Dodaj do ulubionych

Czy ktoś...?

05.07.04, 11:51
Witam! Chciałbym nauczyć się układów jakie prezentują tacy artyści jak Janet
Jackson,coś w tym stylu :-). Ktoś próbował ,umie,nauczyłby.?..ja chodzę
na 'nowoczesny'...fajnie byłoby się spotkac osobiście...z ludźmi,którzy
inter. się rnb hip hop i tanćzą dla siebie...
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_mickiewicza Re: Czy ktoś...? 05.07.04, 13:39
      tanczylam funky kilka lat, zanim zajelam sie na dobre tancem wspolczesnym. ale
      do funky pozostal mi sentyment:)
      napisz cos szczegolowiej, czego bys oczekiwal, jaka muzyka najbardziej ci
      odpowiada, itd.
      pozdrw
      • musiqchico Re: Czy ktoś...? 07.07.04, 11:40
        Może po prostu za dużo naoglądałem się MTV :-) .To żart. Kiedy oglądam jakieś
        występy polskich gwiazd..gdzie tańczy balet...myslę sobie :'o ..jeju..jakie to
        sztuczne'. Mnie bardzie interesuje styl hip hop,coś bardziej energicznego niż
        taki jazz.Wspomniałem o Janet ,bo widziałem jak tańczą do kawałka "All nite
        (don't stop)"..ale to tylko jedna z tych perełek i szczena mi opada. Prowadzą
        kursy za niemałe pieniądze...i zastanawiam się czy ktoś po takim kursie mógłby
        pokazać komuś z dobrego serca co potrafi,albo co ma w głowie..i niekoniecznie
        czego się nauczył,ale co sam wymyslił,coś go zainspirowało. Nie piszę bo
        chciałbym nauczyć się tańczyć,ja tańczę...muzyka mnie nauczyła.
        Napisałbym dalej..ale nie wim czy ktoś odpisze..więc kończę.:-)
        pozdrawiam
        • dziewczyna_mickiewicza Re: Czy ktoś...? 07.07.04, 19:01
          coz... ja dawno nie bylam na zajeciach z funky, ale w sieprniu zaczynam prace
          nad pewnym projektem, w ktorym bedzie miejsce i dla funky:) (muzyka: jungle
          bros:) )
          na klipach janet zaczynalam sie uczyc funky, wiec rozumiem, o co ci chodzi. z
          mojej strony moge zaproponowac jakies spotkanie na luzie, z fajna muzyka,
          wymiana inspiracji, obustronna nauka - mysle, ze to mogloby byc calkiem fajne:)
          raczej tancze swoje rzeczy, choc pewnie w jakis tam sposob inspirowane ukladami
          mistrzow (fatimy chociazby, czy choreografow janet z "all for you tour").
          jesli chcialbys kiedys sprobowac czegos takiego, to odezwij sie na maila.
          pozdrawiam:)
          ps. a co tanczysz?
    • honey1 Re: Czy ktoś...? 11.07.04, 00:09
      hej:)Jednym z choreografow Janet był JAY, który od niedawna robi kariere w
      polsce: "Selections the video dance academi" . Polecam warsztaty w Poznaniu z
      viva hip hop video dance lub funky street jazz,
      14-22 sierpnia. wiecej na stronce:
      www.selections-video-dance-academy.de coming soon
      pozdrawiam
      • musiqchico Re: Czy ktoś...? 12.07.04, 14:31

Dzięki honey1...czy byłaś na tych warsztatach?
        • dziewczyna_mickiewicza Re: Czy ktoś...? 12.07.04, 14:52
          ja bylam kilka razy na zajeciach jay'a w zeszlym roku. prowadzi bardzo
          przyjemnie, robi show na ksztalt zajec alassana w.
          muzyka - z tego, co aktualnie jest na czasie (w zeszlym roku bylo troche
          timberlake'a, troche janet, ogolnie pop), choreografia podobnie. dla mnie to
          taki funky-hip hop - malo nog, duzo rak:)
          • musiqchico Re: Czy ktoś...? 12.07.04, 20:06
            o..fajnie. A dużo trzeba 'wyjąć z portfela' żeby wziąc udział w jego
            warsztatach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka