Gość: bjhnkjm IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.12, 12:36 w tym roku nie ma grzybow. czy sie z tym zgadzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cycek27 Re: grzyby IP: *.057.c66.petrotel.pl 04.10.12, 13:51 Grzybki są a najwięcej prawych ale trzeba wiedzieć gdzie zbierać i kiedy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kondziu111 Re: grzyby 04.10.12, 14:38 Najwięcej grzybyów jest w lasach dolnośląskich. Ostatnio widziałem w pociągu jak gościu z pod szczecina przyjechał w okolice Wrocławia!!! I wracał z pełnym koszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrk Re: grzyby IP: *.icpnet.pl 04.10.12, 16:58 absolutnie sie z tym nie zgadzam... od zeszlej soboty jezdze codziennie o 6 rano na grzyby i przywoze pelne kosze podgrzybka, kozakow i maslakow. Tych ostatnich najmniej bo moim zdaniem najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
optio11 Re: grzyby 04.10.12, 18:21 Najgorsze? Zalezy do czego, bo jesli do obierania to zgoda, ale reszta to sama przyjemnosc, zaczynajac od zbierania w hurtowych ilosciach po konsumpcje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyba075 Re: grzyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 18:36 Witam może zdradzicie gdzie są grzyby bo chodzę codziennie w warszawie do lasu i po 7 sztuk na godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: grzyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 18:36 Haloooooooooooooooo gdzie te Grzyby???????????????????Piszcie po to chyba jest to forum???Może jutro się spotkamy w lesie ,ale jak nie piszecie w którym to jak możemy się spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
malawiusz Re: grzyby 08.10.12, 13:49 Też tak myślałem, póki nie zobaczyłem jak z lasu koło mojej miejscowowści wychodzą wycieczki z pełnymi wiadrami. załowałem, że też nie poszedłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: grzyby IP: *.toya.net.pl 08.10.12, 17:19 Są grzyby,zaczęły się później niż zwykle ,ale są: maslaki,koźlarze,podgrzybki i borowiki.W czoraj w trzy godziny uzbierałam pełen kosz(nie licząc maślaków).Nie ma jedynie kurek. Odpowiedz Link Zgłoś
polrandka.com Re: grzyby 16.10.12, 09:56 No niestety niema bardzo cienko w tym roku a szkoda. Ale bywają takie lata kiedy właśnie las i grzybnia odpoczywa, może w przyszłym roku będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś