poziomk 25.06.04, 09:02 Przychodzi Jasio ze szkoly, ojciec w progu wola, - Jasiek pokaz swiadectwo ! Jasiek mu na to: -Tato nie wazne swiadectwo, wazne zebysmy zdrowi byli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fringilla Re: wakacje 26.06.04, 20:49 Wczoraj pytam mame: co ojciec taki zły? A ona: no bo zamiast patrzeć na pierwsza strone świadectwa, gdzie jest napisane "otrzymał promocję do klasy drugiej", to on zaczął się wczytywać w drugą stronę... (mój brat własnie skończył pierwszą klasę liceum, tata juz zdążył zapomnieć jak to było, gdy ja byłam na tym etapie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: wakacje 27.06.04, 10:45 :D abyśmy tylko my nie zapomnieli o tym..... kiedy nasze pociechy będą wracać ze świadectwami do domu ;o))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wakacje 03.07.04, 23:17 chatka_ napisała: > Byliscie na Korsyce? :) Nie. Ale kiedyś spędziłem dwa tygodnie na Krecie. Do dziś nie wiem jak ta cholera zdołała wykopać kopiec pod podłogą namiotu. W dodatku na wysokości moich nerek... (Dużą literą piszę w dowód uznania dla dokonań;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: wakacje 05.07.04, 01:51 chatka_ napisała: > Byliscie na Korsyce? :) Nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: wakacje 05.07.04, 23:49 Moze Was to zdziwi, ale ja tez jeszcze nie :))) Wyprawe na Korsyke musze odlozyc na druga polowe lipca, lub na rok przyszly, na razie mam inne plany, to nie szkodzi, ze tylko na 5 dni, ale czuje, ze pozytywnie nakreca mnie na reszte wakacji spedzonych na wsi pod grusza :) Do napisania! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wakacje 06.07.04, 22:21 Do napisania! Choć z mojej strony to pewnie nieprędko... W piątek wczesnym rankiem wyjeżdżam na Pogórze. Wracam pod koniec lipca - prosto do nowej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś