Dodaj do ulubionych

Prezent na Walentynki

IP: *.icpnet.pl 18.01.12, 19:41
Wspaniały prezent na Walentynki, zmysłowy kalendarz już o 1zł!
allegro.pl/prezent-na-walentynki-jedyny-i-wymowny-gratis-i2055727107.html?source=oo#tabsAnchor
Obserwuj wątek
    • norbert299 Re: Prezent na Walentynki 23.01.12, 21:32
      Jeśli chodzi o fajne prezenty na Walentynki to według mnie idealny jest ten:
      www.podarkinakartki.pl/p195_kolacja_dla_dwojga_w_jaskini_wierzchowskiej.html
      Romantyczna kolacja dla dwojga - jeszcze w takim miejscu. Zapewni to elegancki, fascynujący i romantyczny wieczór, o którym przez bardzo długi czas nie zapomnicie.
      Pozdrawiam
      • firosetta6 Re: Prezent na Walentynki 31.01.12, 15:07
        to oferta zakupów grupowych, dosyć niekonwencjonalna , ale może właśnie o to chodzi?...
        citeam.pl/oferty/warszawa/extremalne-walentynki-martjack
        • Gość: Damian Re: Prezent na Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 13:28
          Myślę,że jednak biżuteria jest zdecydowanie najlepszym pomysłem na prezent dla kobiety. Sam zastanawiam sie nad jakimś fajnym kompletem z okazji Walentynek. Kupię na www.Sklep.Sambora.pl bo maja szeroki wybór i atrakcyjne ceny.
      • tytanowy.janusz Re: Prezent na Walentynki 05.02.13, 10:34
        Jakbym mial kupowac prezent to poszedlbym z dziewczyna do jakiejs restauracji!
      • aniafilmex Re: Prezent na Walentynki 08.02.13, 13:02
        Fajnym prezentem na Walentynki, poprzedzającym emocjonalny wieczór jest zabawa zorganizowana przez Cinema City, specjalnie z okazji Walentynek! :-) Ja już zrobiłam swój film i świetnie się przy tym bawiłam. Polecam!
        sprezentujsie.cinema-city.pl/
    • Gość: Szymek Re: Prezent na Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.12, 13:05
      ja żonie kupiłem takie serduszko i mam nadzieje że jej się spodoba
      mrjoy.pl/do/item/LEWSERC/Lewitujace-Serduszko
    • Gość: szella Re: Prezent na Walentynki IP: *.net.pbthawe.eu 30.01.12, 11:30
      hehe, powiem ci ze mozna go nawet dostac za darmo ;) www.facebook.com/events/176376382467224/ . tylko trzeba poglowkowac i cos fajnego napisac :D
    • Gość: alexia312 Re: Prezent na Walentynki IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.12, 16:56
      Poducha w serducha :D www.artillo.pl/product/w-serduszka,13874.html Podoba Wam się ? :)
    • atelier_masazu Re: Prezent na Walentynki 31.01.12, 18:23
      Oferuję karty upominkowe na masaż - idealny prezent na każdą okazję!

Karta może zostać przygotowana w ozdobnym, okolicznościowym etui. Może zostać wysłana pocztą na wskazany adres lub odebrana osobiście. Dzięki temu może być prezentem anonimowym lub niespodzianką. Mogę także w Twoim imieniu zatelefonować do wskazanej osoby i zaprosić ją na masaż sprezentowany przez Ciebie (z podaniem Twojego imienia lub bez).

Przyjmuję płatności przelewem i kartą płatniczą (także kredytową) on-line.

