millefiori 03.10.12, 09:41 Znów mnie dopadły... tym razem stół, dosłownie dwunozny: www.sothebys.com/en/auctions/ecatalogue/2012/fine-european-furniture-n08879/lot.270.lotnum.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Dzikie meble II 03.10.12, 14:04 Dzikie meble to wstydliwy i haniebny problem społeczny w wielu rodzinach . Występuje on pod postacią Satyra, czyli dzikiego męża. Jego mądrość nie podoba się Perwersyjnym Paniom Domu, więc sprowadzają go do funkcji mebla, przepłaszając siekierą i motyką , i wyznaczają mu miejsce, w najlepszym przypadku, w alkierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Dzikie meble II 03.10.12, 20:45 Gdzieś widziałem jednonożny na łapie Yeti, był za drogi, u mnie ma 4 i tak się kiwa Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dzikie meble II 04.10.12, 08:10 Jak u Lema. Tam razu pewnego Ijon Tichy o mało co nie został zdeptany przez zdziczałą kozetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Dzikie meble II 04.10.12, 09:01 Zgrabniusia konsolka. Nozki niczego. Melduje, ze tu wysilki wzgledem pozbycia sie mutanta, co ma jedna noge na krzyz, ale za tu blatu nie ma. A wazy tyle ile przecietna restauracja. Odpowiedz Link Zgłoś