brezly 15.09.12, 19:20 Nawet jeżeli to jest Raffaelo z Rembrandtem, z Monetem pomieszani, to żeby ich równo powiesić trzeba mieć wasserwagę. (Wiem dziś coś o tym :-))). Been there, done that). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: L'art et la vie 15.09.12, 19:47 a Picassa z Podkowinskim to uatfiej ? (na szczescie nie Mariana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: L'art et la vie 15.09.12, 20:13 A jakby Majster tak sztukę we własne ręce włożył, jak bacik i cichutko w nocy, na świeżym tynku coś pogodnego napaćkał ? Pani NO rankiem w niedzielę wchodzi do salonu i aż zaniemówia ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: L'art et la vie 16.09.12, 21:11 www.youtube.com/watch?v=zv6fdib3GBI Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: L'art et la vie 28.09.12, 09:21 brezly napisał: > Nawet jeżeli to jest Raffaelo z Rembrandtem, z Monetem pomieszani, to żeby ich > równo powiesić trzeba mieć wasserwagę. (Wiem dziś coś o tym :-))). Been there, > done that). "C'est Renoir. J'ai l'impression que pour ce Degas tu paieras avec beaucoup de Monet" - powiedzial maly Kurz do duzego Kurza, kiedy ten ostatni chcial cos mu ulepszyc w komputerze i osiagnal w rezultacie komputer pusty. (Znowu czarny (re-noir) ekran. Mam wrazenie, te szkody (dégats / Degas) beda cie kosztowaly duzo pieniazkow (monnaie/Monet)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: L'art et la vie 28.09.12, 11:25 beaucoup de Monet ,beaucoup d'argent Au revoir, Monsieur l'agent Odpowiedz Link Zgłoś