Zapraszam na stronę internetową www.atelier-masazu.pl i do kontaktu telefonicznego: +48 79 85 69 180.
    • Gość: Estera Re: Prezent na Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.12, 14:05
      Fajny prezent. Ja poznałam swojego chłopaka jakieś 2 lata temu przed walentynkami i pierwszy film jaki razem oglądaliśmy to były "krwawe walentynki" więc w tym roku dostanie ode mnie piłe <podobną do tej z filmu:D > www.narzedziowy.pl/25887_MAKITA-Elektryczna-pila-lancuchowa-UC3030A.html Z jednej strony będzie to fajne nawiązanie do tego filmu a z drugiej strony mu się przyda bo ta którą ma się psuje.....
      Powodzenia wszystkim z szukaniem prezentów :)
      • Gość: asia Re: Prezent na Walentynki IP: 193.104.164.* 02.02.12, 18:00
        to tylko uważaj, żeby od razu nie zaczął z tą piłą szaleć ;) a innych poszukujących pomysłów na prezenty walentynkowe zapraszam do odwiedzenia mojego bloga o prezentach, gdzie dziś zaczął się specjalny cykl z tej okazji
    • Gość: Karol Re: Prezent na Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 19:46
      jestem praktyczny i lubię praktyczne dobrze dobrane prezenty. Nawet na Walentynki można coś takiego kopić i odnieść sukces:))) Moja Pani lubi wszelkie odcienie fioletu. Kupię jej więc coś w jej ukochanym kolorze i praktyczne i eleganckie. Ciekaw jestem czy inne Panie chciałyby dostać taki prezent?
      • rogalik333 Re: Prezent na Walentynki 08.02.12, 00:56
        Ja dostałam rok temu cudowną herbatę zw sklepu dolina herbaty i to był jeden z bardziej udanych prezentów. Zarazem praktyczny i romantyczny.
      • Gość: Lumia23 Re: Prezent na Walentynki IP: *.icpnet.pl 10.02.12, 12:13
        Mnie by ucieszył taki drobiazg: mrjoygadzety.blogspot.com/2012/02/lustereczko-powiedz-przecie.html
    • zuza_m_zuza_m Re: Prezent na Walentynki 10.02.12, 15:52
      A co to? Darmowa powierzchnia reklamowa? ;)
      • margotta77 Re: Prezent na Walentynki 10.02.12, 18:43
        Ja bym chciała spędzić ten dzień wyjątkowo, razem. Wyjść do kina, restauracji, ewentualnie kolacja w domu.
    • kubarta Re: Prezent na Walentynki 13.02.12, 17:32
      Idealnym prezentem walentynkowym dla dwojga może być romantyczna sesja zdjęciowa:
      www.podarkinakartki.pl/p352_sesja_zdjeciowa_dla_zakochanych.html
      Możecie umówić się na nią w dowolnym momencie, gdy będziecie mieć wolny czas.
      Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Prezent na Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 20:06
      A ja wybieram się na darmowy czat na wrozbiarstwo.jimdo.com
    • Gość: KochajacyMąż Re: Prezent na Walentynki IP: *.icpnet.pl 13.02.12, 21:02
      Ja w zeszłym roku kupiłem narzeczonej (dzisiaj już żonie :) ) mrjoy.pl/do/item/PERLASZM/Perla-Szczescia-i-Mi Super sie ucieszyla, że az sie poplakala.... Fajny prezent i nadaje sie nietylko na walentynki:) Na tegoroczne walentynki dostanie pimente.pl/do/item/5001-1/Girona Wiem ze chciala te bluzke kupic a ja ją jak zwykle wyprzedzilem i mam nadzieje ze bedzie mile zaskoczona :)
    • kasia.nowak88 Re: Prezent na Walentynki 01.06.12, 10:25
      Serce :) www.e-kalia.pl/swiece/dzien-mamy/swieca-serce-duze.html
    • crystalcityonline Re: Prezent na Walentynki 01.06.12, 12:53
      Wspaniały prezent na Walentykni -> piękna róża, kwiat miłości wygrawerowana w kryszałowej statuetce z osobistą dedykacją :)
      zobacz
      • Gość: dla_faceta Re: Prezent na Walentynki IP: *.devs.futuro.pl 01.06.12, 18:54
        A dla faceta może telewizja? Na przykład www.andrino.pl ! :)
        • Gość: Kasia Re: Prezent na Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 10:42
          Walentynki??? Teraz to już chyba Dzień Ojca! www.ekrawat.pl

