ogabignac 26.06.04, 07:10 Na grzyby żeby się wybrać trzeba wstać o świcie. To chyba jednak większość TT-fanów już na grzybach bo na forum nikogo. Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogabignac Re: Na grzyby! 28.06.04, 23:03 Grzyby pleśniowe chyba już co poniektórym klawiaturę pokryły - taka cisza na necie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Na grzyby! 29.06.04, 01:31 all2 napisała: > Najlepsze grzyby są na Ukrainie. Zuzanna lubi je zbierać po zmroku? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Na grzyby! 29.06.04, 02:46 Stirlitz szedł nocą przez las. Nagle zobaczył na drzewie świecące oczy. - Sowa - pomyślał Stirlitz. - Sam jesteś sowa - pomyślał Bormann. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Na grzyby! 29.06.04, 04:06 Jak bylem prawie mlodziencem, to najbardziej smakowaly mi grzyby zagraniczne (tzw "bilska zagranica" - do kilometra wglab). Az cud, ze "sistema" i pograniczniki z bratnich krajow mnie nie namierzyli, bynajmniej. ---------------- nigdy nie uciszycie szumu oceanu Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Na grzyby! 03.07.04, 23:14 Istny cud. Bo te same pohraniczniki potrafiły się czasem do kilometra wgłąb naszego terytorium zapuścić w poszukiwaniu pechowca, który 'przekroczył granicę'. Odprowadzali do siebie na wartownię, bo nagrodą były trzy dni urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Na grzyby! 04.07.04, 06:02 Mysle, ze zalosna proza pisarza-mitomana z bratniego NRD, niejakiego Karola Maya, uratowala mnie jako fana czerwonoskorych przyjaciol od zadnych urlopu pogranicznikow. -------------------- bynajmniej, nigdy nie uciszycie szumu oceanu Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Na grzyby! 05.07.04, 01:44 Mnie na studiach pozwoliła zachować jako taki pion psychiczny podczas przynajmniej dwóch sesji. I dlatego nie pozwolę nazywać jej "żałosną". Oto prawdziwa siła słowa - niech się chowają Folletty i Grishamy. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Na grzyby! 18.07.04, 15:45 Tak jest, Karol May jest wporzo! :) Z NRD miał niewiele wspólnego bo zmarł jeszcze przed I wojną. O Indianach pisał w więzieniu ( a mógł tam napisać takie "Mein Kampf" ;) Mnie bardzo podobały się te mniej znane podróźnicze - zwłaszcza "W kraju Mahdiego". Grafomania najwyższych lotów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Na grzyby! 18.07.04, 18:56 o ile las kocham, to jakos zbieranie grzybow mnie nie fascynuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Na grzyby! 18.07.04, 20:50 Teraz jest chyba moda na inne grzybki. Ja chyba jednak pozostane tradycjonalista. Odpowiedz Link Zgłoś