Walentynki IP: *.dynamic.mm.pl 03.02.13, 18:52 Coraz modniejsze są książki, które można kupić także na czytnik. Np. coś romantyczno-obyczajowego www.empik.com/dworek-pod-lipami-szepielak-anna,p1049662695,ksiazka-p Czytniki Kindle są świetne i nie takie drogie. www.kindle-24.pl/ To niezły zestaw prezentowy. Odpowiedz Link Zgłoś
formafantazja Re: Prezent na Walentynki 07.02.13, 12:17 Walentynki!!! Idealnym prezentem jest urocza designerska maskotka, która jak nic innego wyrazi nasze uczucia! allegro.pl/listing/user.php?us_id=12404138 podglądnij nas na facebooku :) www.facebook.com/pages/Sku-Bunny/295083950531226?ref=ts&fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
zmywaczun Re: Prezent na Walentynki 05.02.13, 13:17 ja mam lepszy prezentL:p i już kupiłam, album "101 pozycji seksualnych i sekretne punkty", na allegro można kupić i na zakupach grupowych, w księgarni też, ale jest droższy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K... Re: Prezent na Walentynki IP: *.bemowonet.pl 07.02.13, 21:54 hej, ja na walentynki planuję sesję zdjęciową, ale potrzebuję pomocy żeby ją zdobyć, wchodźcie na FB i dorzucajcie like na nasze zdjęcie: www.facebook.com/photo.php?fbid=141334599358532&set=a.141207959371196.32408.105798746245451&type=1&theater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAriolcia90 Re: Prezent na Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 13:00 A potem jej napisz na brzuszku "śliczna jesteś" 4gift.pl/jadalne-flamastry.html :) A co dalej nie bedę podpowiadać. Chociaż wolałabym coś bardziej romantycznego niż depilacja w prezencie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzia88 Re: Prezent na Walentynki IP: *.204.60.131.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.02.13, 15:31 ja w tym roku inwestuje w fajny wyjazd dla dwojga :) uwielbiamy poznawac nowe miejsca, dlatego w połączeniu z tym świetem będzie to niesamowite przezycie :) zawsze organizujemy cos pomysłowego, a pomagaja nam w tym promocje takie jak np. www.whynotfly.pl/promocje/art,11,walentynkowy-odlot.html zauwazylismy ta opcje w tym roku i od razu skorzystalismy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nordelectro Re: Prezent na Walentynki 07.01.14, 11:13 Trzeba przyznać, że dobry prezent, bo dwie osoby będą zadowolone a nie tylko jedna. Odpowiedz Link Zgłoś