Super prezenty!
          • krakowskim_targiem Re: Prezent na Walentynki 14.06.12, 11:12
            krawat na dzień taty? oklepane strasznie. wolałabym mu kupić tshirt nike naszej reprezentacji :) fajna pamiątka z euro. na koszulki.com można sobie coś takiego zamówić z własnym napisem. wiadomo, że wręczenie takiego upominku raczej przed dniem taty, ale radość z tego nie mniejsza :D
    • Gość: aaa Re: Prezent na Walentynki IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.12, 11:50
      Najlepsze pomysły na wolny czas:

Weekend za miastem
    • Gość: mikrobi04 Re: Prezent na Walentynki IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.13, 14:51
      zapewniam, ze taki prezent jak koszula zawsze się sprawdza!
      ja wybieram zazwyczaj ciuchy wygodne, ale także ciekawe wzory.
      Duńska firma Anerkjendt ma świetne propozycje, są dostępne już w Polsce na Skoveshop.pl :)
    • Gość: LAPNASZKUBEK Re: Prezent na Walentynki IP: *.CNet.Gawex.PL 27.01.13, 19:13
      tablica.pl/oferta/walentynkowy-hit-walentynki-prezent-ID28cMZ.html
      piękne prezenty tylko dla was !!!
      • formafantazja Re: Prezent na Walentynki 02.02.13, 21:13
        Uroczy i wymowny !

allegro.pl/listing/user.php?us_id=12404138

• Gość: Tina Re: Prezent na Walentynki IP: *.dynamic.mm.pl 03.02.13, 18:52
          Coraz modniejsze są książki, które można kupić także na czytnik. Np. coś romantyczno-obyczajowego
          www.empik.com/dworek-pod-lipami-szepielak-anna,p1049662695,ksiazka-p
          Czytniki Kindle są świetne i nie takie drogie.
          www.kindle-24.pl/
          To niezły zestaw prezentowy.
      • formafantazja Re: Prezent na Walentynki 07.02.13, 12:17
        Walentynki!!!

Idealnym prezentem jest urocza designerska maskotka, która jak nic innego wyrazi nasze uczucia!

allegro.pl/listing/user.php?us_id=12404138

podglądnij nas na facebooku :)

www.facebook.com/pages/Sku-Bunny/295083950531226?ref=ts&fref=ts
    • zmywaczun Re: Prezent na Walentynki 05.02.13, 13:17
      ja mam lepszy prezentL:p i już kupiłam, album "101 pozycji seksualnych i sekretne punkty", na allegro można kupić i na zakupach grupowych, w księgarni też, ale jest droższy
    • Gość: K... Re: Prezent na Walentynki IP: *.bemowonet.pl 07.02.13, 21:54
      hej, ja na walentynki planuję sesję zdjęciową, ale potrzebuję pomocy żeby ją zdobyć, wchodźcie na FB i dorzucajcie like na nasze zdjęcie:

www.facebook.com/photo.php?fbid=141334599358532&set=a.141207959371196.32408.105798746245451&type=1&theater
    • Gość: MAriolcia90 Re: Prezent na Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 13:00
      A potem jej napisz na brzuszku "śliczna jesteś" 4gift.pl/jadalne-flamastry.html :) A co dalej nie bedę podpowiadać. Chociaż wolałabym coś bardziej romantycznego niż depilacja w prezencie. :P
    • Gość: tadzia88 Re: Prezent na Walentynki IP: *.204.60.131.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.02.13, 15:31
      ja w tym roku inwestuje w fajny wyjazd dla dwojga :) uwielbiamy poznawac nowe miejsca, dlatego w połączeniu z tym świetem będzie to niesamowite przezycie :) zawsze organizujemy cos pomysłowego, a pomagaja nam w tym promocje takie jak np. www.whynotfly.pl/promocje/art,11,walentynkowy-odlot.html zauwazylismy ta opcje w tym roku i od razu skorzystalismy :)
    • nordelectro Re: Prezent na Walentynki 07.01.14, 11:13
      Trzeba przyznać, że dobry prezent, bo dwie osoby będą zadowolone a nie tylko jedna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka